cnm kamera koymayı denesene, hergün diil ama öle iice herşeyi takarsın, ben olsam bi günlüğüne birinden falan ödünç alıp kamera koyardım en azından çocukla güleryüzlümü ilgileniyo yemeğini güzel yediriomu aklın kalmaz ben 2.5yaşında falan okula başlatıcam ve kesinlikle kameralı bi okul tercih edicem.sen de kafana takma çalışman gerekiosa çalış onun geleceği için gerekliyse bu dha önemliSabah sabah çok mu ajitasyon oldu bilemiyorum ,paylaştım sizlerele
Bu arada günaydın Ayşegülcüm
Gamzecim annemin bir lafı var ben hep daha emeklemiyor yok daha aykta durmuyor yok yürümütor deyince söyler o sözü der ki: Allah ona ne zaman izin verirse o zaman yürüyecek emekleyecek vb... dolayısıyla öyle çok uğraşmıyorum diye üzme kendini tamamende boşlama tabi arada bir nasıl olması gerektiğini göster yeter zaten onlar içgüdüsel olarak öğreniyorlar
Ayşegülcüm zırt pırt program değiştirmiş gibi oldum ama ne olur kusuruma bakma benim elimde olan bir şey değildi eşimin işi yine değişmiş cuma çalışıyormuş o yüzden 23 ekim cuma günü bekliyorum bu sefer kesin canım Allah başka dert vermezse
ya arkadaşlar hatırlıyormusunuz miniğim vardı hiç ugramıyor buralara msn sinde olupda görüşen varmı aranızda, benim msn de var am amsn açamıyorum yeni sürümmü ne yüklenmesi gerekiyormuş, miniğim hiç gelmiyor pas da vermiyor gol atalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?