irem_nehir cnm kahvaltılık yaptığının tarifini versene:)
kız kot giyme bayram günü, en azından ilk gün elbise falan giy hem özel bi bayram kızınla ilk bayramın şık olmalısınız ikinizdehihoyyyt, ben her bayram bişey alırım mutlaka ilk o gün giyerim çocuk ruhumu kaybetmedimkaydirigubbakcemile2delikafaduldenKimseler de yok ben gidiiim de yemek yapiim bariii
tabi canım veriyim.biz çok beğendik umarım sizde beğenirsiniz.
5kg domates,1 su bardağı sarmısak,1s.b üzüm sirkesi,1 s.b kaya tuzu,1s.b ayçiçek yağı,yarım çay bardağı toz şeker,2 demet maydanoz,1 su bardağı acı süs biberi.
domatesler kaynar suda bekletip kabuklarını soy,sonra domatesleri rondodan geçir sarmısaklarla beraber,sirke,tuz,şeker ve yağı karıştır.maydanozları küçük küçük doğrayarak bu karışıma ekle.acı biberlerin saplarını keserek ekle (rondodan geçirme çok acı oluyor)sonra cam kavanozlara koy,arada bir çalkala,içinde sirke olduğu için 1 haftada filan oluyor,tadındanda anlarsın zaten.
afiyet olsun,umarım beğenirsiniz.:lepi::lepi:
Nohcoy,Yerli domatesi hiçbiryerde böyle bulamassın hakiki Sazala,Ankara da Ayaş domatesi diye çırpınıyolar bi naneye benzemiyor..Ben Niğde lerden getirdim domatesi..
iyi geceler kızlar
geçmişolsun canım insan hem yesin istiyor hem de boğazına gidecek diye korkuyor
bizimkide ağlaya ağlaya doktorun verdiği içeceği içti ama yine kustu kusunca yine faydası varmı ki
daha bitirtemeden uyudu şimdi bu gece uykusunda deneyeceğim böyle ağlatmaktansa keşke uykuda içse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?