2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aylin ve semra geçmişolsun
ceylinin de burnu akıyor
aferin günde 4 defa 1 çay kaşığı veriliyor

AHU teşekkür ederim canım,sana da geçmiş olsun..
doktor bize aferin vermedi hiç, gribe iyi geliyormu ben de deniyim..
sadece calpol ve fitil veriyorum..

herkese günaydınnnn
umarım herkesin bayramı iyi geçmiştir
hasta olan bebeişlere geçmiş olsun
hemşom sizede geçmiş olsun,malesefki 1 salisede bile düşebiliolar,berrakta bayram sabahı yataktan düştü,1 snyeliğine bırakıp arkamı döndüm koca yataktan nasıl yuvarlanıp düştü anlamadım,allahtan bişey olmadı,gerçi biz alıştık artık 4-5 kere düştü şimdiye kadar,allah korusun hepsini

chef saol

sizlerede gecmiş olsun

benim doktorum üşütmeden dolayı olursa aferin verebilirsin demişdi, bide ben burun opörötörüyle burnunu temizliyorum burnuna serım sıkıp çekiyorum hemen düzeliyor içine akmasını önlüğyorum.

ya okadar dikakt ediyorum yinede hastalanıyor en sonu alcam onu sabah işe giderken kapıya bırakcam akşam gelirkende kapıdan alcam :))) valla yaa vucudu alışsın biraz mikroba soğua şaka maka derken üzüldüm ayyy kıyamam ben onaaaaa

sagol canım hoşbulduk

geçmiş olsun kuzuma..
ay size de geçmiş olsun..,
diğer bebişlerime de ne oluo bööle yahu,biz de kızımla hapşuruorusssenağlamaama hava çok çok soğukkk

ay Allah korusun ...
çağandan haver yok di mi??
bu arada aşağısı çoşmuşşşşşhihoyyythihoyyythihoyyyt

geçmiş olsun bebişlere, kıyamam ben onlara.
en son girdiğimde hamileydim, 2009 ocak annelerinin hala devam ediyor olması çok güzel, artık fırsat buldukça takip edicem.

teşekkürler kızlar iyi dilekleriniz için..

esra, duygu size de geçmiş olsun..

semra benim ki burnunu temizletmiyor kıyameti koparıyor
serum fızyolojik sıkana kadar canımız çıkıyor..
bulduğun yöntem çok güzel aslında yapmak lazım ,sokak çocuğu olsunlar biraz :)

günaydın herkese

inci çok geçmiş olsun inşallah önemli birşeyi yoktur...annem bebekler düşerken melekler tutar o kadar korkma demişti bana.
"
dün meral ablayla buşuştuk resimleri eklemiş.bendede bir kaç resim var onlarıda eklicem en kısa zamanda...

neyse arkadaşlar ben kaçtım eymenin huysuzluğu üzerinde...derdini anlamadım bir türlümafoldumben

ya mirayda izin vermiyor ama ben kollarını bacaklarını tutuyorum ağlasada yapıyorum.benim dediğim aspiratörü kullanıyorsun acaba bi serum burnuna sokuyorum sonrada ağzımla çekiyorum çok rahat aslında..

ya mirayda izin vermiyor ama ben kollarını bacaklarını tutuyorum ağlasada yapıyorum.benim dediğim aspiratörü kullanıyorsun acaba bi serum burnuna sokuyorum sonrada ağzımla çekiyorum çok rahat aslında..

bende de öyle birşey var ama hiç kullanamadım..
akşama yine deniyim belki başarırım :)

bende de öyle birşey var ama hiç kullanamadım..
akşama yine deniyim belki başarırım :)

başarırsın valla mirayı görsen semra sen delimisin dersin ama ciğerlerine akmasındansa ağlasın daha iyi doktorumuzda ağlasın sen yap diyor ağladıkca burnundakiler iyce akar hem :))) hem benden çıkmış bana ahkam mı kesecekoyarım vallaa sengözlerimebaksanab

Geçmiş olsun canım, inşallah birşey olmaz güzelim.

selam

chef gözünaydın canım, maaşallah kuzuna..
inaysa çok üzüldüm ya, inşallah bişey olmaz :Saruboceq:
egehana ve eymene bayıldım bu arada..anneler de fena sayılmaz

hepiize teşekkür ederim arkadaşlar şükür bişeyi yok kucağımda fazla yazamıyırum
öptüm hepinizi

ayy ne kayınvalidemiş bee özlemiş herhalde sizi aramanızı bekliomuş baksana sıkma canını boşver...inş yemiştir yoğurdunu
ne güzel ya buluşan bululşana valla..

merhaba arkadaşlar bende ocak annesıyım hepinise iyi bayramlar..................
hoşgeldin aramıza..

kıyamam ona ben çok şükür ki bişiyi yokmuş geçmiş olsun
Merhaba kızlar, bu günkü buluşmamızdan görüntüler:))))))
oh oh maşşallah size..
ne güzel gezmişsiniz ama bi de bu veletler hasta olmasaydı çok ii olacaktı ama buna da şükür diyellim geçmiş olsun..

inşallah öyledir yoksa öbür türlü 1 ayda 200 gr almış olur,yine moralim çok bozulur.benim kızımında burnu çok fena akıyor.peditus kullanıyorum.
cnm bencede kucağındaken doğrudur..bende tartıyrm elvini drkinle aynı çıkıo..

aylin ve semra geçmişolsun
ceylinin de burnu akıyor
aferin günde 4 defa 1 çay kaşığı veriliyor
sizede çok geçmiş olsun..

merhaba cnm...nedir sizin bu düşmelerniz kaçıncı bu..çok geçmiş olsun..

geçmiş olsun bebişlere, kıyamam ben onlara.
en son girdiğimde hamileydim, 2009 ocak annelerinin hala devam ediyor olması çok güzel, artık fırsat buldukça takip edicem.
aramıza hoşgeldin

selam kızlar
hepınızın gecmıs bayramını kutluyorum
suara cok skıntılıyım pek gıremıyorum acsamda bakamıyorum
kaanın sunnetı ha sımdı ha sonra hala beklemedeyız
bunun ustune bırde canımızı sıkan tıtremelerı dr.kadır tugcu trafından da nöroloji onerilince de rand.aldık
tabı bu arada sıkıntı bıtermı fecı hlde grıp oldum tabı kaanı ve esımı de olaya dahıl ettım aılece yattık bayramda yorgan dosek ve hala da oyleyız
dr.randv. bugun ama sımdı konusucam grıp olmasının bı onemı olurmu

bızde durumlar bu sekılde hepınızı ve bebşlerimizi optum dıcektım ama grıbım gecer o yuzden hepınıze guzellıkler dılıyoum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…