- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
tek tartarken oturtuyorsun snairim iremi ?günaydın kızlar.umarım herkes iyidir,bayramınız güzel geçmiştir inş.ben bayram yapamadım,ilk gün nöbetçiydim tabi 2. gün nöbetten haşat gibi çıktım.dinlenmeye çalıştım sağolsun cadı kızım müsade etmedi.dün 2 ev ziyaretine gittik okada.benim kızımın burnu akıyor.
size bişey sorucam,dijital tartımız var,iremi oturtup tartıyorum8700 çıkıyor,kucağıma alıp kendimle tartıyorum 9100 çıkıyor anlamadım gitti neden bu fark ve hangisi doğru.
benim görümcem 38 yaşında 2.ye hamile oğlu 16 yaşında arkadaşımda 42 yaşında 2 .ye hamile ay biz çok düşünüyoruz o yüzden 2.bebeği yapamayız :sinifsinif:eşimde 2.bebek fikrine sıcak bakmıyo :umursamaz:bende olursa 2 yıl tanıyorum kendime ...
slm arkadaşlarr
incicim çokkk geçmiş olsun canım içini ferah tut canım bebeler sağlam kolay kolay bişi olmaz onlara
ikinci bebek düşünün kızlar nie düşünmüonus bebişlerinize kardeş gelsinde beraber büyüsünlerr:))
kıslar çok kötü bişey oldu bugün çağan uyanınca dışarıya çıkıcaktık kanapeye yatırdım altını alıcaktım tam bez almak için arkamı döndüm çağan kanapeden düştü burnunun stüne burnu kanadı hemen dr agittik ilk gittiğimiz dr sadece muayene etti başka bir yerde film çektirin dedi başka bir hastaneye gidip film çektirdik bugün kontrl altında tutucaz ömrümün yarısı gitti kıslar dua edin işallah bişey olmaz Allahım ne zor bir gün yavrum iyi olsun başka bişey istemiyorum ya
Merhaba kızlar, bu günkü buluşmamızdan görüntüler:))))))
irem ben kendimle tartıyorum hemen hemen doktorun tartısıyla aynı oluyor
bence seninle tarttığın doğrudur..
yalnız onu tartınca tartı algılamayabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?