2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gecmis olsun Aylincim
sakinan goze cop batiyor gercekten benimkide bra huysuz bugun
ben gece ustunu actigi icin usutuyor karni agriyor diye dusunuyorum
Allaha sukur grip olmadi

hastaolan diger bebislerde acil sifalar diliyorum
Ahu cok sevindim 200 gr aldigina , masallah ona

duygu ben DEfnenin burnunu catal ignenin arkasiyla aliyorum
iyyyk ama fikir olsun diye diyorum :)
iyiyiz cnm, oğlum da iyi sayılır, hala miniğiz ama inanıyorum ben ummadığımız bir anda ani büyücek bizimki akannehir
canim insallah ya , Allah hepsine bol bol istah versin

incici gozun aydin, cok sevindim,
bizim kizada tahlil yapirmistik guya sali gunu alicaktik bugun carsamba ama babamiz birturlu vakit bulamiyor gidip almaya sonucu
ne cikti merak ediyorum ona gore kan damlasina devam edecegim. flor hala kullaniyorum

cineralle benguzar hosgeldiniz kizlar

inşallah öyledir yoksa öbür türlü 1 ayda 200 gr almış olur,yine moralim çok bozulur.benim kızımında burnu çok fena akıyor.peditus kullanıyorum.

irem kadir tuğcuyu okurken dikkatimi çekti..

mrb dr. bey; acaba peditusun bır zararı varmı?bebeğimde öksürük olunca veriyorum.yanlış mı yapıyorum?

Dr. Kadir Tuğcu
İki zararı var: 1-Çoğu doktor, bu ilacın içinde Calpol'daki kadar "parasetamol" olduğunun farkında olmadığından, Calpol ve Peditusu beraber vermekte ve "Pararasetamol" zehirlenmeleri görülmekte..
2-İçindeki öksürük kesici ilacın tesiri ile, öksürüğün kesilmesi sonucu mikroplar akciğere inmekte, hırıltılar başlamakta, bunun sonucundada ağır antibiyotikler ve astım tedavileri uygulanmaktadır. Ayrıca, ilaç 3 yaşından küçüklerde kullanılmaz, ama hiçbir doktor bu uyarıya da dikkat etmez.

selamlar herkese
hasta olan tüm bebekere acil şifalar diliyorum keşke onların yerine bizhasta olsak Allah hiç birine dert vermesin yavrularımızın dün çağan düşünce ömrümün yarısı gitti vallahi birde üstümdeki incecik şeyle hastaneye gittim insanın aklına gelmiyor o an hiç bişey gece boyu üşüdüm vallahi şükür hasta falan olmadım yarında çok sevgili kayınvalideler geliyolar çok laızmdılarya ay işallah fazla klamzlar ya çekemem birde onları ay insan utanr sıkılır bu kız bizi evden kovdu yüz vermedi gitmeyelim der nerde bir bayramınız kutlu olsun dedim bir cümleye biletlerini almışlar hemen

aylincim ben de
oksuruk savunma sistemiymis diye duymustum demkki dogru duymusum
oksurunce mikroplari disari atiyormus vucut ve oksuruk ilaci icirmek iyi degilmis
ama yumusatici kullanilabilirmis, mikroplari daha rahat disari cikarsin diye

yeşim sağol canım..

özlem okudum yazdıklarını orada, acaba senmisin diye düşünüyordum bende demek sendin..
umarım herşey yolunda gider sorun çıkmaz,dualarımız seninle..ayrıca çok geçmiş olsun..

ınanamıyorum yaaa bızım dr da bunu onerdı oy kesım hemen barı saol lınay
gecmıs olsun tum bebelere

inci gözünaydın canım birşey olmamış çağanımıza..
kayınvaldenler nerde oturuyor nerden gelecekler
biraz dişini sık napıcaksın onlarda özlüyorlar torunlarını,umarım kısa sürede giderler..

incicim bozma moralini, cok kalmazlar insallah
daha onceden cok canini skmislar herhalde (benimkilerde oyle yapti cunku Allaha havale
ettm hepsini ) ben bosveriyorum , hic umursamiyorum gecmisi unutmaya calisiyorum
cok zor gerci.. Ama onlarda cagani ozlemislerdir gormek istiyorlardir
eminim senin icin onlarla birlikte kalmak kotu bir durum ama birde onlarin acisindan bak
torunlarini gormek icin kovulduklari kapiya gidiyorlar
sakin yanlis anlama arkadasim ben onlarin tarafini tutmuyorum ama olaya
farkli bakip sinirlenme diye yazdim.

Slm hanımlar. Ay marmaris fotolarını gördüm içim gitti valla.. burası buz gibi artık. donuyoruz.. orda beyefendiler sıfır kolluları giysin ben kızıma üçer kat giydireyim adalet bunun neresinde...:)

Bugün açık öğretim kayıtları başladı ne yapacaksam...

Bu arada ikinci çocuk meselesi açılmış. Ben henüz 21 yaşındayım. Eşim arada 3 yaş olsa yeter diyor ama ben okula başlasın istiyorum. Heralde ortada buluşacağız. Ve üç çocuk istiyr. Kalabalık aileuyi seviyoruz:))))

tuğbacım bakabildikten sonra çok güzel tabiki kalabalık aile..
ama bakamıcaksan cinayetten farksız :)

bende kalabalik aileyi cok seviyorum ama 3 cocuk kadar cesaretim yok kesinlikle
o dogumdan sonraki acizligi tekrar yasamak istemiyorum
ayiptir demesi micima donumu giyemedim, annem giydirdi
3 kere ayni seyi yasamayi goze alamiyorum :))

tuba soracagim soracagim hep unutuyorum sen nerede oturuyorsun??
diger yaziryor ama?
bu arada burasida sogudu bugun kizimi parka cikardim sari yapraklar artik yollara
dusmus burda bir park var kizlar insani acayip dinlendiriyor klasik muzik filanda veriyrolar
kizimla resmini cekiyimde yollayayim size:)

inş düzelir kaan...ii haberlerini bekliyoruz...hepinize geçmiş olsun bütün bebişler hasta hemen hemen

aylincim amasyada oturuyolar canım kayınvalideler
yeşimim valla nefret edecek derecede kızdırdılar beni o yüzden istemiyorum ama yinede ölümlü dünya gesinler torunlarını görüsnler diye bişey demedim ay yoksa ben onlara çağanın yüzünü o yaptıklarına karşı asla göstermezdim ya neyse sahibinin yoksa bile köpeğin hatrı var derlerya çağanın hatırınına gelsinler bakalım

bende 2 tane istiyorum ama 2.de erkek olmazsa eşim erkek olana kadar yolu var diyor :s
bende 22 yaşındaım..bakabilecemiz kadar çocuk yapmak mantıklı bana göre ama hayytta tek çocukla kalmam...çünkü bi kardeşi olsun paylaşımı öğrensin ilerde bize bişey olsa birbirlerine destek olsunlar istiyrm..

ay anacım herkes ikinci çocuk diyor ben valla hem madden hem manen en az 5 yıl düşünmüyorum o zamanda 35 yaşında lucam ama napalım buarada belki işe girme durumum olabilir kıslar malum ekonomi zorluyor çağan 1 yaşına girdikten sonra tekrar işe başlayabilirim

tuğbacım bakabildikten sonra çok güzel tabiki kalabalık aile..
ama bakamıcaksan cinayetten farksız :)

doğru diyosun.

Çok haklısın cnm... Bende zaten o doğumu tekrar tekrar yaşamak istemiyorum. Aslında doğumum epidural olduğu için pek sıkıntılı değildi ama ortam beni sıktı ve gerdi...

Bu arada ben Niğde deyim ama oraya yazmak istemedim:)

Burcu benim eşimde öyle düşünüyor... Eğer ikinci erkek olursa ikide tamam ama ikinci kız olursa bir kızımız daha olur, toplam üç kız olur ozaman da tamam diyo:) yani ikinci erkek olmazsa her halukarda üç çocuğumuz olacak onun mantığına göre. Birde eşimde biz yokken birbirlerine arka çıksınlar, destek olsunlar isitoyr:)

dogru dusunmussun inci
buyukluk sende kalsin

ekonomi konusundada haklsin gercekten masrafli oluyor birde egitime baslamadilar
daha, o zaman daha da artacak giderler.
birde insan hep en guzelini vermeye calisiyor ama tabi belli noktaya kadar,
ben allah nasip ederse 3 yasinda filan okula yollamak istiyorum
en azindan 2-3 saatligine sosyal olsun iletisim becerisi guclesin diye
Ay boyle bahsedince heyecanlaniyroum da ya :)) ben biraz sabirsizim da hep buyusun
nasil olucak diye merak ediyorum ama bugunlerinde tadini cikartmamiz lazim
daha ele gezmez :umursamaz:

iyi sohbetler kızlar
biz biraz uyuduk geldik
inci sevindim valla birşey olmadığına inşallah öbür derdi de biran önce atlatırsın:)))
aylin aferin iyi geliyor bizim doktor hiç peditüs vermedi zaten
kızıma tavuklu sebze çorbası yaptım umarım içer

hadi gözünaydın inaysa, iyiymiş çağan..bu yüzden diğer durumu pek sallama, geçici bir durum ne de olsa, hem fazla kalacaklarını hiç sanmıyorum..gelirler, giderler..boşver oğlun iyi olsun da..

gerçekten ne oldu bebişlerimize böyle? herkese acil şifalar, en kısa sürede iyileşirler inşallah..bolbol emzirin bu safhada anneleri..

yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmiş, sefa getirmiş..

off kendime verdiğim bayram tatili de bitti, yine mi yemek derdi..gidip bişeyler hazırlayayım benimki uyurken.

ya berrak sürekli üstüde benim,hiç bişeye izin vermio,sürekli bana abanma çabası içinde,hertarafım çizik içinde kalıo,odadan çıkamıorum hiçbişey yapamıorummmm imdaaattttttmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…