Gunaydin:)
Hayirli olsun disiniz Ozlem
bizde5. yi bekliyoruz sanirim ustten cikiyormus.
günaydın kızlar
aslıcım çok geçmiş olsun aysimaya inşallah hemen geçer
heraaaa yakaladı bizim kızlar seni bornova kaçamağı yapmışsınız sen uğrama topiğe gez bakalım , resimleriniz çok güzel batuş çok tatlı maşallah
ooooooo maşallah batuhan a hayırlı olsun dişiniz.. bizde hala 2 tane başka yokk....batuhanın 6. dişi çıktı
bu arada cem garipoğlu teslim olmuş belki duymamışsınızdır
şimdilik derken?iiyis canım,özletme kendiniopuyorumnanaktanİyi akşamlar kızlar,
Geçmişe bakmaya çaıştım ama bakamadım.İnşallah herkes iyidir.Bizler iyiyiz şimdilik.Öpüyorum hepinizi ve meleklerinizi.
bence dişsizliğin kıymetini bilsırnaşık şeyen son benim de daliler bitti,almadım bize ne varsa ondan kullanıorum,yemek desen uzun zamandır bizim yemeklerden yio,aman yesin defisfisfisslm arkadaslar umarım iyisinizdir metiş cok hareketli giremiyorum artık KK ya ama sizleri de cok özlüyorumopuyorumnanaktan
iki sorum olacak cevaplarsanız sevinirim bebeginizin camasırlarını hala bebek deterjanıyla mı yıkıyorsunuz ben normal deterjana gecmek istiyorum da cünkü leke cıkarmıyo öbürleri
ikinci sorum da metin kendine yaptıgım corbaları içmiyo ama evde hazırladıklarımı bayıla bayıla içiyo yanlıs mı yapıyorum hiç içmemesinden daha iyi degil mi tabii tuz oranını azaltıyorum
bu arada hala dişimiz yokkafamçokkarıştıcocuk yürücek ama dişsiz:çok üzgünüm:
ah be canım evi falan boşver,kendine ve bebişe ayır o zamanı,biz de insanız di mi:a015:çok yoruluyorum,kuzuma vakit ayıramıyorum,ya kendi kendine oynuyor,yada yürütecinde bacaklarıma sarılıyor.yorulduğuma üzülmüyorum,bebeğime vakit ayıramadığım için üzülüyorum.ya işlerim bitmiyor,işe başladığımdan beri dahada zorlaştı hayat,herşeyimi işe göre ayarlamaya çalışıyorum,düzenli olmaya çalışıyorum ama nerde yorulduğumla kalıyorum.
batuhanın 6. dişi çıktı
maşallah size deselam kızlar, pek giremiyorum son günlerde umarım herşey yolundadır..
biz bugün tam 8 aylık olduk, soluğu dr da alıcaz..bakalım kilo var mı..?son sayfayı okudum sadece..
batuhan a maaşallah koca adam artık, dizmiş dişleri, fındık bile kırar yakında :))
monte, ben de öyle bir soru sormak istiyordum..bebe deterjanıyla yıkıyorum da, her yemekten sonra lekeli çamaşırlar..yıkandığındaysa hala aynılar. annem loc diye bişey kullanıyodu kızlar, leke çıkarıcı. o süper bişey, bulursanız hiç kaçırmayın..bu elden satılıyo, marketlerde yok sanırım, keşke getirseydim ondan çok pişmanım. kosla vanish aldım, o bile fayda etmedi..çoğu önlük, çamaşır lekeli valla ve evde dahi olsa ben öyle giydirmeyi hiç sevmem.
monte artık azıcık tuz koysan bişey olucagını sanmıyorum..büyüdüler artık. hem "kadir tugcu" da 6. aydan sonra tuz verebilirsiniz diyor. bu arada bizim topiktekiler artık oraya takılıyolar, valla ben de üye olucam..adam süper, cevaplarını okuyup hem bilgileniyo, hem egleniyoruz :))))
he bu arada "kadir tugcu" inek sütünün çok üzerine gittiklerini bunun mama firmalarının kasıtlı bir oyunu oldugunu, 6. aydan itibaren kullanılabileceğini söylüyor, bi de keçi sütü sanıldığı gibi anne sütüne yakın falan da değilmiş..
günaydın kıslar nasılsınız bakalım bugun geçmişi okudum ama aklımda kalmadı
dişleri çıkanlara hayırlı olsun..
8 ayına girenlerede darısı yaşlarına inşallah diyorum...
kızlar haklısınız aslında sakınan göze çöp batarmış derler
ben hiç sakınmam ne isterse o valla
engüzelide o bence... kızlar inek sütü konusuna gelincedee
bunu sadece halk söylemiyo dr larda onaylıyo
ben veriyodum kestim çok rahatım valla 1 yaşına girmeden de vermeyi düşünmüyorum...
hergün inek sütü alıcama devam sütü alıp 2-3 gün kullanıyorum
aynı zaten ama bence kullanmayın devam sütüne devam 1 yaşına kadar diyorum.
walla ben oğlumun çamaşırlarını ayrı yıkıyorum bizimkilere zaten katmıyorum
ama detarjan bizimkinden kullanıyorum...
omo kullanıyoruz biz makinamızda ayrı bebek programı var
onda yıkayıp birde yumoş kullanınca hem temiz hemde yumuşacık oluyo...
ay ewet bende az ewel haberlerde dinledim yakalanmış cem garipoğlu pislik birde
pişkin pişkin kısançlık cinayeti diyomuş ...
offf çokmu konuştum ne???
bebek programımı yazıyo deniz
ben 50derecede yıkıorum çıkarıyo
biz de 8doldurduk 9.aya girdik bugün, geçen ay emeklemeye ve ayağa kalkmaya başladı bu ay yürür diye bekliorum:)
maşallah nazımızabebek programımı yazıyo deniz
ben 50derecede yıkıorum çıkarıyo
biz de 8doldurduk 9.aya girdik bugün, geçen ay emeklemeye ve ayağa kalkmaya başladı bu ay yürür diye bekliorum:)
müge anlıyı izleyin evdeyseniz, 18 yaşını 2ay sonra dolduruomuş cem ondan teslim olsu diolar daha fazla ceza alıomuş 18i doldurunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?