ben yaptırmayacağım canım.hiç bi doktor arkadaşımız önermio..mrb kizlar nasilsiniz umarim tpm bebislerimiz iyidir.kizlar sizlere bi sorum olcak,malum konu domuz gripi biliyosunuzki heryerde salgin var.ben isvicredeyim ve burdada ölen olmus buhastaliktan.cok korkmaya basladik bebgimi nasi korucami bilmiyorum.ya onu ve kendimi eve hapsetcem babsii bile iceri almicam yada asi yaptircam.ama asiyada iyi demiyolar türkiyede.esim bugün bebigmin doktorunu arayip sorcak bakalim.ama kizlar söylede bi durum var burasi tas catlasa 8milyonluk bi ülke
yani zararli olcak hicbiseyi ülkeye sokmazlar.demekki bu asi iyi diyorumbaeznede cok arada kaldimya.sizler neyaptiniz bukonuyu ne düsünüyosunuz.lütfen fikir verinn.
febrarcım zorlama sakın canım benim görümcemin kızı üç yaşına kadar pütürlü yememiş şimdi 7 yaşında ne versen yiyor pütürlü vercem diye evladını kaybeden biri vardı burda okumuştum elma ile boğulmuş Allah korusun yavrularımız ara ara dene benim gibi baktın istemiyor hiç zorlama ben arada çubuk kraker alıyorum parça parça ondan veriyorum 1 taneyi pütürlü yiyor sende dene istersen seviyolar öle şeyleri
buarada kıslar dün alışverişe gittik dolabımda giyecek bişeyim yoktu hep zayıflarım diye eskileri giyiyordum birde kocişe masraf olmasın diye ama bayram muhabbetini hatırlarsanız aklımı başıma getirdi eşim bende gittim tmyden aldım pantolonlarımı falan 150 ytl bir tanesi hiç acımadım valla böyle başa böle tarak deyip ne istersem aldım paşa paşa ödedi oğlumun doğum gününde saçlarımı boyatçam bayramada boyatabilirim aslında ama buaralar saçlarım yine dökülüyor biraz daha beklim diyorum birde yavaş yavaş çcuklarımızın doğum günleri yaklaşıyor ay çok heycanlıyım ben ilk doğum günü güzel lsun istiyorum yani aslında kendimiz için istiyoruz onlar tam farkında olmucak ama olsun yinede neler yapıcaksınız bu konuda topikmi açak bizde
aybüke hanım temizlendimi annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?