yakalarsan mck muck cnm ama yakalarsankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 umarım emelin evde çok cici bici yoktur şimdiden özür dilerizkaydirigubbakcemile3ayyy ben bu laz kızı yerim ısırırım ,yavrum çok tatlı olmuş yaa..
yarın ısırıcam annesi karışmak yok ona göre :)
cnm naz sabah 10dan yaklaşık 12 ye kadar uyuyo, snra da ya bi kere 1saat ya da 2kere yarım saat civarı uyuyo günde 3saat uyuyo en fazla, ben de zorlamıorum sürekli oynuyorum yoruluyo, en geç 5-6arası uyutuorum eğer geç olursa uyutmuorum gece 8de yatıyo yoksa normalde 9da uyuyo.uyku çok önemli ya gece kesintisiz uyuyunca evde hepimiz dinlenioruzEzgi atesli sabahtan beri evin icinde noldu cocuga yaa distir insallah dr yarina kadar bekle dedi
Masallah naza buyudu iyice Kimm der 2,5 kilo dogdu diye
Aysegulcum gece uyuyorya seninki gunduz nee kadar uyuyor yazarmisin canim benimki 3 saat uyuyor 1,5-3,5 aksam 6-7 sonra 11 de uyuyor
cnm artık sıkıldı üstründekilerden raylı benim sehpalar açmayı öğrenmiş kendi girmiş içine içini karıştırıyo, dolap kapaklarını açıyo daha 9aylık yaa, 1yaşında düşünemiorum neler yapıcakçok tatlı çıkmış naz ayşegül,sehpadakileri ellemiomu naz
berrak herşeye el atıo:))
filiz kız yine mi o yemeği yaptın,çok tuttun sen bu tarifihihoyyyt
benim de benim de hatta ilk fırsatta kursa gidicem zemuszemus
herkese merhabalr hepinizi çok özledim koşturmacadan giremyrm cici kayınvalidemle kayınpederim kavga etmişler...kadın çocukları alıp anasının evine gitmiş..şimdi benim başına kaldı yemek hep orda yedik cumartesiden beri bu akşamda bize gelecek anlaşılan rahatım kaçtı..braya girmek lüks oldu benim için...herkesi öpyrm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?