2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de arkadaşıma gidicem biraz da ona ağlıyım hadi baay:)

mrb kizlar nasilsiniz umarim tpm bebislerimiz iyidir.kizlar sizlere bi sorum olcak,malum konu domuz gripi biliyosunuzki heryerde salgin var.ben isvicredeyim ve burdada ölen olmus buhastaliktan.cok korkmaya basladik bebgimi nasi korucami bilmiyorum.ya onu ve kendimi eve hapsetcem babsii bile iceri almicam yada asi yaptircam.ama asiyada iyi demiyolar türkiyede.esim bugün bebigmin doktorunu arayip sorcak bakalim.ama kizlar söylede bi durum var burasi tas catlasa 8milyonluk bi ülke
yani zararli olcak hicbiseyi ülkeye sokmazlar.demekki bu asi iyi diyorumbaeznede cok arada kaldimya.sizler neyaptiniz bukonuyu ne düsünüyosunuz.lütfen fikir verinn.

selamlar herkese çağanı uyutup geldim
aylincim maşallah kocana nazar değimesin çatlatmışşsın sbah sabah yine mmilleti çiçekler falan benim kociş flört dönemimizde bir iki almılştı evlendikten sonra adam çiçekçinin önünden bile geçmez oldu bırak habersiz almayı haberli bile almaz (
ayşegülcüm sıkma canını canım madem alma imkanı var eşinin alsın ozaman bir araba sana sende rahat edersin benim kociş bana asla düşkün değil ben bişey istersem olması için baya beklemem lazım ama çağan için çok koşturur çağan deyince akan sular durur gece yarısymış gündüzmüş işmiş hepsini sallar çağan için ne lazımsa halleder o yüzden dr vs hatta banyo tırnak kesimi vs işlerde hep o halleder
duygucum maşallah nilime yürürmüşte annesini peşinden koşturmaya başlamış
deniz şahapta adım atıyorsa yürüyor sayılır canım çocuk koşçak hali yok bu ayda onada maşallah
balımım oğlu eymende yürüyormuş onada kocaman maşallah yanlış anlamadım dimi balım öle okudum ama
febrar canım benim oğlumda pütürlü yemiyor ama püre yiyor hatta baya koyu yapıyorum ha ben önce balık tavuk vs biraz pütürlü veriyorum gecveleyip yutuyor sonra istemiyor pütürlü ozaman püre haline getirip veriyorum ekmek falan verdiğimde pütürlü alıyor ama işine gelirse tabi oksa hemen öğürüyor aman böle böle alışacak işte buarada bizim hiç dişimiz çıkmadı hala oyüzdende zorlmaıyorum fazla sizin dişleriniz varmı
ay başkada ne vardı unuttum ya kıslar kusura bakmayın okuyalı 1 satt oldu üzerine çağanı uyuttum falan unuttum aklımda kalanları yazdım öpüyorum hepinizi

evet inaysacım bizim dişlerimiz var 4 tane 5.si yolda inş..
benim kzımın doğduğundan beri genzine kaçırma problemi var.bu yüzden pütürlü yemiyor sanırım...inş en kısa zamanda alışır..öyle istiyrm ki yemekleri yesin,eline meyve bisküvi veryimsenağlama

febrarcım zorlama sakın canım benim görümcemin kızı üç yaşına kadar pütürlü yememiş şimdi 7 yaşında ne versen yiyor pütürlü vercem diye evladını kaybeden biri vardı burda okumuştum elma ile boğulmuş Allah korusun yavrularımız ara ara dene benim gibi baktın istemiyor hiç zorlama ben arada çubuk kraker alıyorum parça parça ondan veriyorum 1 taneyi pütürlü yiyor sende dene istersen seviyolar öle şeyleri
buarada kıslar dün alışverişe gittik dolabımda giyecek bişeyim yoktu hep zayıflarım diye eskileri giyiyordum birde kocişe masraf olmasın diye ama bayram muhabbetini hatırlarsanız aklımı başıma getirdi eşim bende gittim tmyden aldım pantolonlarımı falan 150 ytl bir tanesi hiç acımadım valla böyle başa böle tarak deyip ne istersem aldım paşa paşa ödedi oğlumun doğum gününde saçlarımı boyatçam bayramada boyatabilirim aslında ama buaralar saçlarım yine dökülüyor biraz daha beklim diyorum birde yavaş yavaş çcuklarımızın doğum günleri yaklaşıyor ay çok heycanlıyım ben ilk doğum günü güzel lsun istiyorum yani aslında kendimiz için istiyoruz onlar tam farkında olmucak ama olsun yinede neler yapıcaksınız bu konuda topikmi açak bizde

iiim dünürüm sn nasılsın dün yazdım ama okumadın sanırım..paşa damadım nasıl??keyfi yerinde mi

ay valla dünürüm hatırlamıyorum hiç özür dilerim kusuruma bakma ben yaşlı bir dünürüm nede olsa damadın iyi allaha çok şükür keyfimiz yerinde sabahtan akşama kadar oyun oynuyoruz bol bol , gelinimde sanki 3 yaşında gibi çıkmış resimde maşallah

olsun dünürüm hiç önemli değil...oh oh ne güzel allah tadınızı bozmasın...yerim ben onu maşallajh koca adam olmuşş...

ben yaptırmayacağım canım.hiç bi doktor arkadaşımız önermio..

ohhhh güle güle güy canım..seni okurken benim içimin yağları aktı..ii olmuş acımadığın ..git saçlarını da boyat mis gibimzemuszemuszemuszemus

ay kıslar çağan ömrümün yarısını götürdü gene mutfakta mama sandalyesinde oturuyordu bende yoğurdunu hazırlıyordum kaseye koymak için arkam ona dönüktü koydum kaseye yedirmek için bir döndüm benimki mama sandalyesinden çıkmış masanın üstüne oturmuş yerler beton çok kirleniyor diye ince bir kilim var sadece mutfakta halı falan yok masamız yüksekçe ay bir düşsse aklım çıktı Rabbim korumuş anlık olay çünkü bağırdım kızdım ona ağladı ama ağlasın napim ona bişey olsa ben ne yaparım valla tansiyonum falan düştü yani aertık bağlamadn asla oturtmam mama sandalyesine bugün zaten yaramazlıktada had safhadaydı çok yoruyor beni sürekli zararlı yerlerde peşinde dolalşmaktan anam ağladı valla ay daha 10 aylık bide böle giderse yandım ben

ayy allah korumuş çağanı çok yaramaz oldu bu ocak bebişleri toptan delirtecekler bizleri...

canım evet Allah korudu sorma ya çok yaramazlaştılar artık dur durak bilmiyolar bu kış naparız bilmiyorum artık bizimki dışarı çıkınca yaramazlık yapmıyor ama kış günü nereye çıkıcaz (

Aman Allahım çağan ne yapmış öyle... bende korktum valla. bende kemerini bağlıyayım bundan sonra... ayaklarını masasının üstüne koyuyor ama henüz kalkmadı.. Allahım korusun bu afacanları:)

:ecrin_bebek:merhaba bende ocak annesiyim 19 ocakta doğum yaptım aranıza yeni katıldım benide kabul edermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…