cnm işte yazmışım 70-80 derece gibi fırını ayarla, kapağını yarı açık tut, hamur çabuk kabarır yoksa 2saat falan beklemek lazım
ayşegül eymende aynı..bez değiştirmek işkence...yanından ayrılamıyorum anında basıyor çığlığı...sinirden başım ağrıyor artık..
bu arada banyodan yağmur girmiş koridorun ortasına kadar gelmiş..halım ıslanmış...offf delircem ya akşama kayınvalidegil gelcek az önce arkadaş aradı sana uğrayacağım diye...ev aldı başını gidiyorkafamçokkarıştı
hoşgeldin canım,merak ettim,çiftliğin de boştu:))Merhaba kızlar, hafta sonunda izmirdeydik.Dün döndük, ama ben ofise gelince girebildim ancak.Dün gece okumaya çalışmıştım geçmişi, ama yoprgunluktan uyuklamaya başlayınca yarım kalmıştı.
Hatırladığım kadarıyla, duygu gelmiş, naılsın canım.Nil nasıl_?Bu arad sana geçmiş olsun, kısa zamanda çık şu psikolojiden.)))Nil hanımda yürümeye karar vermiş iyice:))Aman nazar değmesin, maşallah ona.Bizim kide sıralıyor, arada elini bırakıp 1-2 adım atıyor, az kaldı yürüyecekler hepsi.Ama o zmaan peşlerinde koşturmak daha zor olacak:)))
Burasıda sabahtan çok yağmurluydu, şimdi güneş açtı.Gec yine yağmur başlayacakmış, internetten gördüğüm kadarıyla.Yağmurlu kapalı hava da insan bunalıyor yaaa, çocuklar bile anlıyorlar, sıkılıp duruyorlar valla.
Ayşegül , çok zor dönemler bunlar hayatım, şimdilerde alt değiştirmek hepimiz için sorun oldu, normalde kolay kolay bağırmam ama alt değiştirirken kalkmaya çalışınca bağırıyorum, tabiii arkasından da üzülüyorum ama yapacak bişi yok.Hiç olmazsa 5-10 sn tutuyor kendini kalkmamak için:))))
Başka aklıma gelmedi kızlar, unuttuklarım varsa affola.
herkese iii günler elvinde 4 adım atmış akşam babasına...bakalım ne zaman yürücekler..bende çok yoruldum artık elvin 1 saniye durmuoo kafayı yicem yakında
esracım hayırlı olsun dişiniz sonunda pırtlatmış berrak hanım.
serpilcim çok geçmiş olsun inş sorunsuz bi şekilde gider gelirsiniz..
oo ne güzel herkes burda,
ayşegülcüm şu an için sorun yok geliriz sanırım..
ayy balım kolay gelsin ,geldimi üst üste gelir zaten..
Meralll ne haber hiç görüşemiyoruz seninlede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?