2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın bayanlar nasılsınız.

oyun gurubu oluşduruluyormuş galiba bende bende isterim siz toplanınca mirayı getirir kucağınıza atar işe gelirim :)) kızımın bir sürü annesi var bigün biriniz emzirirsiniz bigün diğeriniz, valla okonuda şanslıyım zaten ecvde 3 tane cocuk var biri olmasa dğeri oluyor, kızım kankalaraı olmayıncada çok sıkılıyor gercekden çok güzel rahat oluyor çocuklar geldiğinde bana hiç yaklaşmıyor bile ab,imin kızı 9 yaşında anne oluyor, ablamın oğlu 5 yaşında oda baba oluyor haliyle mirayda kızları oluyor :))) bizde kapının son mandalı

herkeze güzel günler dilerim.

günaydın kızlar
mrb cnm yakınız ben de dragos sahildeyim istersen arada biaraya getirebiliriz minikleri

Günaydıınnnnn:hulya:
Bu oyun grupları Ank da var mı acaba .MaRSG IN VERDıĞı ADRESTE SADECE ,ıst adresi görünüyorrr

Smrisk, senin pıt pıt pek şeker maşallahh
Ay ben kızımla azcık oyun oynuyorum hemen sıkılıyorum..Zaten öğrencilere de bikaç kez anlattıktan sonra sıkılırım.sabır problemi var bende
Şölee bi aktivite lazım çocuğuma
Eeeeeee..Ne yazcaktım unuttummmm:bbo:

çok tşkler. 2009 ocak bebeklerinin hepsi çok güzel

semra çok şeker bu kız be, yerim onu ısırıım yanaklarını maşallah, çok mutlu yavrum fotoğraflaradan belli ne güzel çocuklarla beraber büyüyor , özendim valla oğluşum adına bir kez daha üzüldüm ailenin yanında olmak gerçekten çok önemli bir şey

gerçekden öyle emel ben önceden başka yerde oturuyordum şimdi oturduğum yer ablamın evi ablam iş için sapancaya taşındı eşyalarıyla evini bana bıraktı bende kendi eşyalarımı toplayıp kayın validenin oraya sıkışdırdım, önceden mutfaüğa bile gidemiyordum şimdi çok rahatım ev çatı katı mutfak salon bir, rahat rahat işimi yaparken kızımıda gözlemliyorum ,artık ablam dönüş yapana kadar rahatım zaten şu 1 2 seneyi gecirsek ondan sonrası kolay olur inş. aile ile iç içe olmak çok güzel birde küçük semtler daha iyi herkez birbirini tanıyor bi işim olsa alt komşuya sesleniyorum veya karşı komşuya hepsinden allah razı olsun, kaynarcada daire aldım ama taşınamadım uzak tek başıma oralarda ne yaparım diye iykide gitmemişim. bak gecen ayşegül nededi alt komşu olmüş kimsenin haberi bile yok bizim oralarda 1 gün görülmesin herkes sorar arar nerdesin veya ne oldun neyse kafa şişirmiyim

hepiniz çocukları toplayın bana getirin eve kamerada kurar eşim öyle oyun aktivitesi beklemeyin sabah kahvaltı sonra uyku hava güzel olursada bahçeye indirirm hepsini yola sererim artık kim kime dum duma kimi toprakla oynar kimi salya sümük olur hiçç kusura bakmayın bizde öyle canlarım o resimlerde ki çocuk ablamınki okadar kendine güvenen bi çocukki çok akıllı maşallah sokakta kendisini savunmayı korumayı çok iyi biliyor 4 yaşında. çocuk gibi büyüyor oyunlarla koşarak bende mirayımı öyle büyütmek istiyorum onu dört duvarların içinde durmasını hi.ç itsemiyorum, neyse düşünün taşının ben lafımı ortaya kodum isteyen beyenen alır :)))delikafadulden

saol canım dediklerin çok doğru gerçekten bende oğlum rahatça sokağa çıkabilsin oynayabilsin istiyorum

merhabaaazemuszemuszemuszemus
oo sohbet koyu valla:)
ben de istiorum oyun grubu banane!!
nil uyuo ben geldim bi selam verip yatağa gitçem gerçi 2 sayfayı 40 dk okudum uyancak nerdeyse,neysopuyorumnanaktan

günaydın kızlar
mrb cnm yakınız ben de dragos sahildeyim istersen arada biaraya getirebiliriz minikleri

bostancıya gelene kadar ataşehirde gelebilirsin şekerim bahane yaratma boşuna klava:

Günaydıınnnnn:hulya:
Bu oyun grupları Ank da var mı acaba .MaRSG IN VERDİĞİ ADRESTE SADECE ,İst adresi görünüyorrr

mutlaka vardır araştır istersen..
ayrıca daha önce yazdıklarını okudumda,bence çok fazla üzülme ,öğretmen olupta öğlen evine giden arkadaşlar kesinlikle üzülmeyin çocuğumuzu bırakıyoruz diye..biz ne yapalım bu durumda sabah 8.30 akşam 19.00..o yüzden sıkma canını kızının keyfini çıkar..

10 aylık olanlara maşşalah diyrm...2 ayımız kaldı yaaa ne zaman büyüdüler bu kadar hala inanamıyrm

evet burcu 10 aylık olduk doğumgünlerimiz yaklaştı..10. yaımız kutlu olsun hepimizin..
kardeşinide allah kavuştursun sağ salim inşallah..elvin nasıl oldu iyileştimi ?

linay merhaba ....ne tarafta oluşturuonuz bu grubu?

ben,ekinsu,durusuu ataşehirdeyiz,alisha da maltepeden geliyor biraraya gelmeye çalışıyoruz..ama şimdiye kadar aktivite olarak birşey yapmadık..bundan sonra yapabiliriz...

semra maşallah miraya allah nazardan saklasın çok güzel bir bebek..
senin de bu halini seviyorum olduğun gibi görünüyorsun hiç bozma kendini kaydirigubbakcemile5

bizde bugün durusuu ile oyun grubuna katılıcaz ücretsiz deneme seansına gidiyoruz bakalım nasılmış çok güzel bir yere benziyor ama gidince görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…