ah canım gelirdim uçak olsa ama burdaki havaalanı düğün salonu olarak işlio!!!duygu salı günü atla uçağa gel sabiha gökçen havalimanına biz alırız seni :))
heheh bizde de var aynıları,sen beni neyle korkutuosun bakimmmm:)))duygu ben de dr a gitsem kesiN xanax falan verir naz büyüyene kadar yarım akıl olmassam iidir çok kızdırma beni nazı yollarım yoksa size:))) başlar parmaklamaya gözünü burun deliğini, ayak parmaklarını ısırır, saçını yolar, boynunu tırmalar..kızımın hobileri bunlar ne hoş dimi:))
küpe mi...ahh en son belki 10 ay önce taktım..kaydirigubbakcemileha bi de küpen varsa kulağını koparır, göbeğin mazallah açılırsa falan göbek deliğine bilumun ince sivri oyuncaqklarını sokar:)))
ah ya çok tehlikeli iş yapmış sıpa..içim ürperdi..Allah korusun yahuayşegülcüm sanırım naz'lar aynı oluoo bizimkide sizin cadı gibi...geçen gün mutfakta bulaşık yıkarken halını köşesini kaldırmış bende halıları yıkamaya vermiştim halıcıda reklamı zımbalamış arkam dönük tabi ne zarar yapsam die çaba sarfedio çocuk neyse ben hemen gördüm aldım elinden tel zımbada 3 tane vardı etrafa bakındım başka kalmş mı die yok ben devam bulaşığa yine baktım öğürüoo attım elimi ağzına bişi yok ben elimi azğına atınca kustu tabi.. tekrar attım elimi anam ne göreyim tel zımbanın birini meğerse ağzna atmış ömrümden ömür gitti.elvin çok yapıo bunu ne bulursa ağzına geçende naylon koparmış boğazına yapışmış tam 20 dk kustu öldük öldük eşimle ben en sonunda bayılcaktım...ne kadar dikkat etsem de iilla bişi buluo.şimdi misafirliğe de gitsek her halının altını kaldırıp bakıo..
merhaba kızlar...
azıcık okudum yazışmalarınızı, maşallah hepinizin prenseslerine ve paşalarına..
ben de 2010 ocak annesi olacağımı sanıyorum, inşallah bir terslikle karşılaşmazsak.
imrendim sizlere.. kimbilir geçen sene bu vakitlerde sizler neler konuşuyordunuz... bizler gibi telaşta mıydınız? paniklerde miydiniz :)
allahım hayırlısıyla, bizlere de nasip eder inşallah... böyle bebelerimizin marifetlerini-hobilerini anlatmayı :)
öpüyorum hepinizi ve bebeklerinizi... Begüm'ün de çok selamı var teyzeleri, dürtüyor beni, ''ben de selam söylüyorum'' diyor :)
merhabaa ben izmirde menemendeim..yakınsak birbirimize neden olmasınn çok iii olur.
bende bucadayım biz buraya tayinle geldik çok ii bilmiyorum.menemen karşıyakadan ileridemiydi?
deryacım bende geçtim makarna pilav ıspanak barbunya ne vsra yiyoo bizde de war pişik..ben salça kullanıyrm azcık ama..tuzda koyuyorum herşeye takılmıyrm artık çok fazla..
tuzun değilde soğanın yaptığını duydum ama napalım öle böle alışıcaklar..
ebrar pütürlü yemediği için çok istesemde geçemdk yemklere...
bizim herşeyimiz çorba kıvamında blendırdan geçmiş malesef:sinifsinif:
deryacım maş. kızına...
ebrarda küçükken pişikten çok çekti..denemediğimiz kalmadı
en son doktorumuz günde sadece 1 kere süreülen bi krem verdi o geçirdi...şimdide pişik olunca sürüyorum bezini açana kadr iyileşiyo Allah ın izniyle...
isim vermem doğru olur mu onu bilmiyrm olmazsa özelden sölim:sm_confused:
öyle püre tarzıda yemiyo cnmazına verdiğim an öğürüyo,kusuyo
herşeyimiz çorba gibi olcak...bu yüzden hiç meyvede yemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?