teşk ederiz yeşimcim
kızlar ilk arabam diye bi oyuncak var alan oldu mu, geçen bi arkadaşta vardı naz çok sevdi alıcaktım ama bulamadım nereye baktıysam nerde vardır acaba.ebebeğe bi de irembebeye sordum
merhaba:))
incicim hatırladı işallah kocan yoksa çeker valla elinden:)
bu domuz gribi işi beni de gerio ya,nile vurduracağım aşıyı(araştırmadım daha)ama bize yok..biz ölürsek kuzum naapar?:sinifsinif:
kaça aldın deryacım ikiisni de söle:)
ezgi yemeye başladımı emiyomu hala çok
merhaba hanimlar
dun biz (esimle ve iki is arkadasiyla) bize 1,5 saat uzakliktaki bir sehre gittik
buyuk bir lunapark varmis, gercektende baya buyuktu.
bir iki seye bindik, cok heyecanliydi. Korktum bayada bagirdim
allah biliyorya rahatca bagirayim diye bindim, icimi bosalttim geldim valla
esimde ne cesaretse sky jump yapti 123mt den akannehir :1shok: deli valla
ben hayatta yapmam, 200 mt lik bir kule var oranin 77. katindan (83 katli) atliyorsun
zoru neyse artik CADIARZU
gelikende ondeki araca carptik allahtan defneye birsey olmadi
sonra polis geldi karokola giderke bu seferde polis araci bize aniden carpti
gaz pedali sksmis. cok kortum belim acidi baya.
ama allahtan defneye birsey olmadi aglamadi bile anlamadi sanirim.
karakolda 1 saat bekledik. polisler cok kibardi. uluslararsi kazaya giriyrmus diye uzadi islerimiz
neyse yola ciktik esimin yunan bir arkadsi var dogum gunuymus bir motel ayarlmias
eside cok canayakindi , cok sicakkanli insanlar yunanlilar da bazi kelimelerde bize benziyromus, ornegin cay
cok hosuma gitti :) turkcede biliyorlar cok az
ama esim beni sinir etti tabiki yine dun
kalkalim diyorum defnenin uyku saati geldi saat gece yarim
tamam 5 dk diyor surekli ya, cocuk sesten isiktan uyuyamiyor ama aglamadida
gelirken uyumustu sanirim ondan aldi uykusunu
yani dun baya heyecanli bir gundu
bugun de ben sinirliyim ya soru cozmeye calisiyorum
ama defneyle ne mumkun tam konsantre oluyorum vik vik basimda
karni actir dedim yemegini isttim 4 saat once yemisti 3-4 kasik yedi
sonrasini tukurdu ay en sinir oldugum olay sonra baktim meger derdi kaka yapmis
oymus
biraz poposu pismis bende yikadim krem surdum yatirdim ama hala sinirliyim ya
cocugun duzenimi bozuldu anlamiyroumki? oglende dogru durust yemedi
boyle yapinca tahmmul edemiyorum.
sayfayi bitirdim herhalde
herkese ii pazarlar kızım çok ateşlendi sabaha karşı yine boğazları iltihaplanmış acile gittik iğne vurdular...çok sinirim bozuk kendi drum antibiyotik vermedi ondan ilerledi halbuki verseydi böle olmucaktı...yarın başka dra gidicem acildeki dr 4 tane daha iğne verdi..eşim hiç dayanamıoo elvinin ağlamasına akşama vurdurmucaz iğne inş ii olur kızım...sanırım dişler zorluo bu kadar..ama bende hiç moral kalmadı dokunsalar ağlıcak gibiyim...muayene bile edemio dr zorla yırtıo kendini ağlamaktan anlıo odaya girince başlıo ağlamaya kolay değil kaçıncı iğnesi bu...umarım herkes iiidir...
ayşegül fotonuza bayıldım ikinizde süpersiniz maşallah
yeşimcim geçmiş olsun allahtan size bişi olmamış...eşine de helal olsun valla...
merhaba kızlar
moralim çok bozuk bugün Onatı yataktan düşürdüm, tek kişilik bir yatak vardı onun üzerindeydi giydirecektim yatıyordu bir anda kalktı oturdu vede denize dalar gibi yataktan attı kendini yere kafaüstü düştü tabi hemen kızardı kafası bizde saç yokya belli oluyor hemen ömrümden ömür gitti çok üzüldüm hemen doktoru aradık gözlemleyin kusma ve şuur bozukluğu olursa hastaneye gidersiniz dedi buz koyun lasonil sürün dedi, şimdi oynuyor iyi görünürde bir şey yok ama yüzüne baktıkça içim gidiyor, çok suçladım kendimi bir anda arkamı dönmemle oldu olan dönmemeliydim zaten hasta yavrum oturdum ağladım ben bu çocuğa iyi bakamıyorum diye Allah bütün yavrularımızı korusun beterinden saklasın
selam kızlar..
benim tembel yeni eneklemeye başladı asker sürünüşü gibi akşama kadar girmediği delik kalmıyor :)
ama hala desteksiz oturmuyor
yarın dr a gitcem bakalım ne dicek..
sizler nasılsınız
destek olan bütün arkadaşlarıma teşekkürler..
son 2 hafta burası ağlama duvarım gibi oldu :) inşallah değişecek.
kuzum ve ben daha iyiyiz..
eski neşesine kavuşamadı henüz ama daha iyi şükür.
antibiyotik devam.. ne zormuş bebeğe ilaç içirmek.
geçmişe doğru uzanayım bakalım ne var ne yok.
herkese iyi geceler..
benım kızım bugun alkıs yapmaya basladı cok mutluyum gunlerdır karsısında alkıs yapmaktan yorulmustum ama degdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?