selam kıslarrr nasılsınızzz...
incicim gözün aydın diyemiycem umarım dahada iyi vakit geçirirsinn...ayrıca geçmiş olsun umarım bişey olmamıştır çağana yaa üzüldüm..
chef cim gözün aydın olsun kilolarınızz dahada artsın inş. darısı bizlere inşş..
bengüzar sanırım yenisin hoşgeldin aramıza....
bu arada eymenle egehanada maşallahh bayıldım resimlere....
geçmiş olsun kuzuma..Günaydın hanımlar,herkese güzel bir hafta dilerim..
Geçmiş bayramınızıda gecikmeli olarak kutlarım :)
Bizim bayramımız güzel geçti,ilk gün ziyaretler yapıldı,2. gün Edirneye gittik gezmeye
3. gün evden dışarı çıkamadık bizim eguş efendi yine hasta oldu..nezle oldu umarım gribe dönmez
sanırım çok terlediğinden bu çocuk 15 günde bir hasta oluyor..
ay size de geçmiş olsun..,slm arkadaşlar
umaraım ilk bayramınız harika gecmiştir, daha nice bayramlar gecirmemiz dileğiyle. bizim bayramımız güzel gecdi ama miray biraz üşüttü galiba bugün burnu akmaya başladı aferim verdirdim hemen ama unuttum aferim sabah öğle akşam bir çay kaşığı yeterli geliyordu sanırım yoksa yanlışmı hatırlıyorum
çağana çok geçmiş olsun, inş ciddi bişey yokdur en kısa zamanda düzelmesi dileğiyle.
meral ne güzel buluşmuşsunuz bebişleriniz harika çıkmış allah sağlık versin.
herkese günaydınnnn
umarım herkesin bayramı iyi geçmiştir
hasta olan bebeişlere geçmiş olsun
hemşom sizede geçmiş olsun,malesefki 1 salisede bile düşebiliolar,berrakta bayram sabahı yataktan düştü,1 snyeliğine bırakıp arkamı döndüm koca yataktan nasıl yuvarlanıp düştü anlamadım,allahtan bişey olmadı,gerçi biz alıştık artık 4-5 kere düştü şimdiye kadar,allah korusun hepsini
teşekkürler kızlar iyi dilekleriniz için..
esra, duygu size de geçmiş olsun..
semra benim ki burnunu temizletmiyor kıyameti koparıyor
serum fızyolojik sıkana kadar canımız çıkıyor..
bulduğun yöntem çok güzel aslında yapmak lazım ,sokak çocuğu olsunlar biraz :)
ya mirayda izin vermiyor ama ben kollarını bacaklarını tutuyorum ağlasada yapıyorum.benim dediğim aspiratörü kullanıyorsun acaba bi serum burnuna sokuyorum sonrada ağzımla çekiyorum çok rahat aslında..
bende de öyle birşey var ama hiç kullanamadım..
akşama yine deniyim belki başarırım :)
Geçmiş olsun canım, inşallah birşey olmaz güzelim.
selam kıslarrr nasılsınızzz...
incicim gözün aydın diyemiycem umarım dahada iyi vakit geçirirsinn...ayrıca geçmiş olsun umarım bişey olmamıştır çağana yaa üzüldüm..
chef cim gözün aydın olsun kilolarınızz dahada artsın inş. darısı bizlere inşş..
bengüzar sanırım yenisin hoşgeldin aramıza....
bu arada eymenle egehanada maşallahh bayıldım resimlere....
selam
chef gözünaydın canım, maaşallah kuzuna..
inaysa çok üzüldüm ya, inşallah bişey olmaz :Saruboceq:
egehana ve eymene bayıldım bu arada..anneler de fena sayılmaz
inci canım çok geçmiş olsun!bebekler yetişkinlerden travmalara karşı daha dayanıklı oluyolarmış inşallah bişey çıkmaz canım:Saruboceq:
kayınvalidende ne azimli kadın valla caydırmak mümkün değil illa gelecekler size madem geliyosun 1 gece kal git yok ama oğullarının ve torunlarının evi yaklava: klava:
meral canım fotolar çok güzel eymenle egehan çoook tatlılar ŞenizŞeniz
Canımmm,çok geçmiş olsunnnnn
inşallah iyi haberlerini alırız
Anammmmm kız Merallll,pek güzel çıkmışsınızzz artislerrrrrrrrrrrrrrrr
Elacım,merhabalarrrrr
Şölee bi dolanayım nette dedim,kızı uyuttum birazdan uyanır
Aklıma ne geldi bugün,sen geldin,hayır ne alaka diyceksin anlatayım
2.bebek düşünüyo mu arkadaşlar acaba diye içimden geçirirken aklıma sen düştün
Tekrar katlanır mısın iğne,ilaç ,kontrol vs..?Yoksa 1 tane yeter mi diyosun?
slm arkadaşlarr
incicim çokkk geçmiş olsun canım içini ferah tut canım bebeler sağlam kolay kolay bişi olmaz onlara
ikinci bebek düşünün kızlar nie düşünmüonus bebişlerinize kardeş gelsinde beraber büyüsünlerr:))
merhaba:)
ne güsel herkes dönmüş ,sohbet edilmiş ama ben kaçırmışım
evi toplamaya çalışıorum ,içimde bi iş aşkı var sormayın!!
3 sayfa okuyabildim geriden,kusura kalmayın..
canım çok geçmiş olsun,bişi yoktur sen ferah tut içini,öpüorum çağanımı:)
aa ne güsel :)ben de gelcemmmm:)
:roflol:aaaa düşünün tabi bi ben mi hamile olayımklava:
günaydın kızlar
8 de uyandı cadı kız akşam 8 de yatmıştı çünkü
bayram bitti normal hayatımıza döndük ve yarın okul dönemimiz başlıyor koşturmaca yani
gerçi benim ders programım belli oldu haftada 4 gün öğleye kadar dersim var toplam 16 saat kurs falan da almayacam paradan geçtim artık kızımla ilgilenecem bu durumda bakıcı parası da 140 tl yapıyor o da birşey değil
inci üzüldüm çağan için ama birşey olmaamıştır canım bence
ben de şu 2. çocuk olayını düşününce o kadar korkuyorum ki bakmaktan ziyade doğumdan korkuyorum sezeryandan sonra ilk kalkıp yürümesi çok zor geldi bana yaşayanlar bilir
geçen gün doğum yaptığım hastanenin lavobosuna girdim hemşirelerden birini gördüm elim ayağım buz gibi oldu biraz daha cesaret lazım bana
görümcende bendenmiş gerçi ben 36,5 yaşındaydım :)
aynı fikirdeyim :)
incicim çok geçmiş olsun inşallah sorun çıkmaz..
aa ne güzel buluşmuşsunuz :) yavrularda sizlerde harikasınız :)
slm arkadaşlar
umaraım ilk bayramınız harika gecmiştir, daha nice bayramlar gecirmemiz dileğiyle. bizim bayramımız güzel gecdi ama miray biraz üşüttü galiba bugün burnu akmaya başladı aferim verdirdim hemen ama unuttum aferim sabah öğle akşam bir çay kaşığı yeterli geliyordu sanırım yoksa yanlışmı hatırlıyorum
çağana çok geçmiş olsun, inş ciddi bişey yokdur en kısa zamanda düzelmesi dileğiyle.
meral ne güzel buluşmuşsunuz bebişleriniz harika çıkmış allah sağlık versin.
herkese günaydınnnn
hemşom sizede geçmiş olsun,malesefki 1 salisede bile düşebiliolar,berrakta bayram sabahı yataktan düştü,1 snyeliğine bırakıp arkamı döndüm koca yataktan nasıl yuvarlanıp düştü anlamadım,allahtan bişey olmadı,gerçi biz alıştık artık 4-5 kere düştü şimdiye kadar,allah korusun hepsini
günaydın herkese
inci çok geçmiş olsun inşallah önemli birşeyi yoktur...annem bebekler düşerken melekler tutar o kadar korkma demişti bana.
"
dün meral ablayla buşuştuk resimleri eklemiş.bendede bir kaç resim var onlarıda eklicem en kısa zamanda...
ayy ne kayınvalidemiş bee özlemiş herhalde sizi aramanızı bekliomuş baksana sıkma canını boşver...inş yemiştir yoğurdunuselamlar kıslar nasılsınız baalım bayram sonuna kadar kimse uğramaz buralara
chefcim gözün aydın işallah bizimkilerde alırlar hepimiz rahatşarız
kıslar buarada biliyosunuz kaynanamlarla konuşmuyordum neyse bayramda büyüklükl bende kalsın deyip tel açtık bayramlarını kutladık kutlamaz olaymışım perşembeye bilet almışlar bize geliyolarmış neymiş kışlık bişeyler getiriyolarmış irazda kalıcaklarmış ay ne yüssüzlerya selam ver borçlu çık bunlara acaip uyus oldum hiç tadım tuzum kalmadı umaraım fazla kalmazlar tepten sinir krizlerine girmem neyse işte benden bukadar çağanda uyudu şimdi uyanunca yoğurt yedrmeyi denicem yine bakalım ne olcak aylardır yoğurt yemiyor sıpa yine denicem işallah yer bu sefer yaa
ne güzel ya buluşan bululşana valla..Merhaba kızlar, iyi bayramlar.
Bugün faziletle tanıştık.Marmarise gelmişler, eymenle egehanın resmini çektim.Birazdan koyayım.
inci nasılsın canım, allah kolaylık versin sana.inşallah bir an önce gelirler giderler.Egehanda bu aralar pek birşey yemiyor, arada düzeliyor, tamam düzeldi derken tekrar sorun yaşatmaya başlıyorlar.
tuğba sen nasılsın_?
hoşgeldin aramıza..merhaba arkadaşlar bende ocak annesıyım hepinise iyi bayramlar..................
kıyamam ona ben çok şükür ki bişiyi yokmuş geçmiş olsunkıslar çok kötü bişey oldu bugün çağan uyanınca dışarıya çıkıcaktık kanapeye yatırdım altını alıcaktım tam bez almak için arkamı döndüm çağan kanapeden düştü burnunun stüne burnu kanadı hemen dr agittik ilk gittiğimiz dr sadece muayene etti başka bir yerde film çektirin dedi başka bir hastaneye gidip film çektirdik bugün kontrl altında tutucaz ömrümün yarısı gitti kıslar dua edin işallah bişey olmaz Allahım ne zor bir gün yavrum iyi olsun başka bişey istemiyorum ya
oh oh maşşallah size..Merhaba kızlar, bu günkü buluşmamızdan görüntüler:))))))
ne güzel gezmişsiniz ama bi de bu veletler hasta olmasaydı çok ii olacaktı ama buna da şükür diyellim geçmiş olsun..Günaydın hanımlar,herkese güzel bir hafta dilerim..
Geçmiş bayramınızıda gecikmeli olarak kutlarım :)
Bizim bayramımız güzel geçti,ilk gün ziyaretler yapıldı,2. gün Edirneye gittik gezmeye
3. gün evden dışarı çıkamadık bizim eguş efendi yine hasta oldu..nezle oldu umarım gribe dönmez
sanırım çok terlediğinden bu çocuk 15 günde bir hasta oluyor..
cnm bencede kucağındaken doğrudur..bende tartıyrm elvini drkinle aynı çıkıo..inşallah öyledir yoksa öbür türlü 1 ayda 200 gr almış olur,yine moralim çok bozulur.benim kızımında burnu çok fena akıyor.peditus kullanıyorum.
sizede çok geçmiş olsun..aylin ve semra geçmişolsun
ceylinin de burnu akıyor
aferin günde 4 defa 1 çay kaşığı veriliyor
merhaba cnm...nedir sizin bu düşmelerniz kaçıncı bu..çok geçmiş olsun..herkese günaydınnnn
aramıza hoşgeldingeçmiş olsun bebişlere, kıyamam ben onlara.
en son girdiğimde hamileydim, 2009 ocak annelerinin hala devam ediyor olması çok güzel, artık fırsat buldukça takip edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?