2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tek tartarken oturtuyorsun snairim iremi ?
durustan olabilir bide bebek tartisi kadar hassa degildir belki ?

olabilir canım.2 gündür taktım bu tartı olayına.8700 ise 1 ayda 200 gr almış demektir buda çok az,inşallah kucağıma aldığımda çıkan sonuç doğrudur :):sinifsinif::bbo:

günaydın kızlar
8 de uyandı cadı kız akşam 8 de yatmıştı çünkü
bayram bitti normal hayatımıza döndük ve yarın okul dönemimiz başlıyor koşturmaca yani
gerçi benim ders programım belli oldu haftada 4 gün öğleye kadar dersim var toplam 16 saat kurs falan da almayacam paradan geçtim artık kızımla ilgilenecem bu durumda bakıcı parası da 140 tl yapıyor o da birşey değil
inci üzüldüm çağan için ama birşey olmaamıştır canım bence
ben de şu 2. çocuk olayını düşününce o kadar korkuyorum ki bakmaktan ziyade doğumdan korkuyorum sezeryandan sonra ilk kalkıp yürümesi çok zor geldi bana yaşayanlar bilir
geçen gün doğum yaptığım hastanenin lavobosuna girdim hemşirelerden birini gördüm elim ayağım buz gibi oldu biraz daha cesaret lazım bana

günaydııın..
yeşimcim boncuk fazla yormuş seni, herşeyi yanlış anlamışsın kaydirigubbakcemile3 bayramda burdaydık, valla mısır usulüyle bile kutlamadık, hiç bayram havası yoktu..gezdik tozduk işte, arada baktım buraya ama kimse olmayınca çıktım hemen.
2. çocugu biz de düşünüyoruz hem de çok ara vermeden delikafadulden ama beni de endişelendiren hamilelik süresi..inşallah ilkinde oldugu gibi mide bulantılarım ve risklerim olmaz ( şööle ayakta, oğluma gereken ilgiyi göstererek bir kardeş yapsam hiç fena olmaz :) bu arada ben de 33 yaşındayım hatta 33,5 -tatlicadiarzu-

herkes 2. çocuğu düşünmeye başlamış bile.ben 23 yaşındayım.2. çocuğu irem okula başlayınca düşünüyorum.tabi bana kalırsa ama eşim çok ara vermek istemiyor ama çalışınca 2. çocuk çok zor.

Günaydın hanımlar,herkese güzel bir hafta dilerim..
Geçmiş bayramınızıda gecikmeli olarak kutlarım :)

Bizim bayramımız güzel geçti,ilk gün ziyaretler yapıldı,2. gün Edirneye gittik gezmeye
3. gün evden dışarı çıkamadık bizim eguş efendi yine hasta oldu..nezle oldu umarım gribe dönmez
sanırım çok terlediğinden bu çocuk 15 günde bir hasta oluyor..

canım aslında bunun yaşla da bir ilgisi yok..ben aynı dönem çocukları olsunlar, birbirleriyle arkadaş, sırdaş olsunlar istiyorum..arada 2-3 yaş ideal bu duruma göre. tabiki özellikle anne için çok zor bir durum, ama sanırım sonrasında daha rahat edilir..ikisi birden büyümüş olur, sen de hayatına kaldığın yerden devam edersin.

görümcende bendenmiş gerçi ben 36,5 yaşındaydım :)

aynı fikirdeyim :)

incicim çok geçmiş olsun inşallah sorun çıkmaz..

Merhaba kızlar, bu günkü buluşmamızdan görüntüler:))))))

aa ne güzel buluşmuşsunuz :) yavrularda sizlerde harikasınız :)

ne haber ayça iyimisin oğluşun nasıl keyfi yerinde mi?
düşüncende çok haklısın eğer 2. çocuk düşünüyorsanız çok ara vermeyin
zahmeti olsada ilerisi için harika olur..

sağol linaycım..

eguş a noldu yine yaa..anne sütü de aldı ama neden böyle çok hastalanıyoki. (bağışıklık sistemini güçlendirir ya, ondan dedim) k.tuğcu terlemeden, üşümeden hasta olunmaz, hastalık sadece mikropla olur diyo..belki kalabalık ortamda falan çok bulunuyosa insanlarla temas etmekten kapıyodur bişeyler..umarım kısa sürede atlatır, acil şifalar.

iyiyiz cnm, oğlum da iyi sayılır, hala miniğiz ama inanıyorum ben ummadığımız bir anda ani büyücek bizimki akannehir

soruma cevabı olan yok galiba,üşenmesem gidip dışarda tarttırırdım ama uykusuzum,irem uyurken bende uyuycam biraz.

yerlerde çok sürünüyor ne kadar temiz tutmaya çalışsamda demekki mikrop kapıyor
artık bahane bulamıyorum o kadar iyi bakıma sık sık hasta oluyor bende terlemeden diyorum
kızım bunun yarısı kadar doğdu ama hiç hasta olmazdı bu sıpa hep hasta
anne sütü aldı halada alıyor,tekne kazıntısı ya mızmız olacak herhalde :)

minik olsun sağlık olsunda ,birgün gelcek anne ben çok kilo aldım rejim yapmam gerek diyecek sana :))

slm arkadaşlar
umaraım ilk bayramınız harika gecmiştir, daha nice bayramlar gecirmemiz dileğiyle. bizim bayramımız güzel gecdi ama miray biraz üşüttü galiba bugün burnu akmaya başladı aferim verdirdim hemen ama unuttum aferim sabah öğle akşam bir çay kaşığı yeterli geliyordu sanırım yoksa yanlışmı hatırlıyorum

çağana çok geçmiş olsun, inş ciddi bişey yokdur en kısa zamanda düzelmesi dileğiyle.

meral ne güzel buluşmuşsunuz bebişleriniz harika çıkmış allah sağlık versin.

benim puanım düşmüş,nedenki.göremiyorumda kimin puan verdiğinide göremiyorum.bi haltlar olmuş ama anlamadım.mafoldumbenmafoldumben

canım dijital tartımız var,kızımı oturtarak tartınca 8700,kendimle tartınca 9100 geliyor.acaba hangisi doğru sonuç?

semra geçmiş olsun biz de aynı durumdayız sabah kadar çaydanlık gibi fokurdadı burnu

sen aferin mi kullanıyorsun,ben hiç kullanmadım..

irem ben kendimle tartıyorum hemen hemen doktorun tartısıyla aynı oluyor
bence seninle tarttığın doğrudur..
yalnız onu tartınca tartı algılamayabilir :)

irem ben kendimle tartıyorum hemen hemen doktorun tartısıyla aynı oluyor
bence seninle tarttığın doğrudur..
yalnız onu tartınca tartı algılamayabilir :)

inşallah öyledir yoksa öbür türlü 1 ayda 200 gr almış olur,yine moralim çok bozulur.benim kızımında burnu çok fena akıyor.peditus kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…