selamlar annişler güzel bir gün olsun hepimize :)
Fazilet Allah yardımcımız olsun cnm... bu arada sabah reklamlarda gördüm yemekteyiz programı Antalyadaymış:) sende katılıyormusun kaydirigubbakcemile
oh serpil iyi yapmışssın canım benimde bugün çamaşır günüm akşama kadar makine çalışır artık bitmez çamaşır işi ya bizmi çok kirletiyoz yoksa sizdedemi aynı 3 güne çamaşılar yığılıyor valla hele çağanınkiler 2 yada 3 günde bir yıkanıyor allahtan artık ütü işini kestim birde ben çağanın çamaşırlarınıda artık bizim deterjanla yıkıyorum dalini bualmadık geçen sefer bende baktım bizim omo daha iyi çıkardı lekeleri artık ayrı almıyorum deterjanı
merhabaa ben izmirde menemendeim..yakınsak birbirimize neden olmasınn çok iii olur.merhaba arkadaşlar.barçli sen izmirde nerdesin?ne güzel herkes buluşuyor sende bana gel.tanışmış oluruz
cnm elvinde diş çıkardıktan sonra almıştı emziği ve biberonu..sanırım dişlerine ii geliookızlar 9 aydır emzik tutmayan aybüke iki gündür emzik istiyor.. dün gece bu sabah emzik vermeden uyumadığını farkettim. ayağımda sallıyorum ama eziğini istiyor. biraz önce uyandı emzirdim uyudu ama yerine koyunca uyandı. ağzına emziğini verdim geri uyudu:)
bende artık ayrı deterjan almıyrm büyüdüler nasılsa hem dahha iii oluoo..bende çamaşırdan bıktım artık..oh serpil iyi yapmışssın canım benimde bugün çamaşır günüm akşama kadar makine çalışır artık bitmez çamaşır işi ya bizmi çok kirletiyoz yoksa sizdedemi aynı 3 güne çamaşılar yığılıyor valla hele çağanınkiler 2 yada 3 günde bir yıkanıyor allahtan artık ütü işini kestim birde ben çağanın çamaşırlarınıda artık bizim deterjanla yıkıyorum dalini bualmadık geçen sefer bende baktım bizim omo daha iyi çıkardı lekeleri artık ayrı almıyorum deterjanı
iiiz cnm siz nasılsınız bi türlü denk gelemiyoz seninle..paşa damadım nasıl resimlerde çok yakışıklı çıkmışmerhaba kızlar nasılsınız
Duygucum geçmiş olsun serpilin dediği doğru ne yazıkki bazen sadece ilaçlar tamir ediyor ruhumuzu , ilacı kullanman için emzirmiyor olman gerekiyor doktor söylemiştir sanırım
inci benim çamaşırda hiç bitmiyor hele onatınkiler 2 günde bir dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?