2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizimkide öyle kağıt görmesin hemen yiyor dediğin gibi damağına yapışıyor bizde kaç kere çıkardık ağzından , büyükler boşuna demiyor çocuk bu düşe kalka büyüyecek diye ama insan kıyamıyor işte
siz antibiyotik ne kullanıyorsunuz ?

ceclor kullandık cnm şmdi biş kullanmıyoz iğne verdi dr ama kullanmak istmiyozruz onu gidicez yarın başka dra.. bakalım artık...ben çıkıyrm dolaşıcaz biraz bunaldım resmen...öpüyrm sizi

Canim cok gecmis olsun, cok uzuldum ama antibiyotikse ignesi kesmemek daha iyi
bagisiklik kazaniyormus. dr da niye ilerlemsine izin vermis anlamiyorum ben dr lari
benim kizimda 3 ay bagirdi bosu bosuna dr kolik oldugunu soylemedi bana
neyse canim hemen degistir dr unu, ins duzelir bir an once
kiyamam ya artik anliyorlarda bizimki hastaneye gidince aglamya basliyor
hemen huzursuz oluyor , kan tahlili yaptirmistim gecen gidisimde oncesinde sonrasinda
hep agladi, insanin ici gidiyor ama hep iyilikleri icin,
keske hic hasta olmasalar bak kan tahlili dedim demir damlasi geldi aklima
vermeyi unuttum akilmi birakti bende

ekinsu sanda gecmis olsun canim ya, ben tek yataga koymuyorum artik
akillandim. yere yorgan attim hali yok diye onun ustune koyuyorum.

benide bugun mahvetti , uyutana kadar cok ugrastim, ne uyuyor ne yiyor nede
duruyor cok mizmizdi ins yarin duzelir, ay boyle olunca depresyona giriyorum
hemen dagiliyorum, asabi oluyorum ya
ben cok tahmmulsuzum, acil sifa diliyorum tum bebeklere

urcucum çok geçmiş olsun canımya işallah atlatırsınız bir an önce ay bizimkide kağıtları hemen koparıyor hop ağzına yemek versem açmaz ağzıı kağıt poşet olsun hemen açıyor anlamdım gitti
emelim sizede geçmiş olsun canım suçlama boşuna kendini eçen bende düşürüdüm arkamı döndüm hop aşağıda birde burnunun üstüne düşmüştü hafif kanamştı ay aklımın yarısı çıkmıştı napıcan düşe kalka büyücekler ama onlar büyürken bizde akıl kalırmı bilmem
ya ayşegül geçen patatesli bir tarif vermişti yazmayı unuttum biyere blen varsa bir yassın ya yapim yarın akşama

teşekkür ederz kızlar nazın kaşlar nasıl ama ya küçük emrah gibi:)buldm inci tarifi

Mesaj Linki
yazıom duygu tarifi
ben evdeki malz yaptım buarada ne varsa ama çokk güzel oldu
1yumurta
1bard un
1bard yoğurt
yarım bard zyağı
4sap taze soğan
biraz maydonoz
kimyon
kekik
nane
1pakette biraz az kabartma tozu(yumrta az die)
2orta boy patates 1cmlik küpler halinde kesilmiş
hamuru yaptım çatalla çırptım en son patates ve yeşillikleri koydum susam serptm birazda, 170derecede üzewri hafif kızarana kadar pişirdim kürdan batırdım hafif ıslak oluyo.dikdörtgen borcama yaptm

selam kızlar..
benim tembel yeni eneklemeye başladı asker sürünüşü gibi akşama kadar girmediği delik kalmıyor :)
ama hala desteksiz oturmuyor
yarın dr a gitcem bakalım ne dicek..
sizler nasılsınız

destek olan bütün arkadaşlarıma teşekkürler..
son 2 hafta burası ağlama duvarım gibi oldu :) inşallah değişecek.
kuzum ve ben daha iyiyiz..
eski neşesine kavuşamadı henüz ama daha iyi şükür.
antibiyotik devam.. ne zormuş bebeğe ilaç içirmek.
geçmişe doğru uzanayım bakalım ne var ne yok.
herkese iyi geceler..

düşenlere hastalara geçmiş olsun. alisha evet 3.5 yaş demek istedim. yaa. benim oğlan akşamları hiçbirşey yemiyor. denemediğim şey kalmadı. sabah kah. sonra meyve hop bu kadar. bidaha bişey yemiyor. bazan akşam 5-6 gibi çok az yiyor ama muhallebi filan hakketire. geceleride 15-20 dk.da bir kalkıyor. doğduğunda 4 ay hiç uyumamıştı. şimdi bu bile iyi ama yinede yeterli değil tabi. benim tahammül eşiğimde düşüyor. çocuk uyumamak için öyle bi direniyorki iyice ağlatayım alışsın diyorum ama kıyaömıyorum. 4 aylıken 2 saat ağlatmıştım o zamanlar uyumaya başlamıştıı ama bi yerde koptu yine ipler. şimdi ağlatmaya gönlüm elvermiyor. bide bizimki 3 gündür depresyonda. hiçbişeyden zevk almıyor. emmekten bile. 6. dişimiz 3 gün önce çıktı. yenisi desem değil. derdi ne anlamadım. offf ya neyse..

ii gecele kızlar
burcu cnm açıktı ama ben yoktum cnm nasılsınısçok üzüldüm cnm çokk geçmişolsun Allah bi daha yaşatmasınn.cnm inanırmısın bilmem ama nazarmı var senin fıstıkta yaa hep hasta yavrumm maşallahh tospik olduğundan kem gözlübakışlardan alıyodur.sen bol bol oku canım elvini ve boncuğunuda eksik etmee
aslında hepimizin yapması gereken bu ama ihmal ediyorus iştee

kızlar bebişlerin çoğu hasta Alllah acil şifalar versin inşş ve daha beterinden korusun hepinize çokk geçmiş olsunn

emelcim sanada geçmiş olsunn cnm olur bunlar sıkma canını sen izin vermesende onun düşeceği varsa düşerr anneliğimizi böle ufak hatalarla yargılamamalıyız bencee bizim onlardan başka ne gibi bi hayatımız varki çoğumuz sosyal olan herşeyden soyutlanmış durumdayız.bu bebekler biz ne yaparsak yapalım bunları yaşıyarak büyüyceklerr.

benım kızım bugun alkıs yapmaya basladı cok mutluyum gunlerdır karsısında alkıs yapmaktan yorulmustum ama degdı

emel ve burcu çok geçmiş olsun bebeklerinize...annelik işte yavrusunun bir damla göz yaşına kıyamıyor..bugün eymende uyanmış bende işlerimi halledeyim dedim pek umursamadım ama nasıl ağlamış yatağındanda çıkamıyor..sonra gözyaşlarına kıyamam dedim sildim öptüm canımın içi ya..nasıl akımış yaşlar boncuk boncukk..

ah canım ya geçmiş olsun ama gerçekten oluo ben de arka arkaya kaç kere düşürdüm 1 sn de yerdeler vallakaydirigubbakcemile
gerçekten nazar var bu kızda ya:1ninca:geçmiş olsun
opuyorumnanaktan
benım kızım bugun alkıs yapmaya basladı cok mutluyum gunlerdır karsısında alkıs yapmaktan yorulmustum ama degdı

:içelim:aferin kızımızaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ii geceler demek istedim bu saat oldu uyuyamıorum ya başım ağrıdı uykusuzluktan iice..
ben yarın sabah ankaraya gidiorum ama akşama evdeyim,yoksa görüşelim diyecektim..merak etmeyin beni anacımzemuszemus
ha bu arada naz ve annesine maşallahopuyorumnanaktan

günaydın kızlar,nazın karnını doyurdum kahvaltıdan önce size bir günaydın diyeyim dedim.hasta olan bebişlerimiz varmış allah tez zamanda şifa versin inşallah.emel geçmiş olsun canım ah kıyaymam ben ona,eh ne yapalım düşe kalka büyüyorlar işte 1 sn.arkanı dönmeye gelmiyor ,bende çok korkuyorum düşecek diye ama olanın önüne geçemeyiz ,şimdi kontrolümüz altındalar yarın yürümeye başlayınca esas zor anlar başlayacak bizim için.
bengüzarcım kızımıza buradan kocamannnnnnn bir alkışalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sepetçi allah kolaylık versin canım,uyumayan bebek çok zor,inşallah uykusu düzene girerde sende bi oh dersin artık:Saruboceq:

elif canım takma kafana benim kızda son bir haftadır desteksiz oturmaya başladı tam bende ümidi kesmiştimki bi baktım bizim kız devrilmeden oturmaya başlamış:teytey:ama bizimki tembel şekerim o yerde yuvarlanmayı oturmaya tercih ediyormirmirmirmir

balım bende bazen istemedende olsa ağlatıyorum ama ne yapayım evin işi bitmiyorki,mecburum özellikle sabahları evi toplıyayım derken onu ihmal ediyorum.lmaz:
kızlar sonra uğrarım yine ,gidip kahvaltımı yapıyım ama önce kızı uyutmam için ufak bi savaş vericem:jeyyar:hepinize çokkk güzel bir gün diliyorumopuyorumnanaktan

ayşegülcüm günaydın canım ,sen geldin ama ben kaçıyorum minik nazı öp benim için annesiopuyorumnanaktan

ah cnmm yazık sana ya çok üzüldüm bitmişsindir uykusuzluktan,kesinlikle dr una danış ağlatarak olucaksa yap yani bu çocuğunun sağlığı içinde önemli kendin için diil onun için yap bunu.uyku düzeni oturmakdıkça yemek düzeni de olmuodur

bende ağlatıorum bazen hangi odadaysam yanıma gelip bacaklarıma tırmanıp ağlıyo zilli çok uyanık psikolojik baskı yapıo bana:))bi de ben ne zaman acele etsem elime yüzüme bulaştırıorum işler uzadıkça uzuyo
günaydıınn buarada herkese güneşli günler:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…