2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada cem garipoğlu teslim olmuş belki duymamışsınızdır
aaaa sizden duydum valla açtım hemen tvyi sonunda teslim olmuş pislik
evet cnm sakınan göze çöp batarmış ya aynen öle..fazla kasmamak lazım bende öledim braz biraz düzeliyrm...çünkü hasta oluyo hemen..
batuhanın 6. dişi çıktı
maşşallah bizimde 6.yoldaa
maşşallah duruya..elvinde aynı öle bi ara suratı morluk içindedi...bizimkide bırakıyo ellerini kendi durmaya çalışıyo ya tutunuyo ya da düşüyo bi dk oturmuyrm..bizimkide baba dioo babası deliriyo seviçnten:icecream:

filiz nice mutlu yıllara cnm...bizimkide örümcee binmiyoo bas bas bağırıyo ağlıyo illa gzeip öle karıştırcak her yeri

yıldönümünüz kutlu olsun.... maşallah hepsi ayaklanmış yaaaaa.........
mutlu, huzurlu, sağlıklı bir hayat sizinle olsun...

günaydın herkese geçmişi okumadım arkadşlar ama filizin evlilik yıldönümüymüş nice güzel yıllara eşinle ve oğlunla.

cem garipoğlu yakalanmış sonunda ayy inanamadım hemen buraya bakayım dedim.

oğlumla bugün 11 e kadar yatmışızda bu oğlan babasının yatağına göz koydu benimle yatarsa çok uyuyor kendi yatağında uyumak istemiyor...sizler odasını ayıryosunuz ben yatağımızı ayırsam sevincem:bbo:

tünaydın kızlar
filizcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
bu kız beni sabah sabah delirtti yine
bugün okula gitmedim değişik bir kahvaltı vereyim dedim tereyağında mısır ununu kavurup içine kasar rendesi koydum yeemedi
neyse 1 tane danino yesin dedim onu da yemedi tabi her yere döküldü saçıldı
bari kahvaltısı çorba olsun dedim şehriye çorbası yaptım yemediği gibi elini vurdu bir kase çorba halıya döküldü
sinirden patladım emzirip zorla uyuttum
bir sürü işim var bayramda evdeyiz ve misafirlerim geliyor temizlik yapmam lazım
ama manen çöktüm sabah sabah

günaydın kızlar
oo maşallah herkes buralarda
filizcim yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu yıllar olsun bebişinizle

eymende ayakta durma denemesi yaparken dün bir düştü mutfak sandalyesine alnını çarptı morardı...buz koydum ama koydurtmadı ne yapcaz bunlarla bilmiyorum..yemek yiyemiyorum artık eymenin peşinde koşmaktan

chef senin işin zor valla allh yardımcın olsun inş en yakın zmanda kızının iştahı açılır, birisini bul ev işinde yardımcı olacak yoksa dahada cok yorulursun veyada kocişinle akşamları yapmaya çalışın en azından sen fazla yorulmazsın.

şeftali falan yedirebiliyormusun meyve olarak

sağolun kızlar zor valla
yardımcı işini düşünüyoruz bir de okulum çok yoğun olursa hiç yapamam
zaten ev işini hep eşimle yaparız ama bir süpürüp silmeyle bitmiyor ki çamasır ve ütüye bile yetişemiyorum
şeftaliyi rendeleyip yedirirsem ağzını açmıyor eline verirsem döke saça yiyor canım

merhaba hanımlar....
filiz nice senelere..
balım geçmiş olsun..bizimkide ayakta durmaya çok meraklı kanepeden tutanarak duruyor, tabi kısa süreli...
konuşan bebişler var mı.??bizimki dün 8aylık oldu hala tık yok..bilinçli bir sözcük yok..

ozaman eline ver yesin dökülmesinin önemi yok bence salatalık domates belki senin kız kendi yemek istiyor dur :)))

meral abla nerelerdesin...bayarmda marmarise geliyorum...inşallah görüşebiliriz...birşeyde sorucaktım sana neyse msnden görüşürüz umarım

slm hanımlar... ben uyuyamadım, kızım bişey yemiyor demekten bıktım ama ısrarcılığında bıkmadı... Artık yemiyor, uyumuyor demiyeceğim.. desem hiç bir işe yaramıyor, hatta kendi kendimi olumsuz etkiliyorum... Dün akşam çeçen yemeği olan gınnışı yapmıştım.. yer sofrası serdik kızımla döke saça yedik.. yedi ama. dedim iştahı geldi heralde diye.. yok nerdeee...şimdi bende chef gibi zorla emzirip uyuttum...

filiz evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...

Doktora gittiğimizde doktor bizi diyetisyene yönlendirdi.. Normalde benim yaptığım şeyleri yap diye anlattı. Ve artık muhallebisini felan sütle yapabilirmişim... ınek sütünü rahatlıkla kullanabilirsin dedi.

herkeslerde burda...

Balım. Ben dÖrt aylıkken yataĞını ayırdım 7 aylıkkende odasını. Ayrılmaya bebekler asla hazır olmuyorlar Önce bunu sÖylıyım. Ayrılmak ya da ayırmak ıÇın dıyım annenın hazır olması gerekıyor. Ayırdıktan sonra sÜreklı kalkıp senı ÇaĞırıyo ayrılmak ıstemıyo ama zamanla alıŞıyo. Annenın ıse her ÇaĞrıldıĞında ayaĞa kalkıp dıĞer odaya gıtmesı baŞlarda zor gelse de Çıkılan yoldan gerı dÖnÜlmez hesabı gerı dÖnemıyosun ve buna da alıŞŞıyosun. Ben baŞlarda 10-15 dk da bır yanına gıdıyodum ama artık seyrekleŞtı. Benım oĞlanın uykuyla arası yok zaten Çok uyanır Öylede devam edıyor.. Sabretmek lazım napalım. O da bıŞekılde alıŞacak..

Ben bı Örnek vermek ıstıyorum. Benım bı erkek kardeŞım var. Bız senelerce hep aynı odada yattık. Tek baŞına gıdıp yatamazdı korkardı annemlerde benı de zorla yatmaya gÖnderırlerdı. Neyse bÜyÜdÜ evlendı Çocuk sahıbı oldu ama hala karısı olmadan gıdıp yataĞına yatamaz dÜŞÜnÜn artık. OĞlumun da Öyle olmasından korkuyorum aÇıkcası o yÜzden bıraz daha katı olabılıyorum ama bu da evladımın ıyılıĞı ıÇın..

Sana da kolay gelsın ınŞallah ayırabılırsın..

Serpıl..

ya şu uyku problemi bizdede var,uykusuzluktan sinir sistemim çöktü walla,eskiden 2 saate bir kaklkıo die üzülürken şimdide daha sık uyanmaya başladı,tam yatırıorum 10 dk sonra ağlayarak uyanıo yine uğraşıp yatırıorum yarım saat sonra yine ağlıo,tabi bu böyle sabaha kadar sürüo ,sabah derkende zaten 7 de kalkıo,bazen benimde sabrım kalmıo ya,ne zaman uyuyacaklar şöle aralıksız 5-6 saat,umarım bu uyanmalar diş yüzündendir,bu arada filizinki gibi nerdeyse yürücek hala diş yok bizdede

Ya kzılar bu yÜrÜme ıŞınde bu ocak bebeklerı Çok acelecı. Normalde daha geÇ oluyormuŞ. BÖyle bız bıze anlatıyoruzda konu komŞuya pek gÖstermemek lazım nazara gelıyolar sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…