2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese selam.bebişler harkeetlenmiş maşallah.Allahım korusun hepsini incitmesinler bi yerlerini.benimki emeklemeye çalışıyo sürekli gece uykusunda bile:)ama ne yazık ki geri geri gidiyo:)ayakta da durmuyo hemen oturuyo.
Monte nice yıllara.bebişlerle ilk yıldönümü ne yazıkki pek romantik geçmiyo:)bizimkinde oğlum sürekli ağlamıştı bütün gece onun başındaydık:)

elvin koltuklara tutunarak yürümeye başladı rüyalarıma girdi hep yürürken görüyrmm..
esracım bence diştendir elvinde dişi çıkacağı zaman öle yapıo kabarıklık var mı?kontrole ne zaman geleceksiniz biz yarın gidicez

MaşaAllah elvine... bizimki tutunarak ayakta duruken biraz tereddüt ediyor kıpırdamaya.. henüz adım atmak için cesareti yok.. ama baba diyecek:)

sagolun kızlar güzel dilekleriniz içinopuyorumnanaktan
pembe romantik bişiyler beklemiyoruz zaten bebişlerle ne olabilir ki:gitme:
esra nbryerimseniben
cok ütüm var biber aldım dogranıp buzluga atılcak kızlar taze fasulyeyi yıkasam kırsam öyle buzluga girer mi hiç koymadım daCADIARZU
cem garipoglu cocuk mahkemesşnde yargılancakmıssırnaşık şeyufalsın da cebime girsin sacı sakalı birbirine karısmıs

katılıorum..
nice senelere canım:))
eymende ayakta durma denemesi yaparken dün bir düştü mutfak sandalyesine alnını çarptı morardı...buz koydum ama koydurtmadı ne yapcaz bunlarla bilmiyorum..yemek yiyemiyorum artık eymenin peşinde koşmaktan
geçmiş olsun yahu..

maşallah kuzuma

evet yaa adam koca herif nasıl adalet var türküyede bilmiyrm..allah cezasını versin pislik....onun kafasını kesip koymak lazım aslında çöpe...
filizcim sıcak suda fıkır alana kadar kaynat fasulyeleri yada domatesler beraber kavur biraz ikisinide yapabilrsin..soğusun biraz öle koy poşetlere

Monte ben bı pıŞırımlık yapmıŞtım Öyle pek beĞenmedık ama aynı fasulyeden alır almaz yaptıĞımıda beĞenmemıŞtık sanırım fasulyesındendı. Ben yıne de rıske atmamak ıÇın soĞanla hafıf rengı deĞıŞene kadar kavurup Öyle attım dondurucuya. Bıde bu sene domateste attım ÇıĞden. GeÇen yıl artan domateslerı hıÇ kabuĞunu soymadan rondodan geÇırıp koymuŞtum Çok gÜzel olmuŞtu. Bu yılda ÇaĞanım var artık dıye bol bol alıp aynı Şeklıde dndrucuya koydum. Bıberlerıde ÇıĞ atamayacaĞım ıÇın yemeklık doĞradım kavurdum ÜstÜnede kabuĞunu soyup bu sefer doĞrayarak domates le kavurdum onlarıda yemeklık attım.

Bu yıla kadar hıÇ Özenmezdım bÖyle bu bebek hayatımı deĞıtırdı. Nane reyhan dereotu alıp kendım kuruttum. Temız temız olsun dıye.

Ya monte sen ne sordun ben neler anlattım dımı. Olsun belkı fıkır olur bÖyle Şeyler paylaŞmak bence gÜzel oluyor.

Serpıl..

bende dün fasulye,biber koydum dondurucuya.patlıcan aldım közleyip atıcam.birde turşu gibi bişey yaptım kahvaltılık çok güzel oluyor ya.yapmak isteyen olursa tarif verebilirim.dolmalık biber ve patlıcan kuruttum.annem menemen yapmıştı kavanozlarda çok pratik oluyor.dün fazla domatesleri rondoda çektim,tencereye koyup kaynattım,sıcak sıcak kavanoza koyup kapattım.kışın çok lazım olacak.

konuya nasıl daldım amabişey bilmeden.monte evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,nice senelere.
benim kızım çok tembel,dişi yok emeklemiyorda.ama yürüteciyle ulaşabildiği herşeyi yerle bir edyor.

Ya hakkatten 18 yaşından küçük birinin sakalı okadar çok çıkarmı yaa... Bu saklanma arasında yaşını küçültmüşlerdir muhtemelen...

Filiz ben tencerede fasulyeleri biraz çeviriyorum suyunu salıyorya sonra domates ekliyorum. biraz daha çevirip kapatıyorum soğuyuncada birer yemeklik poşetlere koyup buzluğa. ılk evlendiğim yıl çiğden atmıştım hiç beğenmedim. Bi paket karabiber dökmüştüm içine tadı gelsin diye:)

bende iki çeşit domates koydum. Bursa domatesini robottan geçirip biberle biraz kavurdum. Eşim öğle arası gelince pratik bir melemen oluyor... Birde yerli domates aldım kızım için. Onlarıda büyük büyük doğrayıp hiç bir işlem yapmadan azar azar paketleyip koydum.. kışın hormonludansa buzluktan yesin daha iy... ıki pakette bamya koydum. Patlıcanda koymak istiyorum ama nezaman pazara çıkacam bilemiyorum.

Ya ben patlıcanı nasıl koycam bılemedım. KÖzleyıp koydum sevmedık kavurup koydum sevmedık bu yıl kızarttım karnıyarıklık bakakım nolcak..

ben hiç birşey koymuyorum vallahi.kışın her sebze oluyor zaten hormonluda olmuyor.

sagolun bilgiler için...
gamzeeeeeeee msj geldi bana seni aradım bugun telin kapalıydı...
nohcoy diyetisyenine güvenip metin in tarhana corbasına biraz süt ekledim inş sever

Filiz valla diyetisyen dedi cnm.. bende bu sabah irmiği sütle pişirdim valla... Sevmiştir inş..

Bende kaçayım kızım içerse çorba içireceğim..

filiz iiz canım sen nasılsın?bu hafta ewdeyım rapor almıştım güya temizliği bitirecektim sadece bir odanın camını silebildim,bu kız hiç bırakmıo benı wc ye bile gidemiom,sonrada düşündün ben nie telaş yapıosam temizlik için ilk gün kayınwalidemlerde olucaz 2. günde balıkesire gidicem,artık dönüşte bayram temizliğimi bitiririmdelikafadulden

sen nasılsın ,ataman olmamaış haayırlısı olsun canım bi dahakıne inşallah,metin napıo
bu arada ben çiğden koyuyuom fasulyeyi tadıda deişmio:uhm:

metin de öyle hiç bırakmıyo beni yapısıyo bacaklarıma ben 68 almıstım en son atama 65 de kalmıs kasım subat martta tekrar var onda olur diye umut ediyorum arkadasla okul acmıstım ya ekim de baslıcaz atanana kadar orda idare ediyim bende cigden koydum 3 kg dolapta yer yok biz barbunya severiz 10 kg koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…