nilin gözü aydı cnmsize de geçmiş olsunkaydirigubbakcemile3
günaydın emelcim dün kusura bakma konuşamadım tel de doğru düzgün, çok sinirlerim bozuk bugün de ya, kadir tuğcuya götürcez ya kızı bakiim kalça usg kan değeri testi aşı kartı flan toparlıyım dedim.bi baktım aşı kartı yok heralde dr da unuttuk, buarada cüzdanımı çaldırdıımdan beri hala nazın kimliğini çıkaramamıştık eşimi aradım yarın halledelim ctesi dr a götürcez die,aa ama benim yarın çok işim var dedi...sadece benim çocuum sanki..arabam da yok görümceme dilendim gene götürürmüsün die..çok canım sıkkın hiçbişey yemedim bi sigara içtim şimdi..reglim de geciktş galiba offfff
bizimki de çiş yapan bebeği vardı bacağını kopardı artık atraksiyonlu bebek almıycam hatta hiçbişey almıycam para biriktirip kendime araba alıcam bıktım bu sefaletten offffffffff
naz da yataktan koltuktan inmeyi öğrendi ii oldu bu ama rahat rahat bırakıyorum önce ayaklarını sonra göbüsünü sürte sürte iniyo yavaşça
çikolata yok cnm acıbadem yesem olur mucokacimcoooksaol canım:)
ayşegülcüm biraz çikolata ye sigara da içme..eşinin önemli bi işi olmasa hayır diyeceğini sanmıorum ama bizim sabır seviyemiz yüksek olduğu için tahammülümüz yok.kızma adama,dersin dr a yeni çalınndı cüzdanım die..regl geciktiği için de keçiler gelmiş olabilir de mi:))dikkat et kendine yoksa perişan oluruss valla..opuyorumnanaktan
altınlarım var bisürü en şahanesinden alırım araba kendime az kaldı ona yılbaşına kadar mühlet delirtti beni sonunda yaaaaaaakötükedihüsohehehe ii fikir 1 senede alırsın bi araba:))
ah yaramass yerim onun ayaklarınıııcokacimcoook
ayşegülcüm işi vardır eşinin kızma, sen anlatıyorsun hep yardımcı oluyor naza düşkün diye noldu adamı bir kalemde harcadın kız , görümceninde işi yoksa gerçekten ayıp etmiş yani sen aldır kendine bir araba kocişine söyle doktora giderken kimliği napıcaksın ki sormadılar bize hiç doktorlar şimdiye kadar
güzelim burası istanbul..hiçbi yere arabasız gidemiosun maalesef ve taksicilere bile güven olmuyo, zaten domuz gribi var taksiler bile güvenli diil bence.annem 2saatlik mesafede gidemiorum, eşim çok yoğun çalışıyo marketi kasabı evin herşeyini ben alıorum çok zorlanıorum1 ve 7 dekini yaptırmaya çalışıyorum ama ben sepete atyorum oyuncağı eymen geri çıkartıyor...üst üste koyduğum küpleri hemen darmadağın ediyor...yaptıklarımın tersini yapıyor sürekli...
ayşegül canını bu kadar sıkan ne anlamadım ama biran önce keyfin yerine gelir umarım..belki regl geciktiği için herşeye takıyorsundur...bak benimde arabam yok ben hiç üzülmüyorum..zemuszemus
olur ama evde çikolata bulunması lazım,listeye yass:)çikolata yok cnm acıbadem yesem olur mucokacimcoook
hayır ama nie sinirleniorum bütün sorumluluk bende nazın herşeyini bana bırakıyo..dr değiştirmemin sebeplerinden birisi öteki dr un yaklaşık 3aydır kalp ekosu istemesi ve bunu hep ertelememiz artık bi bahane daha bulaamam, aşılara ben taksiyle götürdüm, kan testini ben yaptırdım ki çok zor bişey bilirsiniz, dr u değiştircem dedim hiç umursamadı sebebini bile sormadı iyi sen bak farketmez dedi, madem herşeyi ben üstleniorum o zaman bazı şartları da sağlamak zorunda yoksa benim keçiler onun kafasındaki tilkileri yolar :mymeka:
altınlarım var bisürü en şahanesinden alırım araba kendime az kaldı ona yılbaşına kadar mühlet delirtti beni sonunda yaaaaaaakötükedihüso
burda pembe yalan devreye girer canım ,dün çalındı de..sabahları bakıyo gece de uyutuyo gece uynamıo pek uyanırsa o kalkıyo başka da bişey yaptığı yok kızın yemesi içmesi, dr u, giydirmesi, banyosu, hiç yardım etmez stresli işleri bana bırakır kendi keyfini sürer
görümcem iyi cnm ama benim gücüme gidiyo her başım sıkıştıında arıom, onun da bi işi var mecbur diil ki..
valla sorular bazı yerlerde, ilk defa götürüorum kesin kimlik no sunu, kimlik bilgilerini kaydederler.bi de 3ay oldu nerdeyse burası istanbul kimliksiz bebek taşıoruz yanımızda Allah korusun herşey olur
ayliiiiiiinnn seni napıyım ben kıııııııııızzzzzzzzzzzzzzzayy kıskandırayım azıcık sizi.. valla benim günüm güzel başladı bugün..
sabah işe gitmek için evden çıktım ,arabama bindim (ayşegüllll lülülülülülü) aa birde
ne göreyim yan koltukta,kocacım bana bir demet çiçek almış sabah gelirken arabaya koymuş
süpriz yapmış sağolsun :)
ayliiiiiiinnn seni napıyım ben kıııııııııızzzzzzzzzzzzzzzlmaz:
neyse salı gelicen nasılsa, gel de benim çiçeğimi(naz ı) kucaana veriim de biraz dikenlerini batırsın sanakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?