2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Alişanın sorusu çok hoştu ya yıkadıktan sonra bebeği giydircez mi yoksa çıplak mı bırakıcaz?

bak onu duymamısım kaan susmadıkı sadece izleyebildim ne yazıkkı dınleyemedım

ya bişey sorucam kaan agzı kapalı aglıyor varmı bızım gıbı olanı ya beynım uyusuyor cıkardıgı ugultudan basım donuyor bı muddet sonra oyle sınır bozucu bı seskı nasıl tarıf edılır bılmıyorum

emelcım kaanın odası cok kucuk yanlızca kendı mobılyaları sıgdı yoksa kesın orda olurdum :))))))

merhaba arkadaşlar.sepetçi doğum günün kutlu olsun.
bende çalışıyorum ve hayat çok zor geliyor,ev,iş,çocuk okadar yoruluyorumki,hiç dışarı çıkmaya vaktim olmuyor.birde biraz temizlik hastasıyım olan bana ve çocuğuma oluyor.ne kendime nede ona vakit ayırabiliyorum.24 saat nöbet usülü çalışıyorum sabah nöbetten çıkıp eve geldiğimde çok yorgun oluyorum,ben gelince eve eşim hemen çıkıp işe gidiyor ve irem daha yeni uyanmış oluyor.o günüm zaten uyurgezer şekilde geçiyor,sonraki gün temizlik,nöbetime gitmeden işlerimi bitireyim,yok ütümü yapayım derken bi bakıyorum günler geçiyor ve ben hiçbişey anlamıyorum.herşeye yetişmeye çalışıyorum,herşey düzenli olsun istiyorum şimdi misafirim var ve ben bişeylere yetişemeyince iyice geriliyorum.dün okadar gerilmiştimki yemek yapmaya çalışıyorum,kızımla ilgilenemiyorum eee misafirimde var,üst kattakilerde çok gürültü yapınca balkona çıktım terasa doğru bağırmaya başladım çocuklara neden gürültü yapıyorsunuz diye.eşim heralde beni ilk defa bukadar sinirli gördüki ne oldu sana böyle dedi.eşim gündüz işte,gecede üniversiteye başladı,okuldan saat 22-22:30 gibi çıkıyor ve ben iyice bunalıyorum.sonra pişman oluyorum ama napiyim bazen işte geliyorlar...çok yazdım ama boşalttlm içimi

irem gerçekden çok zor inş anlatarakda olsa biraz rahatlamışsındır.inan hepimiz öyleyiz senin durumun daha zor vardiye olayı kötü allah yardımcın olsun sana güç kuvvet versin, bende çok yoruluyorum ama el ayak çekildiğinde işlerimi yapmaya özen gösteriyorum, birde benim şöyle bi şansım var evimi taşıdım annemin üst katına bazen yemeklede ugraşmıyorum annecim sağolsun yardımcı olmaya çalışıyor komşularımız çok iyiler bişey olduğunda mirayla ilgilenmelerini rica ediyorum çocuukalrla oynarlarken işlerimi hallediyorum, eşim evde olduğunda hem çocuk hem iş veya yemek yapılamıyor daha çok eşimden destek alıyorum yoksa baya zor olurdu. tekrardan allah yardımcın olsun inş bu zor günler yakında gecer kendini rahatlat bunalma

smrsk sağol canım,aslında çok iyi götürdüğümü düşünüyorum ama bazen işte çok bunalınca dayanamıyorum.sen şanslısın,annen var.Şimdi annem burda olsa bana bişey olmaz senağlama

irem nehir. daha önce att olduğunu ve bu şekilde çaışman gerektiğini yazmıştın ama seni 24 saat kesintisiz çalıçtıramazlar. buna hakları yok. analık hakları kanunlarla belirlenmiş. eğere yaşam şartlarınız bunu gerektiriyorsa bişey diyemem ama eğer istemiyorsan itiraz et ve hakkını al.

bu arada lisans tamamlama başvurunu yaptın mı son tarih 23 ekim..

ayşegül üçümüz yatakta zıplıyoruz vs demişsin ya. anacım biz onu yapmaya kalkarsak yatakla beraber alt kata düşeriz herhalde. anam benim adam 110 kg cıkta...

siz bizim içinde zıplayın..

canım başvuru yapmadım çünkü ben sağlık kurumları işletmeciliğini bitirdim ondada lisans tamamlama olmuyormuş.ayrıca 24 saat nöbet daha uygun geliyor,kızımla daha çok vakit geçirmek için.

smrsk sağol canım,aslında çok iyi götürdüğümü düşünüyorum ama bazen işte çok bunalınca dayanamıyorum.sen şanslısın,annen var.Şimdi annem burda olsa bana bişey olmaz senağlama
cnm nasıl çalışıon ben anlamadım yani gece nöbette mi kalıosun bazen???ama bu haksızlık ya yaşayamazsın böle sanırım ev işlerini de kendin yapıosun nasıl dayanıyosun kesinlikle yardımcıya ihtiyacın var senin çok yıpranırsın yoksa
kaydirigubbakcemile3 aman lafın gelişi dedim cnm bizim kız en çok yatak sevioda ayağa kalkıp kendini yere bırakıyo kahkaha atarak:)ama zıplarım bu akşam senin için ben de:)))

Aysegul kotu naber verim sana o zaman anaokullarinda kamera yasaklandi canim cocuklarin bilmem nee hakki diye

slm hanimlar dun tv de cocuk psikologu vardi gerekirse 1 yasinda haftada 2-3 gun yarim gun krese verinn yada oyun gruplarina katilin yasitlariyla olsun cocugu fanusa kapatmayin yurumesini konusmasini iletisimi tum paylasimlari gelisiyormus kreste

Birde anne evde tek bebege yetemiyormus bencede hakli Ezgi cocuklarla olmaya bayiliyor gecen karsi komsumun kizi sayi sayiyor bizimkide 1-2 diye tekrarliyor soka girdik biz soyleyince orali olmuyor ben ariyorum ama yakin bulamiyorum bir turlu

selamlar herkse geçmişi okuymadım keyifler iyidir umarım güzel bir gün lsun hepimiz için :))

marsg;9728227]Birde anne evde tek bebege yetemiyormus bencede hakli Ezgi cocuklarla olmaya bayiliyor gecen karsi komsumun kizi sayi sayiyor bizimkide 1-2 diye tekrarliyor soka girdik biz soyleyince orali olmuyor ben ariyorum ama yakin bulamiyorum bir turlu[/QU

öncelikle nasılsın inş bi yaramazlık yktur.
bu konuda kesinlikle haklısın benim sıpada öyle ufak bi çocuk olsun yeter ona dikkatini verip onunla ilgileniyor vede çok mutlu oluyor yemek yedirirkende çok rahat oluyor

Aysegul kotu naber verim sana o zaman anaokullarinda kamera yasaklandi canim cocuklarin bilmem nee hakki diye
hadi ya ne aptal bi hakmış o öle, bence o okul sahiplerinin tercihidir,stajyerleri koycaklar çocukalrın başına, 2de bisküvi tv karşısında gün geçicek ben nerden bilcem
buarada bana kimse puan vermio artk bişey diim de verin bari
sizi seviyoruuuummmmopuyorumnanaktan
ayşegül(alisha)

hemşom aşağıda görünüyon naber senin tarifle kabak mücver yapıp fırına attım işallah güzel olur yarında ayçanın tarifle karnıbahar yapıcam ertesi günde sebze yemekten kociş evden kaçar :)))))))

bın kere verdiniz su tarfifi ama ben unuttum inci verde bende yapim bugun kabağım var evde hazır :)))

:))) yok yeni yasaklandı hepsinde kamera yasaklanması bencede sacma

nasıl veriliyordu ki ya bilsem verirdim bizde seni seviyoruz canım :))))))))))))

huu huu naber kızlar,inşallah herkesler iyidir..hasta yavrular iyileşmiştir..

ayşegül bende seni seviyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…