aaaa sizden duydum valla açtım hemen tvyi sonunda teslim olmuş pislikbu arada cem garipoğlu teslim olmuş belki duymamışsınızdır
evet cnm sakınan göze çöp batarmış ya aynen öle..fazla kasmamak lazım bende öledim braz biraz düzeliyrm...çünkü hasta oluyo hemen..batuhanın çamaşırlarını omo baby + koslayla yıkıyorum yoksa lekeler çıkmıyor. bazı şeylere çok takılmıyorum ben ince düşünmüyorum bunlara gelene kadar herşey zararlı artık günümüzde çok pimpirikli olmamak lazım o zaman daha çok hasta oluyorlar. bizim komşunun ikizleri var kadın ne yapcağını şaşırıyor her şeyden kaçırıyor aman rüzgar aman bilmem ne hep hasta çocuklar
maşşallah bizimde 6.yoldaabatuhanın 6. dişi çıktı
maşşallah duruya..elvinde aynı öle bi ara suratı morluk içindedi...bizimkide bırakıyo ellerini kendi durmaya çalışıyo ya tutunuyo ya da düşüyo bi dk oturmuyrm..bizimkide baba dioo babası deliriyo seviçnten:icecream:duru artık tutunduğu yeri bırakıp ayakta durmaya çalışıyo ay valla ömrümden ömür gidiyo pat kut düşüyo ama çok cesur! yürütece koyunca bas bas bağırıyo( ba ba - ma ma diyo ay çok seviyorum yavrumu içime sokasım geliyo kızımı ne kadar yaramaz olsadaŞeniz
annelik çok güzel bir duygu Allah her isteyene yaşatsın inşallah:Saruboceq:
ben geldiiiiiiiiiiiiim yakalandı mı cem ohhhhhhh türk milleti rahat uyur bu gece artık.........
seftali elma lekesini bende cıkaramıyorum anway in leke spreyini kullanıyorum o iyi ama loc da kullanıyım bizimki de kalkıp düşüyo pat küt gecen yoktum yanında mama sandalyesinden tutuna tutuna kalmıs bayagı gitmiş düşmüs accayip bir ses geldi çok agladı kuzum gecen de saksının topragıyla oynarken gördüm peşinde kosturmaktan 4 kilo vermişim yarın evlilik yıldönümümüz kazak aldım birde gömlek ....
sağolun kızlar zor valla
yardımcı işini düşünüyoruz bir de okulum çok yoğun olursa hiç yapamam
zaten ev işini hep eşimle yaparız ama bir süpürüp silmeyle bitmiyor ki çamasır ve ütüye bile yetişemiyorum
şeftaliyi rendeleyip yedirirsem ağzını açmıyor eline verirsem döke saça yiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?