kızlar milupann cayları var hc denediniz mi oglumu uyuturkn cok problem yasıyorum acaba o cayların faydası olurmu gece cayı falanvar kulanan oldumu acaba
ay kzılar hepinize yazacak bişeyler var ama unutuyourm kusura bakmayın. sevincimi paylaşıcam
hastaneye gittik. çağanıda tarttırdım 9 günde 400 gr almış. artık nasıl tıktıysam yemekleri düşünün yemeyen sıpaya 9 günde 400 gr süper dimi..
ozlem kusura bakma ama ben senden cok ogluna uzuldum niye bagriyorsun cocuga onlarin daha biseyden anladigi yok unutmaki onlari kendi keyfimiz icin dogurduk bizim cocuklarimiz biz bakicaz cocuk icin deliren milyonlarca kisii var sukretmesini bilmeliyiz bence kendini toparla vee boyle yasamaya alis bence keyfini cikarmayi dene kendine vee cocuga zehir etme gunleri uyumuyorsa yemiyorsa agliyorsa vardir bir derdi lutfen sadece yediriyorum yatiriyorum diyorsun oysa en guzel kismi onunla oynamak bence
Günaydın herkese
çok çok çok güzel bir gün diliyorum sizlere.. bugün nedensiz yere çokkk mutluyum hoplayıp, zıplayasım var.. Dün gece efe az uyandı belki onunda etkisi vardır
http://img193.imageshack.us/img193/4576/48373837.png
bi değişikliğe ihtiyacım var paspal paspal gezmekten bıktım, eski günlerimi özledim..
İşe önce alışverişle başladım kardeşimle alışverişe çıkıp şıkır şıkır şeyler aldım
şimdi sıra saçımda bu renknasıl sizce??
Yarin doktorum programinda domuz gribini isliycekler saglik bakani konuk olucakmis sabah 8.30 Dda basliyor program kanal d
kızlar sonunda bızımde ılk dısımız cıktıııııııııııı
kızlar milupann cayları var hc denediniz mi oglumu uyuturkn cok problem yasıyorum acaba o cayların faydası olurmu gece cayı falanvar kulanan oldumu acaba
Rezene iyi geldi ezgiye ama gece cayi ise yaramadi
evet canım ağrı kesici..duygu minoset ne canım?
şimdiye kadar hiç ilaç kullanmadık hiç bilgim yok ilaç konusunda.ağrı kesicimi
canım tabiki sadece yemek yiyip uyumayacak artık kocaman oldular ama senin sinirlerin zıplamış,keçiler gelmiş yalnızlıktan ,onu da ben anlıorum ,ben de bazen dişlerimi sıkıorum ,kızların dediği gibi ne hakla kızıorus ama işte asıl başkalarına bağıramadığın için bebeğine bağırıosun,hiç durma bi terapiste git ,hafif antidepresanlar var al verirse dr.bugünler geri gelmeyecek,soonadan pişman olmamak lazımopuyorumnanaktanhos sohbetler kızlarr
dızı ızlıyorum bende kaan uyuyor ıyı denk geldı dızıyle yoksa susmak bılmıyor mızırtısı sınırlerımı zıplatıyor artık ıyıce bıktım ne oyun oynatıyorum ne ılgılenıyorum kotu bakıcılar gıbı oldum yemegını yedırıyor uyutuyorum uyumayınca delı gıbı bagırıyorum sonra da oturup aglıyorum benım durum vahım dıslerımı sıkıyorum artık cok kotu bı anneyım hatta anne oldugumu bıle sanmıyorum bende ıpler koptu kızlar dr arastırıyorum kendıme destek almam lazım yoksa kendıme de bebege de zarar verıcem
hayırlı olsuunnnnkızlar sonunda bızımde ılk dısımız cıktıııııııııııı
ah ne güsel kısa zamanda alması sorun olmaz mıymış-??bazen benim de sokuşturasım gelio:roflol:ay kzılar hepinize yazacak bişeyler var ama unutuyourm kusura bakmayın. sevincimi paylaşıcam
hastaneye gittik. çağanıda tarttırdım 9 günde 400 gr almış. artık nasıl tıktıysam yemekleri düşünün yemeyen sıpaya 9 günde 400 gr süper dimi..
Ege iyi çok şükür yaramazlık yapıyor bol bol..
bizi neşelendiriyor,eğlendiriyor başka işi yok :)
hadi bakalım o günüde en kısa zamanda bulursun umarım :)
Kızlar eşimin çalıştığı okulda domuz gribi vakası görülmüş
bugün okul kapalı,dün gece bütün okul dezenfekte edilmiş,bugün bütün araçlar dezenfekte ediliyor..
Allahtan ağır vakaa değilmiş hemen teşhis edilmiş,tedbir amaçlı ilaçlanıyorlar..
vali de dün habertürkte açıklma yaptı,korkulacak birşey yokmuş,okullar tatil edilmeyecekmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?