bende de işe yaramadı kendim içiyorumkızlar milupann cayları var hc denediniz mi oglumu uyuturkn cok problem yasıyorum acaba o cayların faydası olurmu gece cayı falanvar kulanan oldumu acaba
güzeldi aslında hoş şeyler yaptırdılar ama aslında netten araştırıp aynılarını bizde uygulayabiliriz , ortam ve ekipmanlar güzeldi tabi bunlar ilgisini çekti çocuklarınya emel bugün onatı oyun grubuna götürecekdi ne oldu acaba nasıl geciyor zamn merak ettim.
kızlar ya benim şirket sallantıda yakında taşınma olayları var, çok üüzldüm ne yapaırm diye 8 yıldır burdayım çok alışdım bide kendi paranı kazanırken eşinde olsa onun vereceğine kalmak valla zoruma gider diye düşünüyorum offf yine daral geldi.muhasebe sekreterlik ön muhasebe bu işleri sevmiyorum ama ticaret lisesi okuduğum için elim mahkum başka dallara atlayamadım kendi işimi kurmak istiyorum oda ne yapabilirim diye nezemandır kara kara düşünüyorum, kuförlük kursuna gidip kendi dükkanımı mı açsam diyorum oda az çok elimden geliyor sırf ağda işine girsem yine kazanırım maltepede var mesela sadece ağda üzerine oda teknoloji gelişdi epilasyona gidiyor artık herkes. işlek bi yerde dükkan tutup fasfoutmu yapsam diyorum onun içinde çok iyi bi yer bıulmam lasım. sizlerle paylaşarak kendimi az da olsa rahatlatayım dedim, ist terk edip küçük b,i şehire yerleşmek istiyorum istanbuldan çok sıkıldım herkes sahte,
cnm ben gündüz 3saatte bir 120-150cc veriorum aylardır böyle, ama benimki hiç meme emmiyo seninki emiodu sanırım yoksa bütün gün yoğurtla çorbayla nasıl dursun??ayşegül selam canım
geçen okudum günde 4 kere mama verdiğini yazmışın toplamda 1000 cc oluomuş,çok deilmi,ben hiç dewam sütü vermıorum,seninki ondanmı uyuyo canım gece ya
bende 250 cc pınar 6-12 ay sütü verıorum gece,azmı ki?ondanmı uyanıo acaba kızım?
serpil cnm sakın yapma zorlama nolur ilerde ya yemekten nefret edermiş ya da obez olurmuş bu şekilde zorlarsak, hele suyla yutturma işini asla yaptırma buna alışırsa bidaha normal bi beslenmeye çok zor dönersin
ben de duydum ağdacılar çok para kazanıyomuş yapın bence:)
benim de hayalim butik pastane açmak bigün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?