2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar..güzel bir hafta olsun hepimiz için..

kanal1 de anne olunca anladım programı var,bugün kadir tuğcu konuk izleyebiliyorsanız izleyin..

günaydın arkadaşlar,

emel geçmiş olsun,

bebişleri hasta olanlara acil şifalar

bebeişleri iştahsız olanlarında iştahları açılsın inşallah :))

arkadaşlar biliyorsunuz bende çalışiıyorum hafta sonu olduğundada ev işi falan kızımı ihjmal ediyorum ama yağpmayıncada olmuyor valla cmt yapım dedim imkanı yok kucağımdan inmedi artık sinirlendim ağlayıncada üzüldüm tamam bugün iş falan yapmıycam dedim, pazar günüde babasıyla güneşlendiler o arada bende işlerimi yapdım valla çok zor bazen üzülüyorum işden çıksammı diyorum ama çıksam burdaki rahatlığımı başka biyerde imkanı yok bulamam çıkmasam kızıma üzülüyorum değermi diyorum kaldım arada allah hepimizin yardımcısı olsun.

iğrenç bi geceden sonra yine merhaba.
bu gece ağlatayım diyodum babiş nöbetçi iken ama olmadı. bi ağlamaya başladı hıçkıra hıçkıra aldım kucağıma emzirdim susutu. uyudu ama yarım saat. gündüz 1 saat uyumuştu. şimdi de huysuz ama hareketli bu çocuk neyle şarj oluyo anlamadım yahu.

akşama yemeğe misafir çağırdım ben gider...

selam kızlar
hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler

aylin, ayşegül ben bu hafta burdayım gidemedim ama malum oğluşum hasta hala iyileşemedi biraz hafifledi sadece ama bu arada da bana geçti galiba bugün doktora gidicem belki bana göre uygun ilaç falan verir başlamadan toparlarım o yüzden siz isterseniz bizsiz buluşun iyice uzamasın arayı açmayalım

teşk ederiz yeşimcim
kızlar ilk arabam diye bi oyuncak var alan oldu mu, geçen bi arkadaşta vardı naz çok sevdi alıcaktım ama bulamadım nereye baktıysam nerde vardır acaba.ebebeğe bi de irembebeye sordum

ben aldim canim jokerde armaganda eminonunde var
Birde playskool eglence merkezi aldim o Daa cok guzel ayakta durmasini sagliyor

geçmiş olsun emelcim iileşin bi an önce sizsiz olmaaaaz:)

slm hanımlar... Aybüke uyumuşken bende yatayım dedim ama ben yatınca uyurmu afacan... Allahtan emzirdim tekrar uyudu:)

Şu bebişler iyileşip, uykuları bir düzene girseydi biran önce...

kaça aldın deryacım ikiisni de söle:)
ezgi yemeye başladımı emiyomu hala çok

Offf uyanmış bizim tıytıl ya.. Odasına koydum biraz orda oyalansın diye..

Bu arada bugün babamızın doğum günü:) ve kızım tam 9 aylık oldu:)

merhaba:))
incicim hatırladı işallah kocan yoksa çeker valla elinden:)
bu domuz gribi işi beni de gerio ya,nile vurduracağım aşıyı(araştırmadım daha)ama bize yok..biz ölürsek kuzum naapar?:sinifsinif:

asinin yan etkileri belirlenmemis daha
Almanyada kimse yaptirmiyormus

Ayrica o kadar korkulcak bisey degilmis ama bizim hukumet buyutup cok asi almis trilyonlar yatirmis simdi elnde kalmasin diye boyle aciklamalar yapipp milleti costuruyorlarmis

kaça aldın deryacım ikiisni de söle:)
ezgi yemeye başladımı emiyomu hala çok

Canim ilk arabam 70 eglence merkezini 80 dii sanirim Onu alali cok oldu ama surekli tepesinde oynuyor gobegini dayayip iki eline oyuncaklarini aliyorr ilk arabamla cok oynamiyor

Gece emiyor gunduz cok nadir. Yemesi fena degil disleri 5 tane oldu ama hala kasiyor deli gibi

ben de yaramaz toplar almıştm baya oyalanıyo ama bazen yüzüne bakmıyo maşallah ne çok diş çıkarmışsınız ben hala 3. çıktımı çıkmadımı emin diilim bembeyaz ucu gözüküo gibi ama kaşıkla vurunca ses çıkmıyo
kolay bebeğin seviceği bi kurabiye tarifi biliomusunuz kızlar

selmalar herkese drdan geldik şükür hersey yolında görünürde hala dişimiz yokmuş pütürlüye öğüre öğüre alıştır bu aydan itibaren dedi zaten çokta soru soramadım geç gittik çokta kalamadık
hasta olan bebeklerimiz işallah iyidir bugün
ayşegülüm saol tarif için not ettim hemen busefer yarına kaldı yapmam ama yarın yapıcam ok canım çekti valla
ayçacım saol tatlı için

kaza dışında güzel bir günmüş, Allahtan ucuz atlatmışsınız..

bitsin artık bu hastalıklar yaa..:1no2:

amin canım..insan gerçekten de kendini suçluyo ama olacağın da önüne geçilmiyo malesef, ne kadar dikkat etsek de..çok geçmiş olsun, bir daha yaşanmasın.

selam kızlar..
benim tembel yeni eneklemeye başladı asker sürünüşü gibi akşama kadar girmediği delik kalmıyor :)
ama hala desteksiz oturmuyor
yarın dr a gitcem bakalım ne dicek..
sizler nasılsınız

güzel haberlerle dönersin inşallah..

:teselli: iyigeceler..

benım kızım bugun alkıs yapmaya basladı cok mutluyum gunlerdır karsısında alkıs yapmaktan yorulmustum ama degdı

alkisalkisalkis

talya,inanna13,ayçatekin teyzeleri teşekkür ederiz kızımdanda sızlere kocaman alkış
eglence merkezını bende almıstm 6 aylıktı ozaman ayaklarını cıkarıp yerde oynatıyordum sımdı ayaklarını taktık oyuncagın kızmı baya eglendırıyor vaktını gecırıyor ama sonra kesle aktıvıte masasını alsam dıye pısman olmustum acıkcası o bıraz daha egıtıcı oldugu ıcın bugun kızmla dahı bebek cdlerını ızlemeye basladık baya ızledı sıkılmadan kızm

KIZLAR ACIL YARDIMINIZA IHTIYACIM VAR
park yatak almam lazım esımde suan e-bebek cıvarındaymıs hangısını ıstıyorsun soyle dıyor da ben hıc bılmıyorumkı hangısı kullanıslıdır
kullanan aradaslar tavsıyede bulunrlrsa cok sevınırım

özlem ben mothercare kullanıyorum sana tavsiyem hangisi olursa olsun çok özelliği olmasın pratik sade olsun yarıca çok geniş olanlar kapıdan geçmiyor benimki 65 e 95 tam geçiyor kapıdan

herkese merhaba
özlem bizimki kraft çok ses çıkarıyor onun dışında kumaşı filan çook kaliteli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…