2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar bayanlar.. yarın misafirlerim gelecek bende bişetler yapacağım şimdiden.. yarında evi temizlerim artık...:) bugün temzilesem yarına batar çünkü:) neyse ben kaçar, zaten kimsecikler durmuyor burda gelen hemen kaçıyor:)

ii akşamlar herkese
bizim en sonunda 2 dişimiz gözüktü kızlar,daha ucları tam çıkmadı ama beyaz beyaz gözzüküo
şükür yaşgününden önce dişimiz pırtladı.)))
umarım herkes iidir

bende internetten sipariş vercğim..bir yerde 50 diğerinde 60 tl o yüzden sordum...
güle güle kullanın:)
herkese merhaba duygucum geçmiş olsun o tür ilaçlar bağımlılık yapıo benim bildiğim. ilaçtansa konuşmak daha ii..fazilet bize hediye geldi ama 50 tl die biliyrm fiyatını
saol canım,bağımlılık uzun sürede oluo aslında tam bağımlılık da diil ama işte çok zor bırakılıomuş,dr bana 6 ay dedi kullan..ama daha almadım?
emzirirken kullanabilirsin dedi ama işte benim de gönlüm inanmadı..
sana da geçmiş olsun..kuzular gerçekten çok akıllı herşeyi biliolar,aferin oğluna:)
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay bazen ben de çok istiorum alsın..
benim de çamaşır da bitmio ,ütü de...
bana da..
hiç iş yapmıorum bi de:)
aferin kaana:)ne kadar hızlı ilerlio di mi??
bileziğin için de üzüldüm,umarım çıkar ortaya..
ay çılgınlar,devamlı ev temizliosunuss..

ben de bi kek yapçam kaç gündür,üşeniorum..
sana kolay gelsin..
herkese ii akşamlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ii akşamlar herkese
bizim en sonunda 2 dişimiz gözüktü kızlar,daha ucları tam çıkmadı ama beyaz beyaz gözzüküo
şükür yaşgününden önce dişimiz pırtladı.)))
umarım herkes iidir

hayırlı olsun esra, ilk kim gördü?

selam arkadaşlar, günlerdir giremiyordum, geçmişe bir bakayım dedim sayfalar dolmuş..berat izin verirse denicem okumayı..
herkes iyidir umarım...

duyguuuu aldım öpücüğünü, ben de seni öptümmmdelikafadulden

saolun dağevi ve duygu,

walla öğlen ben gelinceye kadar eşim baktı ben geldim o işe gitti,arkasından farkettım aradım dişi çıkmış fakettınmı dıe yooo dio eşim ben görmedim sen gördün gereğini yaparsın artık dıo,bence görmezlikten gelıo,kaydirigubbakcemile2

ay berrağımızın dişi çıkmış darısı oğlumun başına ağrısız szısız çıkarsınlar işallah yavrularımız dişlerini
çok yorgunum son mesajı okuyabildim yatayım çağan yeni uyudu uyanmadan uyuyayım herkese iyi uykular

Günaydın arkadaşlar..
bu saat olmuş kimse günaydın dememiş hayret..
hadi uyanın kalkın gelin buraya :)

Berrak kızımızın dişi çıkmış sanırım, hayırlı olsun ağrısız acısız çıkar inşallah..

duygu ne haber görüşemiyoruz ?

buzdolabımın raflarına kaydırmaz serip geldim. artık daha temiz olcaeekk.

güle güle kullan tertemiz olmuştur ama bir ara ben de sermiştim
görüntü güzel de buzdolabına bozabiliyormuş..Havanın dolabın içinde
dolaşmasını engelliyormuş bilgin olsun..

günaydın....

bugün çok şiddetli yağmur var nasıl yağıyor ya camdan bakıyorum hiç bir yer gözükmüyor...

berreğında dişi hayırlı olsun...darısı çağanın başına..

merhaba:))

burda daha yağmur başlamadı ay gelmesin kara kış içim sıkılıo..
nili uyutmaya çalııorum 10 dan beri bana mısın demio ama memeden ayrılınca çığlık çığlığa..
aylincim valla görüşemioruss ama 28 aralık gibi bi buluşma isterim:))
nil akşam 4 adım attı önüne bariyer çıkınca durdu..:))))
bebişlerimi ve annelerini opuyorumnanaktan

günaydın kızlar çok kasvetli bi hava var içim sıkıldı naz da çok sinirli huysuz yapmadıını bırakmadı, dün bütün gün toplamda 20dk uyudu! gece uyuyo ama gündüz mahvediyo beni, herşeyim kırık dökük çizik, saçımı bile toplayamıorum, anca yemek yap kıza yedir altını al..ayakta alıorum altını bıktım artık dün akşam kakalı kakalı ayağa kalktı artık dayanamadım bağıra bağıra ağladım işkence ediyo resmen..bu kadar da yapılmaz bi anneye ama bebek işte ne anlar...ben de annemi istiorum
berrağın dişi uğurlu gelir inşallah
biz de alt yanları beklioruz bakalım ne zman çıkar

duygu nil yürüyo o zaman baya baya, bizimki istese kesinlikle yürür ayakta dakikalarca elinde oyuncağıyla duruyo sonra yavaşça eğiliyo dizlerinin üstünde ayakta kalıyo öle oynuyo ama adım 1kere attı henüz, mümkünse bu aralar yürümesin bi gelişme atağını daha kaldıramam bu aralar

valla bende hiçbişeyin acelesi yok diye dşünüyorum. nasılsa yürür nasılsa konuşur. hareket arttıkça işte artıyor. ama maşallah bizimkide pek bekletmeyen tiplerden. henüz adım yok ama heran yapabilir.

neyse bugün domuz gribi aşısı oldum. güya olmayacaktım ama rahatsızlığımdan dolayı risk altındaymışım. eşim yaptırcaz deyince tamam dedim. yarında ankaraya gidiyoruz. kocişi ankaraya sevk ettiler. galiba anjiyo yapılacak kızlar dua edin bişey çıkmasın yaaa..uçakla yola çıkmayada korkuyorum hasta olan vardır diye ama yapcak bişey yok. inşallah çağan maske durdurur yüzünde de biraz olsun korumuş olurum.

alisha inan bende yaşıyorum bazan bu çocuğun banamı kastı var diye ama naparsın böyle büyünüyo herhalde. onlar büyüycekte bize bişey olmasa bari. biraz larç olmak lazım ama nasıl onu bende bilmiyorum. berrak hanımın dişleride hayırlı olsun..

serpil..

Duygu hadi bekliyoruz o zaman Aralık ayını :)

Ayşegülcüm haklısın canım Naz biraz fazla hareketli ve yaramaz tatlı cadı :) ama yapacak birşey yok
böyle böyle büyüyecekler..Allah sağlık versin..

Serpil size de çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin eşine,hasta olmadan gidip gelirsiniz inşallah..
Çağan'a da aşı yaptırdınız mı ?

benim minik sıpamda iyice sıralıyor artık hep ayakta durmak yürümek istiyor,ama emeklemiyor :)
komando gibi yerlerde sürükleniyor,emeklemeden yürüyecek herhalde..

slm hanımlar... nedir bu ocak bebeklerinin yürüme aşkı. bizimki emekliyor ama ona yetmiyor.. elimizi tuttuğu an yürütün bei diye ağlamaya başlıyor... :)

off kızlar bana akıl verin yavf... akşam misafirim gelecek. çayın yanına tuzlu bişeyler yapmam lazım. pratik bi tarif varmı bildiğiniz...

esra dişiniz hayırlı olsun. bizimde üçüncü dişimiz patladı çok şükür.

depresyoonnnnn!!!bağırıo amman dikkat!!çook ii anlıorum seni..dikkat et kısır döngüye girmesin canım..annen gelemez mi bi kaç günlüğüne??
nil de öle naz gibi işte bütün gün ayakta eğilio kalkıo ,kaldırıo,koltuktan koltuğa atlıo ama 2 adım atmıştı dün 4 oldu,valla gelişim atağıysa biz acısını çektik belki de yürümeye başlar..naz zaten küçük nil den ama bu gelişimleri paralel gidio,nil yürürse bu beceriyle sen de bekle:)
o totişini kaldıramıodur ya:)maşallah..benim eşimde emeklemeden yürümüş(tosunluktan)
esra dişiniz hayırlı olsun. bizimde üçüncü dişimiz patladı çok şükür.

sizinki de hayırlı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…