2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
serpilcim geçmiş olsun ii haberlerle dönersiniz inşallah anjiyo artık çok ilerledi rahat bi operasyon oldu içini ferah tut cnm
cnm emelin mayalı açması çok kolay güzel de oluyo içini 2çeşitli yaparsın çeşit olur:)
dur bakim tarifini koyıım

2 bardak ılık süt
1 bardak ılık su
1 bardak sıvıyağ
1 paket kuru maya YA DA YAŞ MAYA
5 yemek kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
Alabildiğince un

ılık süt ve su ile mayayı erit sonra içine diğer malzemeleri
ekleyip yoğur eline yapışmayacak şkilde ama çok da sert
olmayacak hamuru, sonra 1 saat beklet mayaya gelsin sonra
istediğin gibi şekil verebilirsin üzerine yumurta sürüp susam çörek otu
atabilirsin ne istersen yada sade isteğine göre pişir.
70DERECEDE YARI AÇIK FIRINDA MAYALAT
170LE 20 DAKıKA PıŞıR

saol aylincim sabrım tükenmez inşallah
salı bekliorum geliosunuz dimi

cnm işte yazmışım 70-80 derece gibi fırını ayarla, kapağını yarı açık tut, hamur çabuk kabarır yoksa 2saat falan beklemek lazım

ayşegül eymende aynı..bez değiştirmek işkence...yanından ayrılamıyorum anında basıyor çığlığı...sinirden başım ağrıyor artık..

bu arada banyodan yağmur girmiş koridorun ortasına kadar gelmiş..halım ıslanmış...offf delircem ya akşama kayınvalidegil gelcek az önce arkadaş aradı sana uğrayacağım diye...ev aldı başını gidiyorkafamçokkarıştı

oo ne güzel herkes burda,

ayşegülcüm şu an için sorun yok geliriz sanırım..

ayy balım kolay gelsin ,geldimi üst üste gelir zaten..

Meralll ne haber hiç görüşemiyoruz seninlede..

arkadaşına koridoru sildir,kaynanana da halıyı yıkat:))olsun bitsin..hep bizim başımız ağrıo anasını satimm..
ilacı da içemiorum zati!!:tomato:

Merhaba kızlar, hafta sonunda izmirdeydik.Dün döndük, ama ben ofise gelince girebildim ancak.Dün gece okumaya çalışmıştım geçmişi, ama yoprgunluktan uyuklamaya başlayınca yarım kalmıştı.

Hatırladığım kadarıyla, duygu gelmiş, naılsın canım.Nil nasıl_?Bu arad sana geçmiş olsun, kısa zamanda çık şu psikolojiden.)))Nil hanımda yürümeye karar vermiş iyice:))Aman nazar değmesin, maşallah ona.Bizim kide sıralıyor, arada elini bırakıp 1-2 adım atıyor, az kaldı yürüyecekler hepsi.Ama o zmaan peşlerinde koşturmak daha zor olacak:)))

Berrak hanımın ilk 2 dişi görünmüş, çok sevindim.Bizim paşa elimiz parmağımız ne bulursa önünde ısıracağım diye koşturuyor.Ona el uzatmaya korkuyoruz:))))

Deniz sen daha yeni temizlememiş miydin evini güzelim yaaa, ne bu temizlik hastalığı böyle:)))İyi fırsat buluyorsun çocukla.Yıpratma kendini bu kadar.

Kaana maşallah özlemcim.Bir ataklar başladı mı arkası arkasına gelmeye başlıyor.Yakında emeklemekten sıkılıp, dikilmeye, sıralamaya başlar o da.

Burasıda sabahtan çok yağmurluydu, şimdi güneş açtı.Gec yine yağmur başlayacakmış, internetten gördüğüm kadarıyla.Yağmurlu kapalı hava da insan bunalıyor yaaa, çocuklar bile anlıyorlar, sıkılıp duruyorlar valla.

Aylincim, senin paşa emeklemeden yürüyecek sanırım.Popo ağır geliyor sanırım:))))Maşallah ona.

Serpilcim geçmiş olsun canım, artık kolay oluyor anjiyolar.15 dk da yapıyorlarmış.İçini ferah tut.

Ayşegül , çok zor dönemler bunlar hayatım, şimdilerde alt değiştirmek hepimiz için sorun oldu, normalde kolay kolay bağırmam ama alt değiştirirken kalkmaya çalışınca bağırıyorum, tabiii arkasından da üzülüyorum ama yapacak bişi yok.Hiç olmazsa 5-10 sn tutuyor kendini kalkmamak için:))))

Başka aklıma gelmedi kızlar, unuttuklarım varsa affola.

herkese iii günler elvinde 4 adım atmış akşam babasına...bakalım ne zaman yürücekler..bende çok yoruldum artık elvin 1 saniye durmuoo kafayı yicem yakında
esracım hayırlı olsun dişiniz sonunda pırtlatmış berrak hanım.
serpilcim çok geçmiş olsun inş sorunsuz bi şekilde gider gelirsiniz..

Burcu Elvin nasıl oldu,öksürüğü var diye okumuştum..
benimkinde de başladı hafif bir öksürük,doktor ne verdi sana ?

hoşgeldin canım,merak ettim,çiftliğin de boştu:))
umarım çokarım canım,iiye dooru gidiorum,2 gecedir nil daha iiyürümesi de valla zorluo ama öle de bööle de olcak,çıktık bi yoladelikafadulden

alt değiştirirken ben de çıldırıorum valla..off uyanıoo!!

maşallah canım..

ben çıkıorum hanımım seslenioopuyorumnanaktan
salı ben de orda olmak istiorum yeter gayriiiiiii:sm_cool:

oo ne güzel herkes burda,

ayşegülcüm şu an için sorun yok geliriz sanırım..

ayy balım kolay gelsin ,geldimi üst üste gelir zaten..

Meralll ne haber hiç görüşemiyoruz seninlede..

İyilik canım, evet görüşemiyoruz artık doğru dürüst:)))
Birimiz giriyor birimiz çıkıyor, sen nasılsın_?Ege paşa nasıl_?
Resimlerden gördüğüm kadarıyla maşallah hepinizin bebişleri iyi görünüyor.Ah İstanbulda olmak vardı, diyorum :gitme: sizleri öyle gördükçe.

Duygucum çiftliğe uğrayamayalı uzun zaman oldu.Kardeşimin kızı "teyze, herşeyin çürümüş, ben girip temizliyorum,balıklarınıda canlandırıyorum , senin sayende para kazanıyorum" diyorkaydirigubbakcemile3

kızlar selam kaç saat önce açtım siteyi okudumda ama ancak yazabiliyorum uyuttum şimdi oğlanı bakalım kaç dk uyuyacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…