2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sormuşsunuz kızlar, kalp ekosunu rutin olarak herkesten istiorum demişti drumuz.bence hiç gerek yok ama vardır bi bildiği

huu huu hanımlarrr çizelgem görünüyormu :)

komşum çatlatmak ne demek yok öyle bişey,
araba ile değil çiçek konusuyla biraz kıskandırayım demiştim zemuszemus

herkese merhabalarr walla aylin çatladım haa sabah sabah hem araban war hemde romantik kocan...nasıl oldu eguş??
duygucum gözün aydın zorlu günler seni beklioo
ayşegülcüm bence sinirlenmekte haklısın ama eşininde işi olmasa muhakkak gelir seninle walla kan alımına aşıya yalnız ii dayanmışsın sıkma canını cnm yakında alırsın arabanı tozunu attırırsın ewelallah

ayşegül bizim daha 1. ayımızda dr kalp ekosu istemişti üfürüm duyuyorum demişti bizde salak gibi gittik çektirdik çeken dr da 6 ay sonra tekrarlayalım dedi halbuki üfürüm yeni doğanda olan bir şeymiş neyse 6. aya geldiğimizde dr değiştirdik yeni dr hiç gerek yok yaptırmayın dedi kalbi gayet güzel üfürüm falan yok dedi bizde yaptırmadık iyikide yaptırmadık çocuğu daha minicikken yok eko yok meko çok ciddi sebep yokken böyle şeyler isteyen doktorları sevmiyorum

şekerim zaten araba meselesine çatlamıyorum ki çiçeklere özendim ben , benim kocam benimle ilk buluşmasına elinde çiçekle gelmişti birde 3. buluşmasına sonra evlendikten taaa 4 sene sonra elinde bir buket çiçekle geldi eve oda meğer gittiği firmadan vermişler ona :)))

merhaba Burcu, hafifledi öksürüğü iyi çok şükür şimdilik..
romantiktir sağolsun kocacım :)

ayşegül ne zaman isteniyormuş kalp ekosu ?

hahaaa komşum bak ne düşünceli adam çiçekler ziyan olmasın işe yarasın demiş işte :))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

saol canım:))
ya benim anlamadığım yürür dedim ben ama öle bizim gibi yürümüo nil de..yanlış mı dedim??

ay mesajı yazdım arkadaşım aradı 28 dk ya ..amma konuştuk:))zemuszemus

6.aydan beri sölüo cnm, renkli dopplere girdik ya hamileyken bu da onun gibi bişeymiş, kalp 2parça olurmuş anne karnında, sonra bebek doğunca tek parça olurmuş kimyası değişirmiş bu yüzden tekrarlanması gerekirmiş bütün bebeklerde..bakalım kadir bey ne diycek.soru listesi hazırlamam lazım gitmeden
ben de hem arabayı hem çiçeği kıskandım valla Allah kocanı başından eksik etmesin aylincim..

hahaaa komşum bak ne düşünceli adam çiçekler ziyan olmasın işe yarasın demiş işte :))

benim kocişin bana buket çiçek alması evde kavga sebebi:))
hiç sevmem..bi ton kuru çiçek var evde atamıorum da!!

ama çatladım valla..tutututu maşşallah:)

slm arkladaşlar ne güzel sohbet koyu,

bebişleri hasta olanlara geçmiş olsun.

diş çıkaranlara ağrısız günler ve hayırlı olsun.

arabası olmayanalara kocişleri bol para kazanıp araba alsın.

kocişleri çiçek almayanlara bol çiçekli mis kokulu günletr olsun.

aylin kız hepsi sende var seninde havan hep yerinde olsun. :))))

havalar nasıl olursa olsun sizin havanız hep yerinde olsun.

benim pıtpıtımda gayet iyi şeytan kulağına inş böylede devam ederiz.

ayşegül kız benimde arabaya ihtiyacım var ama imkanlar el vermiyor.bende mobilet alcam kendime eskiden varmışya mobiletyin yanındada bi kasa olurdu orayada mirayı koydummmu ve elini carrefour, ordan oraya gezdrim istersen yakınsın gecer ken senide alırım :)) nereye istersenm gideriz. sana çiçekde alırım :))

hepinizin burda olması ne güzel,

ayl,in sıon zamanlarda çok yoğundum arada gelip okuyordum ama yorum yapmadan çıkıyordum.

hahaa harikasın Semracım Allah neşeni bozmasın :)

Ayşegülcüm amin canım Allah başımızdan eksik etmesin koca bebeklerimizi :)

duygu benimki canlı çiçek 2 gün sonra atarız :))

inciii naberrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…