herkese ii pazarlar kızım çok ateşlendi sabaha karşı yine boğazları iltihaplanmış acile gittik iğne vurdular...çok sinirim bozuk kendi drum antibiyotik vermedi ondan ilerledi halbuki verseydi böle olmucaktı...yarın başka dra gidicem acildeki dr 4 tane daha iğne verdi..eşim hiç dayanamıoo elvinin ağlamasına akşama vurdurmucaz iğne inş ii olur kızım...sanırım dişler zorluo bu kadar..ama bende hiç moral kalmadı dokunsalar ağlıcak gibiyim...muayene bile edemio dr zorla yırtıo kendini ağlamaktan anlıo odaya girince başlıo ağlamaya kolay değil kaçıncı iğnesi bu...umarım herkes iiidir...
ayşegül fotonuza bayıldım ikinizde süpersiniz maşallah
yeşimcim geçmiş olsun allahtan size bişi olmamış...eşine de helal olsun valla...
ah canım ya geçmiş olsun ama gerçekten oluo ben de arka arkaya kaç kere düşürdüm 1 sn de yerdeler vallakaydirigubbakcemilemerhaba kızlar
moralim çok bozuk bugün Onatı yataktan düşürdüm, tek kişilik bir yatak vardı onun üzerindeydi giydirecektim yatıyordu bir anda kalktı oturdu vede denize dalar gibi yataktan attı kendini yere kafaüstü düştü tabi hemen kızardı kafası bizde saç yokya belli oluyor hemen ömrümden ömür gitti çok üzüldüm hemen doktoru aradık gözlemleyin kusma ve şuur bozukluğu olursa hastaneye gidersiniz dedi buz koyun lasonil sürün dedi, şimdi oynuyor iyi görünürde bir şey yok ama yüzüne baktıkça içim gidiyor, çok suçladım kendimi bir anda arkamı dönmemle oldu olan dönmemeliydim zaten hasta yavrum oturdum ağladım ben bu çocuğa iyi bakamıyorum diye Allah bütün yavrularımızı korusun beterinden saklasın
gerçekten nazar var bu kızda ya:1ninca:geçmiş olsunçok saol dünürüm...bizim bu 3..gerçektende acayip zor...dün gece uyanmasam ateşini görmücektim mesela ama rabbim yardım edioo..koruyo yavrularımızı..perşembe günnü gittik dra çok ileri değil daha fena olursa tekrar getirin dedi ya sen bize önlem olark ver antibiyotik çünkü iltihap peditusla geçmioo..illa ateşlenmesi mi lazım...oda ilaç kullanmak istemio ama olan oluyo işte
opuyorumnanaktandestek olan bütün arkadaşlarıma teşekkürler..
son 2 hafta burası ağlama duvarım gibi oldu :) inşallah değişecek.
kuzum ve ben daha iyiyiz..
eski neşesine kavuşamadı henüz ama daha iyi şükür.
antibiyotik devam.. ne zormuş bebeğe ilaç içirmek.
geçmişe doğru uzanayım bakalım ne var ne yok.
herkese iyi geceler..
benım kızım bugun alkıs yapmaya basladı cok mutluyum gunlerdır karsısında alkıs yapmaktan yorulmustum ama degdı
ah cnmm yazık sana ya çok üzüldüm bitmişsindir uykusuzluktan,kesinlikle dr una danış ağlatarak olucaksa yap yani bu çocuğunun sağlığı içinde önemli kendin için diil onun için yap bunu.uyku düzeni oturmakdıkça yemek düzeni de olmuodurdüşenlere hastalara geçmiş olsun. alisha evet 3.5 yaş demek istedim. yaa. benim oğlan akşamları hiçbirşey yemiyor. denemediğim şey kalmadı. sabah kah. sonra meyve hop bu kadar. bidaha bişey yemiyor. bazan akşam 5-6 gibi çok az yiyor ama muhallebi filan hakketire. geceleride 15-20 dk.da bir kalkıyor. doğduğunda 4 ay hiç uyumamıştı. şimdi bu bile iyi ama yinede yeterli değil tabi. benim tahammül eşiğimde düşüyor. çocuk uyumamak için öyle bi direniyorki iyice ağlatayım alışsın diyorum ama kıyaömıyorum. 4 aylıken 2 saat ağlatmıştım o zamanlar uyumaya başlamıştıı ama bi yerde koptu yine ipler. şimdi ağlatmaya gönlüm elvermiyor. bide bizimki 3 gündür depresyonda. hiçbişeyden zevk almıyor. emmekten bile. 6. dişimiz 3 gün önce çıktı. yenisi desem değil. derdi ne anlamadım. offf ya neyse..
balım bende bazen istemedende olsa ağlatıyorum ama ne yapayım evin işi bitmiyorki,mecburum özellikle sabahları evi toplıyayım derken onu ihmal ediyorum.lmaz:
kızlar sonra uğrarım yine ,gidip kahvaltımı yapıyım ama önce kızı uyutmam için ufak bi savaş vericem:jeyyar:hepinize çokkk güzel bir gün diliyorumopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?