bize geliiiin havuzu şenlendirin kimse girmiyo zaten çocuklar dışında:))
aylincim benim kız bayıldı ilk arabama bi arkadaşta görmüştük, sonra araştırdım irembebede çok ucuzdu 50ydi sanırım gittik almaya stoklarında kalmamış ebebektede bulamadık alıcam ama bulunca çok oyalanır gibime geliyo
selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamıycam umarım herkes ve bebişler iyidir.
ben hafta sonu yorgan döşek hasta yattım çok ağır grip oldum.bugün iyiyim şükür.oğlumsa hala yemek yeme konusunda beni delirtiyor.ne yedirsem kusma eğiliminde mama sandalyesine oturur oturmaz bağırıyor ya.aç bırak beni demek istiyor sanırım.ona kalsa azcık emsin yeter.
linaycım ilk arabamı bi tanıdık almış.bende almayı düşününce sordum nasıl diye.yürümeye çok yerdımcı değil dedi.tekerlekleri çok hızlı dönünce çocuktan önce gidiyo hep başında beklemek lazım ama oyuncak olarak iyi dedi.sen bilirsin canım
slm hanımlar...
bak yaaa yaza havuzuda ayarladınızbizim oyun grubumuz belli, babamız, kızım ve ben:)
semra teşekkür ederim ayşegül topluyosun ocak annelerini bende uçayımmı karstan
inşallah cnm ben carrefoura da gidiorum sık sık tel ini verirsen ararım seni ordayken de müsaitsen gelirsiniz değişiklik olur ikimize dehafta içi hergün çalışıyorum ama 2 * 3 gibi çıkıyorum, tşkler inş birgün tanışırız
aa ayıpsın nazlıcım buyur gel miniş egeyi de görelim biz onun ne hallerini bilioruz:)
geçen bi arkadaşıma bahsettim burdan buluştuumuzdan falan, ay dedi düşünsene büyümüşler onlar da buluşuolar yakın arkadaş olmuşlar bebeklik arkadaşım falan diolar:))çok hoşuma gitti çocuklukta diil bebeklik hatta daha karnımızdayken arkadaşlarmış hehehe
günaydın kızlar
mrb cnm yakınız ben de dragos sahildeyim istersen arada biaraya getirebiliriz minikleri
nazlıcan olurmu olur valla,
şimdilik iki kızımız var tanıdığımız ikiside birbirinden şahane :))
chealnadle biz ataşehirdeyiz..
iyiyiz aylincim naz çok yaramazlaştı bütün gün peşindeyim görüceksiniz cuma bi dk oturmuyo hep ayakta ellerini bırakıyo düşüyo durmadan:) kaçta gidilcek bellimi
ben de hep oyuncak almıycam diorum sonra da başka çocuk yapmıycam nasılsa alıyım ne görürsem ben de merakımı alıyım içimde kalmasın diorum:)))
cnm benim de annem pazar geliyo şansa bak:)ama gelirsem haftaya ararım mutlaka
Deryacım sizi bekleriz bu tarafa biz kalabalığız gelmemiz zor olur, sen al kızın gel :)
memnunmusun peki ilk arabamdan tavsiye edermisin?
geçen gün derginizi gezdim ,akvaryumla ilgili yazını okurum balki diye ama yayaınlanmamış sanırım..
kardeşlerimle gideriz diye konuşunca aklıma geldide..
mafoldumbenmafoldumbenteşekkürler canım keşkesenağlamaay canım gurbet ellerde kaldı yapayanlız çevresind ekimsede yok.
valla sende olsaydın sohbet dahada güzel olurdu., :gitme:
ben diilim..olur canım zevkle yaparım görevimi :)) kız yaz geliyor bide ist havuzlu evi olanı bulsakda :)) keyfimiz iyce yerine gelse gecen facebookda kimdi ya duygumuydu yazlığı olan arkadaş arıyorum diye
delikafaduldennaniknanikayşegül neden olmasınki, sonra eguş naz a aşık olurmuş
onat araya girip aşklarını bozarmış,naz kime yüz vereceğini bilmez
ama ikisinede göz kırparmış..ece de onata aşık olup naz a yapmadığını bırakmazmış :)))
nazlıcan olurmu olur valla,
şimdilik iki kızımız var tanıdığımız ikiside birbirinden şahane :))
chealnadle biz ataşehirdeyiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?