2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Duygu öyle bir şey söylemişsin ki şimdi ocak anneleri birbirine girecek sarışınlar ve koyu renkliler :))))

Smrisk çok teşekkür ederim .. aklım karıştıkca karışıyor

bebekler büyüdükçe yeni şeyler öğrendikçe insan inanılmaz keyif alıyor bir arkadaşım geçen havalara uçuyordu ne oldu dedim kızı 3 yapabiliyormuş artık.. Onlar sayesinde küçücük şeylerden mutlu oluyoruz tabi küçücük şeylere de çok üzüldüğümüz oluyor ama anne olmak çok özel ve güzel bir şey Allah tüm bebekleri korusun..

ay dr.a söyledim artık zorlamayı bırakıyım mı diye (hep böyle devam etmesinden korkuyorum yeme alışkanlığı bu hiç bişeye benzemez) normal kilosuna ulaşana kadar devam dedi. 8500falan olmaası lazımmış benimki7800 oldu anca. bakalım hiç zorlamak istemiyorum aslında ama..

ya emel bugün onatı oyun grubuna götürecekdi ne oldu acaba nasıl geciyor zamn merake ttim.

beklerim canım,kışın kayağa gelin:))
duygu ya nil çok tatlı resimler hep harika ama çok cadı olcak, çekeceğin var senin. onu benim yerime öp annesi.
saol canım,öperim tabi:))hepsi birbirinden güsel,tatlı,siz de benim yerime öpünopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
resimlerden bile belli oluyor değilme ne cadı olduğu :)) boşuna nil cadısı demiyoruz :))
uyy cadı di mi,bi de yazdım ya sana bööle ellerini açıp allah allah dio ya..bıdı bıdı anlatıo o el şekilden şekile giriodelikafadulden

ay anlatıyım mı kızmayın ama

kucağıma oturtuyorum kafasını tutuyorum kaşığı itiyorum ağzını açmıyo kitlemek ki ne kitlemek ama sonunda açıyo sabırla bekliycen ağzını açmasını. sonra bi dolu kaşığı ittirivericen ağzına.

kızlar ben bide pazar gün oturdum bir haftalık beslenme prog. hazırladım. tüm öğünlerini tek tek yazdım hem gece yarın ne yapayım derdim kalmadı hem daha dengeli verir oldum. yazdıklarımıda tek tek yaptım. bizim evde yenmeyen şeyleride yazdım. fırsat buldukça netten mesela kabak la yapılan farklı tarif varmı diye araştırdım varsa ee mantıklıda geliyosa onu yaptım. bu haftalık prog.ı hep yapıcam. çünkü günler birbirine giriyo şunu ne gün yediydi etmi vermiştim demekten kurtuldum. sabah kalkar kalkmaz hepsini yapıyorum dolaba kaldırıyorum sonra oturup ona kakıtmak kalıyo geriye. tavsiye ederim. hatta programıları paylaşırsakta güzel olur dimi fikir almış oluruz. ay dur ben yeni sayfa açayım en iyisi.

bizimki ağzını açıyor ama yutmuyor.. sonra genzine gidiyor, hapşırıp hepsini üzerime püskürtüyor.

ellerinide kollarımın altına sıkıştırıyorum bu sefer ağzında biriktiriyo hemen bi kaşık su ile yutmasını sağlıyorum ee bu iş inada bindi artık. savaşta her yol mubah..

kızlar ya benim şirket sallantıda yakında taşınma olayları var, çok üüzldüm ne yapaırm diye 8 yıldır burdayım çok alışdım bide kendi paranı kazanırken eşinde olsa onun vereceğine kalmak valla zoruma gider diye düşünüyorum offf yine daral geldi.muhasebe sekreterlik ön muhasebe bu işleri sevmiyorum ama ticaret lisesi okuduğum için elim mahkum başka dallara atlayamadım kendi işimi kurmak istiyorum oda ne yapabilirim diye nezemandır kara kara düşünüyorum, kuförlük kursuna gidip kendi dükkanımı mı açsam diyorum oda az çok elimden geliyor sırf ağda işine girsem yine kazanırım maltepede var mesela sadece ağda üzerine oda teknoloji gelişdi epilasyona gidiyor artık herkes. işlek bi yerde dükkan tutup fasfoutmu yapsam diyorum onun içinde çok iyi bi yer bıulmam lasım. sizlerle paylaşarak kendimi az da olsa rahatlatayım dedim, ist terk edip küçük b,i şehire yerleşmek istiyorum istanbuldan çok sıkıldım herkes sahte,

ellerinide kollarımın altına sıkıştırıyorum bu sefer ağzında biriktiriyo hemen bi kaşık su ile yutmasını sağlıyorum ee bu iş inada bindi artık. savaşta her yol mubah..
bravo canım valla zor,biz de kıyamet kopuo ben de deliriorum..

gel buraya bi ağdacı açalım ben de çok istiorum:icecream:

nil uyandı ben kaçaropuyorumnanaktan

duygu geliyorum kızzz nille mirayda arkadaş olurlar bir birlerine ağda yaparlar.

Bugün hava geçen günlere göre daha güzel. çok sıcak olmasada güneş var:) kuzum uyansın bizde sebze pazarına gidip taze balık alacağız inş:)

ne güzel taze balık bulma imkanın var.
ben taze balık bulma imkanını sevdim oğlumun yemediği günlerde
ay ne şiirdi be ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim diyordu ya yılmazerdoğan mı ydı ya

ben memleketten gelirken azcık balık getirdim bilsem o kadar yolda buzu çözünmeden gelecek daha çok getirirdim neyse küçük balık çinekop tane tane çıkarıp çağanıma yapıcam artık napalım. o yesinde

serpil cnm sakın yapma zorlama nolur ilerde ya yemekten nefret edermiş ya da obez olurmuş bu şekilde zorlarsak, hele suyla yutturma işini asla yaptırma buna alışırsa bidaha normal bi beslenmeye çok zor dönersin
ben de duydum ağdacılar çok para kazanıyomuş yapın bence:)
benim de hayalim butik pastane açmak bigün..

özlemcim seni anlıorum hepimizin böle anları oluyo bebeğin çok ağladığı zaman onu güvenli bi odada tutup başka odaya gidip 2dk yalnız kalıp sakinleş, yoksa böyle giderse vurabilirsin ona..yemek, temizlik hiç bişey yapma onla ilgilen herşey bekleyebilir önemli olan o, al dışarı çıkar havalar da güzelken, temiz havayı yesin mışıl mışıl uyur sakinleşir.eşin de anlayışlı olsun az bişey kaldı ya bebeklikten çıkıolar çocuk oldular nerdeyse, yollıycaz kreşe okula gezicez bol bol:))
sarı saça laf etmiş biri kimdi unuttum çakma sarışın demiş üstüme alındım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…