travocort die bi krem cnm
pişik olunca çok huzursuz oluyolar bebişler
zamanında çok denedim o hazır kavanozları.biberonda almıyoki meyve suyu versem..
acaba o kavanozlarıda sulandırsam çorba gibi yapsam olur mu ki:sinifsinif:
marsg dr pütürlüyemi yaşında başla dedi.bizim dr bu konuda çok ısrar ediyo illede pütürlü diye demekkki yaşında da olabiliyormuş
nilin gözü aydı cnmii akşamlar:)
heheh nil yürüoooo.
gülsem mi ağlasam mı bilemedim:uhm:
kız oyuncak bebek al oynasın yapma sakın yazık sana:CüvCüv:eymene en kısa zamnda kardeş yapcam...tabi cesaret edersem...kendi dengi olan bebeklerle oynamaya bayılıyor...
günaydın kızlar
Duygucum gözünüzaydın 2. yürüyen ocak bebeği Nil hanım oldu demekki
Filizcim aman dikkat et bir okulda 4 kişi yüksek bir sayı bence, demekki okulda hızla yayılmış sende aşı falan yaptır yada bunun bir testi varsa kan testi falan bir baktır kendine, Metişi hiç riske atmaya değmez canım, hatta okul idaresinin okulu ilaçlatması falan gerek bana kalırsa
saol canım:)hadi bakalım allah koşturduğu günleride göstersin...
bence bundan sonra daha çok ağlarsın ...ne kadar hareket o kadar bereket bizde...eymen yürümeye başlayalı iyice huy değiştirdi çok düşmeye başladı çok ağlamaya başladı...düzelir diye umut ederken her geçen gün beni dahada bunaltıyor..
gamyoncuiremsu:1shok::1shok::1shok:eymene en kısa zamnda kardeş yapcam...tabi cesaret edersem...kendi dengi olan bebeklerle oynamaya bayılıyor...
dikkat et diyeceğim ama imkanı yok..ben bu domuz gribinden ankaraya gittiğimden beri çok korkmuorum ve sanırım biz de geçirdik.ben 1 gün kötü oldum nil de gripti??hani her grip domuzdu??huzursuzluğun çok doğal Allah korusun..merhabalar ne zamandır giremiyorum iş metin ev alısveriş geldigimde de azcık uyuyorum gün nasıl geciyo bilmiyorum hepinizi cok özledimopuyorumnanaktanokulda 4 cocuk domuz gribi tedavi görüyo cok korkuyorum tasıyıcıyımdır diye gerci benim sınıfta degillerdi ama metiş i emzirirken bile huzursuzum inş. hepiniz bebişler iyidir
demeeeeeeeeet nbr
neyse ben kacvtım
aaa işte seninki de yürüo:))günaydın hanımlar...
inanna canım ne güzel maşallah yavruma...
allah koştuğu günleride nasip etsin inşallah...
benim oğlumda daha 5 adım felan atıyo
gerisine cesaret edemiyo...
inşallah yakındır yürümesi...
saol:))günaydın...
duygu gözünüz aydın.
günaydın kızlar
Duygucum gözünüzaydın 2. yürüyen ocak bebeği Nil hanım oldu demekki
Filizcim aman dikkat et bir okulda 4 kişi yüksek bir sayı bence, demekki okulda hızla yayılmış sende aşı falan yaptır yada bunun bir testi varsa kan testi falan bir baktır kendine, Metişi hiç riske atmaya değmez canım, hatta okul idaresinin okulu ilaçlatması falan gerek bana kalırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?