2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aylin çok teşekkür ederim.zaten günde bir kez veriyordum ilacva alışmasın diye.onuda vermem.

merhaba hanımlar,inci geçmiş olsun bundan sonra artık durmazlar onların bu hareketliliği beni yoruyor,hasta halleriyle bile sakin duramıyorlar yürüyebilmek için yapmadıkları şey yok,bu arada bütün bebişler hasta herhalde hepsine geçmiş olsun betülde bayram sabahı hasta kalktı hala uğraşıyoruz yorgunluktan bitmiş durumdayım yarında okul telaşı başlıyor koşturmaya devam:bbo:

Son düzenleme:
of son dakıklar bırazdan esım gelır hazırlanıyorum
nolur dua edın
yuregım agzımda desem yerı olur
her ne kdar nörologa gıtmek zorunda kalmak benı üzsede donerken gulmek ıstıyorum (

hoşbuldukkkkkkkkkk

a aa, nerde millet? Ramazan da bitti hala kimse yok..

özlemcim inşallah güzel haberlerle dönersin cnm, merakta bırakma bizi..

ismiye kolay gelsin sana da, betül de atlatır inşallah biran önce, ablasından geçti demekki..

selamlar,
yeni geldik, çok yorgunum,
geçmişi okuyayım dedim, fırsat olmuyor.
kayınvalidemlerin yanındaydık beraber döndük..
ayyy dinlenmeye ihtiyacım varken yoruldum geldim.
şööle uzun uzun yazasım var..
herkese iyi geceler.

selamlar kıslar barçli dagevi marg aşağıda siz örünüyosunuz nasılsınz hanımlar
özlemin neyi varmış ben kaçırmısım kıslar

selam kızlar...
ezra canım duru da sürekli ya paçamda ya kolumda almayınca eti sıkışmış gibi ağlıyo tırnaklarını kesiyorum ama yinede memelerimi kollarımı boynumu çimdikleyip çiziyoklava:birde acayip saçlarımı yoluyokaydirigubbakcemileelinde kaldım valla cimcimenin:mymeka:
inaysa canım çok sevindim çağanın iyi olmasına Allah korumuş:Saruboceq:ayrıca kayınvalidende çok yüzsüzmüş ben bizimkilerden ne çektim ayyyyy bir kaynanazedede benim biliyosun benden uzak Allah a yakın olsunlar:Saruboceq:

selam kızlar aslında 2-3 gündür bakıp kapatıyom hemen çok yoğundum.
bugunde görümcem geldi ütüm çoktu yapamıyodum çocuktanda onu yaptık
beraber 5 saat kesintisiz ütü yaptık ikimiz düşünün ne kadar birikmiş ütüm yani...
birde üşütmüşüm galiba grip olmuşum çok hastayım emzirmediim için hemen
antibiyotik ve ağrı kesiciye başladım yarın dr gidicem walla gözzlerim açılmıyo
baş ağrısı o biçim hele o boğaz ağrısı öldürüyo beni yaa....

hasta bebişlere geçmiş olsun...
özlemcim iyi haberlerini bekliyoruz inş canım korkma sen çıkmaz inş bişiy...

iyi geceler...işte bizdeki fotolarda:))

egehan eymenin saçlarını asılmaya çalışırken...

eyemen saçımı niye çekiyon diye sert bakış atmış..

yerde ne arıyorlarsa artık

incicim çıktım cnm görmedim yazını...iiiz valla elvin hasta onunla uğraşıyrm işte..

fazilet maşallah ya çk tatlılar..

deniz çok geçmiş olsun dikkat et yinede bulaşmasın...

ii geceler..

gunaydin hanimlar
gununuz guzel gecsin insallah\

masallah 41 kere ikiside cok tatli cikmis ne kadar
guzel kaynasmislar :)) yerim ben onlari yeriiim Şeniz

dun gece esimle sinir harbi yasadim resmen
saat gece 11:30 gittim Defnenin yanina, uyku arasi emzireyim sonra
devam etsin uyumaya diye ama esim oyle bir yesim diyorki kiz uyandi tabi bende mama yaptim yedirdim meme tutmaz diye
cokta kizdim yani biliyor benim onun yaninda oldugumu beni cagiriyor cevapta veremiyorum ki ay sinir oldum beyefendi hastalandi ilgi bekliyor ama ben dr muyum
ne yapabilirim ki ? sonra
karnim acikti dedi kahvaltilik kurdum zaten yemek yenmez o saatte (ben de acikmistim)
masayi hazirladim beyefendi geldi (pogaca yapmistim dun) benim pek bisey canim istemiyor
bi pogaca yiyecem dedi 1 tane kalmis oda onu yedi
dedim niye bana sofra kurduruyorsun o zaman? var sanmis guya ,sorabilirsin dedim
olup olmadigini, bu kadar zormu ? ay sinir etti beni bide kalkmis bari muz yiyimde ac yatmiyim diyor
yakinda koca katili olurum inadina yapiyor ya boyle yaptikcada iyice sogutuyor
kendinden haberi yok. hastasin diye sacmalamaya hakkin yok dedim
hastaysan dr a git ilac versin iyiles, hem suclu hem guclu
kusura bakmayin kizlar ya sktm sizi sabah sabah ama sinir oldum ya
aman mutlu olsun, memnun olsun diye ustune dustukce iyice tepeme cikicak bu ya
sabahta kalmicam ama kizim icin kalkiyorum Defne de ayni saatte kalkiyor yoksa ruyasinda
gorur kahvaltiyi o kizina dua etsin yine
aksamda 9 dan sonra mutfak servisi yok valla dun dedim karnin acikirsa gider yapar yersin
bu ne ya akli basina gelsin biraz. kötükedihüso :mymeka: :mymeka:

günaydınopuyorumnanaktan
yeşimcim valla sıkma canım kendini ,hepiciği aynı oluolar,anneleri sanıolar bazen eşlerini..ben anladım ki çok düşümceli olmak ii bişi diilmiş ilişkide..bazı kurallar olmalıymış..soracak öğranecek di mi..

günaydın arkadaşlar herkesin güzel bir gün gecirmesi dileğiuyle.

özlem geçmiş olsun inş iyi haberlerle dönersin

hasta olan arkadaşlar ve bebişlerine acil şifalar.

yeni gelen arkadaşlar aramıza hoş geldiniz.

ezra mirayda öyle ben evde yokken çok sakin ama ben eve gelince beni görünce kucağımdan inmiyor ve sürekli elleriyle suratıma dokunmak istiyor ama cırmıklıyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…