2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar, pek giremiyorum son günlerde umarım herşey yolundadır..
biz bugün tam 8 aylık olduk, soluğu dr da alıcaz..bakalım kilo var mı..?son sayfayı okudum sadece..
batuhan a maaşallah koca adam artık, dizmiş dişleri, fındık bile kırar yakında :))
monte, ben de öyle bir soru sormak istiyordum..bebe deterjanıyla yıkıyorum da, her yemekten sonra lekeli çamaşırlar..yıkandığındaysa hala aynılar. annem loc diye bişey kullanıyodu kızlar, leke çıkarıcı. o süper bişey, bulursanız hiç kaçırmayın..bu elden satılıyo, marketlerde yok sanırım, keşke getirseydim ondan çok pişmanım. kosla vanish aldım, o bile fayda etmedi..çoğu önlük, çamaşır lekeli valla ve evde dahi olsa ben öyle giydirmeyi hiç sevmem.

monte artık azıcık tuz koysan bişey olucagını sanmıyorum..büyüdüler artık. hem "kadir tugcu" da 6. aydan sonra tuz verebilirsiniz diyor. bu arada bizim topiktekiler artık oraya takılıyolar, valla ben de üye olucam..adam süper, cevaplarını okuyup hem bilgileniyo, hem egleniyoruz :))))

he bu arada "kadir tugcu" inek sütünün çok üzerine gittiklerini bunun mama firmalarının kasıtlı bir oyunu oldugunu, 6. aydan itibaren kullanılabileceğini söylüyor, bi de keçi sütü sanıldığı gibi anne sütüne yakın falan da değilmiş..

Gunaydin:)

Hayirli olsun disiniz Ozlem
bizde5. yi bekliyoruz sanirim ustten cikiyormus.

teşekkürler cnm evet üstten çıkıyor.

bizim yemeklerden veriyorum batuhana tuzlu tuzsuz yemek isterse yediriyorum zaten mama tarzı şeyleri sevmiyor. sofraya oturup yemeyi seviyor.

teşekkürler cnm opuyorumnanaktan daha önceki buluşmaya da gitmiştik ama sanırım onu görmediniz.

batuhanın çamaşırlarını omo baby + koslayla yıkıyorum yoksa lekeler çıkmıyor. bazı şeylere çok takılmıyorum ben ince düşünmüyorum bunlara gelene kadar herşey zararlı artık günümüzde çok pimpirikli olmamak lazım o zaman daha çok hasta oluyorlar. bizim komşunun ikizleri var kadın ne yapcağını şaşırıyor her şeyden kaçırıyor aman rüzgar aman bilmem ne hep hasta çocuklar

bu arada cem garipoğlu teslim olmuş belki duymamışsınızdır

günaydın kıslar nasılsınız bakalım bugun geçmişi okudum ama aklımda kalmadı
dişleri çıkanlara hayırlı olsun..
8 ayına girenlerede darısı yaşlarına inşallah diyorum...
kızlar haklısınız aslında sakınan göze çöp batarmış derler
ben hiç sakınmam ne isterse o valla
engüzelide o bence... kızlar inek sütü konusuna gelincedee
bunu sadece halk söylemiyo dr larda onaylıyo
ben veriyodum kestim çok rahatım valla 1 yaşına girmeden de vermeyi düşünmüyorum...
hergün inek sütü alıcama devam sütü alıp 2-3 gün kullanıyorum
aynı zaten ama bence kullanmayın devam sütüne devam 1 yaşına kadar diyorum.

walla ben oğlumun çamaşırlarını ayrı yıkıyorum bizimkilere zaten katmıyorum
ama detarjan bizimkinden kullanıyorum...
omo kullanıyoruz biz makinamızda ayrı bebek programı var
onda yıkayıp birde yumoş kullanınca hem temiz hemde yumuşacık oluyo...

ay ewet bende az ewel haberlerde dinledim yakalanmış cem garipoğlu pislik birde
pişkin pişkin kısançlık cinayeti diyomuş ...
offf çokmu konuştum ne???

günaydın ne aydınlık bigün katil cem yakalandı umarım 5-10sene yatıp çıkmaz..
ben hacışakir bebek deterjanıyla amwayin loc undan bi kapak koyuyorum iyi temizliyo ama şeftali lekesini çıkaramıorum
yemeklerde de herşey veriorum dün öğlen peynirli fırın makarna yedik birlikte, bu sabah kaşarlı omlet öğlen etli türlü yapıcam biz ne yersek veriorm arada ona özel yapıorum

günaydın kıslar.... ben hala geçemedim evime kaynanamgilde kalıyorum.. bu gidişle bayramıda geçirecez burda...... pek bakamıyorum kulübe fırsatım olmuyo ama çok merak ediyorum sizleri umarım herkes iiyidir...

batuhanın 6. dişi çıktı
ooooooo maşallah batuhan a hayırlı olsun dişiniz.. bizde hala 2 tane başka yokk....

bu arada cem garipoğlu teslim olmuş belki duymamışsınızdır

öylemiii çok sevindim yaaa hemen bakayım haberlere.... gerçi bulunca ne olucakki kız geri gelebilecekmi... o çocuk çok yatmaz parayı verip çıkartırlar...

bebek programımı yazıyo deniz
ben 50derecede yıkıorum çıkarıyo
biz de 8doldurduk 9.aya girdik bugün, geçen ay emeklemeye ve ayağa kalkmaya başladı bu ay yürür diye bekliorum:)

müge anlıyı izleyin evdeyseniz, 18 yaşını 2ay sonra dolduruomuş cem ondan teslim olsu diolar daha fazla ceza alıomuş 18i doldurunca

İyi akşamlar kızlar,
Geçmişe bakmaya çaıştım ama bakamadım.İnşallah herkes iyidir.Bizler iyiyiz şimdilik.Öpüyorum hepinizi ve meleklerinizi.
şimdilik derken?iiyis canım,özletme kendiniopuyorumnanaktan
bence dişsizliğin kıymetini bilsırnaşık şeyen son benim de daliler bitti,almadım bize ne varsa ondan kullanıorum,yemek desen uzun zamandır bizim yemeklerden yio,aman yesin defisfisfis
ah be canım evi falan boşver,kendine ve bebişe ayır o zamanı,biz de insanız di mi:a015:
batuhanın 6. dişi çıktı
:teytey:
maşallah size de
nerdeymiş o site:uhm:

kıskançlık mı diomuş:uhm: zaten yaşını 17 yapmışlar sinir oluorum sabahtan beriklava:kötükedihüso
ha bu arada ben de ayrı yıkıorum nilinkileri..

merhaba hanımlarzemuszemus

biz de 8doldurduk 9.aya girdik bugün, geçen ay emeklemeye ve ayağa kalkmaya başladı bu ay yürür diye bekliorum:)

canım ewet programların içinde bebek die yazıyo (hani yünlü,pamukluvs yazıyo ya ) onların yanında birde ayıryeten bebek die yazıyo makina bekonun makinası onda var ve gayet temiz oluyo...

maşallah nazımıza:teytey:
hehe yürür yürür valla bi de koşup hadi annii der
müge anlıyı izleyin evdeyseniz, 18 yaşını 2ay sonra dolduruomuş cem ondan teslim olsu diolar daha fazla ceza alıomuş 18i doldurunca

............................................................................................................................................................................................................. pislik

ewet birde kıskançlık cinayeti diomuş pislik yaşını 17 yapmışlar
birde 17 olduu için ve iyi hal kendi teslim oldu die 23 yıldan
10-12 sene ye kadar iner diolar varya deliriyom sabah beri...

ay nilin sesi geliouyanıo..
10 sene dolmadan bi de af çıkartırlar..bitti..........
ben kaçıorum ,bayyy:)

günaydııııın.....
ay bende sabah sabah sinir oldum adam ailesiyle kızı kesti doğrayıp çöp konteynırına attı babasının evinin önündeki karakola gidip teslim olup göz dağı veriyolar ve en fazla 16 yıl yatıcak içerdede krallar gibi bakılıcak (
Allah çocuklarımızı korusun :Saruboceq:caydırıcı ceza yokki korksun millet hırsızı katili geziyo aramızda klava:
en acımasız canavar insanoğlu valla....((sinirlerim hopladı

duru artık tutunduğu yeri bırakıp ayakta durmaya çalışıyo ay valla ömrümden ömür gidiyo pat kut düşüyo ama çok cesur! yürütece koyunca bas bas bağırıyo( ba ba - ma ma diyo ay çok seviyorum yavrumu içime sokasım geliyo kızımı ne kadar yaramaz olsadaŞeniz
annelik çok güzel bir duygu Allah her isteyene yaşatsın inşallah:Saruboceq:

ben geldiiiiiiiiiiiiim yakalandı mı cem ohhhhhhh türk milleti rahat uyur bu gece artık.........
seftali elma lekesini bende cıkaramıyorum anway in leke spreyini kullanıyorum o iyi ama loc da kullanıyım bizimki de kalkıp düşüyo pat küt gecen yoktum yanında mama sandalyesinden tutuna tutuna kalmıs bayagı gitmiş düşmüs accayip bir ses geldi çok agladı kuzum gecen de saksının topragıyla oynarken gördüm peşinde kosturmaktan 4 kilo vermişim yarın evlilik yıldönümümüz kazak aldım birde gömlek ....

maşallah seninkine biz daha duramıyoruz ayakta...
düşe kalka öğrenicekler işte yürümeyii....

benim oğlumda çekmece karıştırmayı öğrendi.. aslında en sevmediğim özellik sinir olurum çekmece açıp karıştıran çocuklara... ama bizimki okadar tatlı yapıyoki yürüteçle yanaşıyo içini boşaltıyo... eğerki yürütece takılıp çekmeceyi açamazsa bas bas bağırıyo...

ela ne güzel allah mutluluğunuzu bozmasın benim mirayım daha göbüşünü kaldıramıyor uyuyşuk şey bırak onu dişleri bile çıkmadı sıpa ya neyse duruya maşşallah dikkat etmek lasım çok düşerler artık

filiz mutluluğunuz daim olsun allah sağlık huzur versin birömürlük olması dileğiyle :) buarada gecen sene hamiknede hatırlıyorum evlilik yıl dönümünüzü yine seni hediye telaşı sarmışdı yanlış hatırlamıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…