Birde anne evde tek bebege yetemiyormus bencede hakli Ezgi cocuklarla olmaya bayiliyor gecen karsi komsumun kizi sayi sayiyor bizimkide 1-2 diye tekrarliyor soka girdik biz soyleyince orali olmuyor ben ariyorum ama yakin bulamiyorum bir turlu
merhaba marsg....ben de oyun grubu düşünüyorum kızım için...yakınlardaki aralık ve ocak anneleriyle...her hafta biriin evinde....internetten bulacağımız aktiviteler filan....sizce???
derya kabağı rendele suyunu sık içine maydonoz taze soğan dere oyu nane üç yumurta biraz peynir aldığı kadar un ekle yağlanmış tepsiye bastır fırına at ay çağan kucağımda anca bukadar yazabişldim tuz karabiber ne istersen koy içine ben böle yaptım :))
bence demek kolay biliorum ama bence temizliği falan bırak ilk önce kendine soona kuzuna zaman ayır canım,daha vucüdun ne kadar dayanabilir ki:hulya:merhaba arkadaşlar.sepetçi doğum günün kutlu olsun.
bende çalışıyorum ve hayat çok zor geliyor,ev,iş,çocuk okadar yoruluyorumki,hiç dışarı çıkmaya vaktim olmuyor.birde biraz temizlik hastasıyım olan bana ve çocuğuma oluyor.ne kendime nede ona vakit ayırabiliyorum.24 saat nöbet usülü çalışıyorum sabah nöbetten çıkıp eve geldiğimde çok yorgun oluyorum,ben gelince eve eşim hemen çıkıp işe gidiyor ve irem daha yeni uyanmış oluyor.o günüm zaten uyurgezer şekilde geçiyor,sonraki gün temizlik,nöbetime gitmeden işlerimi bitireyim,yok ütümü yapayım derken bi bakıyorum günler geçiyor ve ben hiçbişey anlamıyorum.herşeye yetişmeye çalışıyorum,herşey düzenli olsun istiyorum şimdi misafirim var ve ben bişeylere yetişemeyince iyice geriliyorum.dün okadar gerilmiştimki yemek yapmaya çalışıyorum,kızımla ilgilenemiyorum eee misafirimde var,üst kattakilerde çok gürültü yapınca balkona çıktım terasa doğru bağırmaya başladım çocuklara neden gürültü yapıyorsunuz diye.eşim heralde beni ilk defa bukadar sinirli gördüki ne oldu sana böyle dedi.eşim gündüz işte,gecede üniversiteye başladı,okuldan saat 22-22:30 gibi çıkıyor ve ben iyice bunalıyorum.sonra pişman oluyorum ama napiyim bazen işte geliyorlar...çok yazdım ama boşalttlm içimi
lisans tamamlama ne demek?af mı çıktı gene?irem nehir. daha önce att olduğunu ve bu şekilde çaışman gerektiğini yazmıştın ama seni 24 saat kesintisiz çalıçtıramazlar. buna hakları yok. analık hakları kanunlarla belirlenmiş. eğere yaşam şartlarınız bunu gerektiriyorsa bişey diyemem ama eğer istemiyorsan itiraz et ve hakkını al.
bu arada lisans tamamlama başvurunu yaptın mı son tarih 23 ekim..
ayşegül üçümüz yatakta zıplıyoruz vs demişsin ya. anacım biz onu yapmaya kalkarsak yatakla beraber alt kata düşeriz herhalde. anam benim adam 110 kg cıkta...
siz bizim içinde zıplayın..
ah işte canım şunu bi ayrıntılı yazıver bize,çok arada kalıorum,nil'i doğurtan dr aile dostumuz olmuştu ya,o ben de vurdurmayacağım dio,eşi de dr ve 2 yaşın civarında oğlu var..kızlar domuz gribi aşısı demişsinizde eşimin uzmanlık dalı olduğu için yazayım dedim. ısrarla ben yaptırmıycam diyor. üstelik bir numaralı risk grubunda. griplilerin ateşlilerin hepsini o muayene ediyor. gerekçesi ise aşı ile ilgili tam bir bilgi verilmiyor olması. henüz canlı virüsmü ölü virüs mü olduğuna dair bilgiye dahi ulaşamamış kendisi. bu işler en büyük gelir kapısı biliyorsunuz. biz şimdilik allaha emanet ettik kendimizi. gelişme olursa yazarım yeniden..
ege kaan,onat,naz ve ece bir araya gelen ocak bebekleri..
aslında aktiviteleri bulup oynatabiliriz bizde..15 günde bir de olsa..
çarşamba günü emel ve hatice ataşehirdeki bir oyun grubuna gidecekler,onlar bize bilgi verirler..
duyguyu bi sevicem ama yok nası seviyim:)))
ayşegül evet yaa çok açtık arayı,neyse cumu günü kavuşacağız..
maltepe çok uzak değil artık yaa yeni yoldan gelirsen 10 dk da burdasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?