2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslar eşim dün gece müjde verdi daha var ama olsun. şubatta istanbulda görev varmış ist.a gidiyoruz. özledim yaa. hernekadar içinde yaşarken eziyet çekmşte olsam..

herkese merhabalar...ayy çok yoğunum bu aralar giremyrm özledim valla sizi

10 aylık olanlara maşşalah diyrm...2 ayımız kaldı yaaa ne zaman büyüdüler bu kadar hala inanamıyrm

merhaba ama kimseler kalmamaış

eymenin iyice düzeni bozuldu..tam yemeye başladı derken yine başa döndük...sanırım evde durmuyoruzya o yüzden oldu...

MERHABA kızlarrrrrrr
uzun zaman oldu giremedim , çok iyiyiz biz çok şükür bi yaramazlk yok 5.ve 6. dişlerimiz beraber yoldalar çıkmak üzereler onun sıkıntısı var biraz genel kanı hep ilgi istemeleri bende günde en az 5 saat keremle oyun oynuyorum bzn daha fazla ama yetmiyor sürekli beraber oynamak istiyor sıpa.bu oyun grupları harşka bişeymiş. ayrıca annenin arkadaş olması bence bu dönemde çokta salıklı değil biz anneyiz bunu bilmeliler yoksa arkadşlarından da aynı ilgiyi beklerler ama karşıdaki çocuk olunca haliyle göremez çocuk dedğin bazı şeyi paylaşmaz mızmızlık mızıkçılık yapar v.s bu da çocuğun arkadaş edinmesini güçlendiri diyedüşünüyorum oyüzden oyun grupları harikaymış umarım bende burda bulurum ikimiz içinde süper olurrr

verdiğin bilgi için tskler bizde yartrmy düşünyodk cok faydAlı oldu bizi bilgilndrmy dvm edersen sevinirz

ben gene beceremedm resm yuklemeyı galb boyutu buyuyk gely tekrar yardm eden olursa sevncm profıl duzenlemedn mi yoksa avatardan mı yuklıcm lllllllllluuuuuuuuuuuuuuuuutttttttttttfeeeeeeeeeen yardmmm

bu arada domuz gribi aşısına bizde sıcak bakmıyoruz
intaniyeci arkadaşına sormuş eşim oda s.b nın abartısı domuz gribi eskisi gibi tehlikeli bile değil normal gripten daha hafif geçiriliyor demiş aşıyıda hiç tafsiye etmemiş biz de düşünmüyorduk ama ikinci bi ağızdan duyunca daha rahat ettik. sepetçi eşin intaniyeci mi canım

merhaba canım..ben aralık annesiyim ama sonu olduğu için bebiş sizinkilere daha yakın die sizleri de takip ediorum...ben de kızıma oyun arkadaşı arıom....tek başına kalıo valla....ben bostancıdayım....gösteri merkezi tarafında...sen neredesin???

linay merhaba ....ne tarafta oluşturuonuz bu grubu?

iyi akşamlar bayanlar.... kuzum bıraksa bakacağım ama kablolalrı çekiştirip duruyor

bizimkide çok seviyor salıncağı hatta bir ara eve alsammı diye düşündüm ama sonra birde koca salıncak olmasın evde yer yok zaten diye vazgeçtim

nereye kayboldunuz yaaaaaaaaaaa oğlanı babsına bıraktm bıraz bılg.ograsm dedm kms yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…