- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
gecmis olsun AylincimGünaydın hanımlar,herkese güzel bir hafta dilerim..
Geçmiş bayramınızıda gecikmeli olarak kutlarım :)
Bizim bayramımız güzel geçti,ilk gün ziyaretler yapıldı,2. gün Edirneye gittik gezmeye
3. gün evden dışarı çıkamadık bizim eguş efendi yine hasta oldu..nezle oldu umarım gribe dönmez
sanırım çok terlediğinden bu çocuk 15 günde bir hasta oluyor..
canim insallah ya , Allah hepsine bol bol istah versiniyiyiz cnm, oğlum da iyi sayılır, hala miniğiz ama inanıyorum ben ummadığımız bir anda ani büyücek bizimki akannehir
inşallah öyledir yoksa öbür türlü 1 ayda 200 gr almış olur,yine moralim çok bozulur.benim kızımında burnu çok fena akıyor.peditus kullanıyorum.
selamlar herkese
hasta olan tüm bebekere acil şifalar diliyorum keşke onların yerine bizhasta olsak Allah hiç birine dert vermesin yavrularımızın dün çağan düşünce ömrümün yarısı gitti vallahi birde üstümdeki incecik şeyle hastaneye gittim insanın aklına gelmiyor o an hiç bişey gece boyu üşüdüm vallahi şükür hasta falan olmadım yarında çok sevgili kayınvalideler geliyolar çok laızmdılarya ay işallah fazla klamzlar ya çekemem birde onları ay insan utanr sıkılır bu kız bizi evden kovdu yüz vermedi gitmeyelim der nerde bir bayramınız kutlu olsun dedim bir cümleye biletlerini almışlar hemen
selamlar herkese
hasta olan tüm bebekere acil şifalar diliyorum keşke onların yerine bizhasta olsak Allah hiç birine dert vermesin yavrularımızın dün çağan düşünce ömrümün yarısı gitti vallahi birde üstümdeki incecik şeyle hastaneye gittim insanın aklına gelmiyor o an hiç bişey gece boyu üşüdüm vallahi şükür hasta falan olmadım yarında çok sevgili kayınvalideler geliyolar çok laızmdılarya ay işallah fazla klamzlar ya çekemem birde onları ay insan utanr sıkılır bu kız bizi evden kovdu yüz vermedi gitmeyelim der nerde bir bayramınız kutlu olsun dedim bir cümleye biletlerini almışlar hemen
selam kızlar
hepınızın gecmıs bayramını kutluyorum
suara cok skıntılıyım pek gıremıyorum acsamda bakamıyorum
kaanın sunnetı ha sımdı ha sonra hala beklemedeyız
bunun ustune bırde canımızı sıkan tıtremelerı dr.kadır tugcu trafından da nöroloji onerilince de rand.aldık
tabı bu arada sıkıntı bıtermı fecı hlde grıp oldum tabı kaanı ve esımı de olaya dahıl ettım aılece yattık bayramda yorgan dosek ve hala da oyleyız
dr.randv. bugun ama sımdı konusucam grıp olmasının bı onemı olurmu
bızde durumlar bu sekılde hepınızı ve bebşlerimizi optum dıcektım ama grıbım gecer o yuzden hepınıze guzellıkler dılıyoum :))))
tuğbacım bakabildikten sonra çok güzel tabiki kalabalık aile..
ama bakamıcaksan cinayetten farksız :)
bende kalabalik aileyi cok seviyorum ama 3 cocuk kadar cesaretim yok kesinlikle
o dogumdan sonraki acizligi tekrar yasamak istemiyorum
ayiptir demesi micima donumu giyemedim, annem giydirdi
3 kere ayni seyi yasamayi goze alamiyorum :))
tuba soracagim soracagim hep unutuyorum sen nerede oturuyorsun??
diger yaziryor ama?
bu arada burasida sogudu bugun kizimi parka cikardim sari yapraklar artik yollara
dusmus burda bir park var kizlar insani acayip dinlendiriyor klasik muzik filanda veriyrolar
kizimla resmini cekiyimde yollayayim size:)
aylincim amasyada oturuyolar canım kayınvalideler
yeşimim valla nefret edecek derecede kızdırdılar beni o yüzden istemiyorum ama yinede ölümlü dünya gesinler torunlarını görüsnler diye bişey demedim ay yoksa ben onlara çağanın yüzünü o yaptıklarına karşı asla göstermezdim ya neyse sahibinin yoksa bile köpeğin hatrı var derlerya çağanın hatırınına gelsinler bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?