duygu ya nil çok tatlı resimler hep harika ama çok cadı olcak, çekeceğin var senin. onu benim yerime öp annesi.
ya emel bugün onatı oyun grubuna götürecekdi ne oldu acaba nasıl geciyor zamn merake ttim.
beklerim canım,kışın kayağa gelin:))Duygucum geliriz birgün bakarsın :)
Semra sağol iyiyiz,siz nasılsınız cadı kızınla, ne güzel değilmi onlar böyle neşelendikçe bizleride keyiflendiriyorlar..
bundan sonra daha da tatlı olacaklar,tadından yenmez artık :)
biraz da şöyle güzel şeylerini anlatın ,keyiflenelim yaa..
sepetçi gözünaydın iyi kilo almış,fazlada zorlayıp bıktırma çocuğu sonra daha çok zorluk çekersin..
öbür Çağan da duysunda kıskansın biraz :)
saol canım,öperim tabi:))hepsi birbirinden güsel,tatlı,siz de benim yerime öpünopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanduygu ya nil çok tatlı resimler hep harika ama çok cadı olcak, çekeceğin var senin. onu benim yerime öp annesi.
uyy cadı di mi,bi de yazdım ya sana bööle ellerini açıp allah allah dio ya..bıdı bıdı anlatıo o el şekilden şekile giriodelikafaduldenresimlerden bile belli oluyor değilme ne cadı olduğu :)) boşuna nil cadısı demiyoruz :))
Duygu öyle bir şey söylemişsin ki şimdi ocak anneleri birbirine girecek sarışınlar ve koyu renkliler :))))
azcık karışsın anacım,nerde hareket orda bereketsırnaşık şeydelikafadulden:roflol:
ay dr.a söyledim artık zorlamayı bırakıyım mı diye (hep böyle devam etmesinden korkuyorum yeme alışkanlığı bu hiç bişeye benzemez) normal kilosuna ulaşana kadar devam dedi. 8500falan olmaası lazımmış benimki7800 oldu anca. bakalım hiç zorlamak istemiyorum aslında ama..
işallah en yakız czamanda tamamlar kilosunu
nası zorla veriosun nil kitlio ağzını asla yırtınıo ama yemio,taktik alabilir miyim?bi de ne yedi?
bravo canım valla zor,biz de kıyamet kopuo ben de deliriorum..ellerinide kollarımın altına sıkıştırıyorum bu sefer ağzında biriktiriyo hemen bi kaşık su ile yutmasını sağlıyorum ee bu iş inada bindi artık. savaşta her yol mubah..
kızlar ya benim şirket sallantıda yakında taşınma olayları var, çok üüzldüm ne yapaırm diye 8 yıldır burdayım çok alışdım bide kendi paranı kazanırken eşinde olsa onun vereceğine kalmak valla zoruma gider diye düşünüyorum offf yine daral geldi.muhasebe sekreterlik ön muhasebe bu işleri sevmiyorum ama ticaret lisesi okuduğum için elim mahkum başka dallara atlayamadım kendi işimi kurmak istiyorum oda ne yapabilirim diye nezemandır kara kara düşünüyorum, kuförlük kursuna gidip kendi dükkanımı mı açsam diyorum oda az çok elimden geliyor sırf ağda işine girsem yine kazanırım maltepede var mesela sadece ağda üzerine oda teknoloji gelişdi epilasyona gidiyor artık herkes. işlek bi yerde dükkan tutup fasfoutmu yapsam diyorum onun içinde çok iyi bi yer bıulmam lasım. sizlerle paylaşarak kendimi az da olsa rahatlatayım dedim, ist terk edip küçük b,i şehire yerleşmek istiyorum istanbuldan çok sıkıldım herkes sahte,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?