katılıorum..günaydııııın.....
ay bende sabah sabah sinir oldum adam ailesiyle kızı kesti doğrayıp çöp konteynırına attı babasının evinin önündeki karakola gidip teslim olup göz dağı veriyolar ve en fazla 16 yıl yatıcak içerdede krallar gibi bakılıcak(
Allah çocuklarımızı korusun :Saruboceq:caydırıcı ceza yokki korksun millet hırsızı katili geziyo aramızdaklava:
en acımasız canavar insanoğlu valla....((sinirlerim hopladı
nice senelere canım:))ben geldiiiiiiiiiiiiim yakalandı mı cem ohhhhhhh türk milleti rahat uyur bu gece artık.........
seftali elma lekesini bende cıkaramıyorum anway in leke spreyini kullanıyorum o iyi ama loc da kullanıyım bizimki de kalkıp düşüyo pat küt gecen yoktum yanında mama sandalyesinden tutuna tutuna kalmıs bayagı gitmiş düşmüs accayip bir ses geldi çok agladı kuzum gecen de saksının topragıyla oynarken gördüm peşinde kosturmaktan 4 kilo vermişim yarın evlilik yıldönümümüz kazak aldım birde gömlek ....
geçmiş olsun yahu..eymende ayakta durma denemesi yaparken dün bir düştü mutfak sandalyesine alnını çarptı morardı...buz koydum ama koydurtmadı ne yapcaz bunlarla bilmiyorum..yemek yiyemiyorum artık eymenin peşinde koşmaktan
elvin koltuklara tutunarak yürümeye başladı rüyalarıma girdi hep yürürken görüyrmm..
esracım bence diştendir elvinde dişi çıkacağı zaman öle yapıo kabarıklık var mı?kontrole ne zaman geleceksiniz biz yarın gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?