2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hatice 18 hoşgeldin canım nedemek almamzmıyız memnun oluruz bebeğin ızmı erkekmi adı ne

günaydın....

bugün çok şiddetli yağmur var nasıl yağıyor ya camdan bakıyorum hiç bir yer gözükmüyor...

berreğında dişi hayırlı olsun...darısı çağanın başına..

esra dişiniz hayırlı olsun. bizimde üçüncü dişimiz patladı çok şükür.

Berrak hanımın ilk 2 dişi görünmüş, çok sevindim.Bizim paşa elimiz parmağımız ne bulursa önünde ısıracağım diye koşturuyor.Ona el uzatmaya korkuyoruz:))))

.

çok saolun kızlar tşk ederiz
darısı çıkmayanlara

ii akşamlar:)
heheh nil yürüoooo.
gülsem mi ağlasam mı bilemedim:uhm:

aaa gözün aydın
walla nildende bu beklenirdi zaten maşallah

haklısın gülsucum hepimiz korumaya çalışıyoruz bebişlerimizi ben sana bizim ailece aldığımız kendi önlemlerimi yazıyım belki faydam olur biraz
eve gelir gelmez eller dezenfektanlı sıvı sabun ile yıkanıyor kolonya sürülüyor
ağız ve burun bol tuzlu su ile gargara yapılıyor , yüzde sabunla yıkanıyor , kıyafetler hemen değiştiriliyor , kalabalık yerlere alışveriş merkezlerine gitmiyoruz, bol bol C vitamini almaya gayret gösteriyoruz
aşı olma konusunda bizim dr gerek yok dedi başka doktorlarda eşime risk grubunda değilsiniz demiş zaten vurmazlar size demiş
ay geçmiş olsun İncicim artık bir gözümüzde arkada olcak malesef
:ecrin_bebek:merhaba bende ocak annesiyim 19 ocakta doğum yaptım aranıza yeni katıldım benide kabul edermisiniz

hoşgeldin aramıza tabiki, kabul ederiz

esra merhaba nasılsın yorgun savaşçı gibisin değilmi hala sabah 6 damı kalkıyorsun çok zor ya Allah güç kuvvet versin sana dişinizde hayırlı olsun bizimde 3. sü çıkıyor üstten herşeyi ısırıp çekiştiriyoruz artık

inci allah korumuş walla,akşamda berrak elinde biberon tutunup kalkmaya çalışırken düştü çarptı sanırım biberon ağzına kan geldi acık ödüm koptu,neysekı durdu hemen sanırım dilini yada dudağını kanattı ,ayy artık hazırlıklı olmak lazım böle şeylere benımde elim ayağım titredi walla

kızlar bu aşı konusunda az önce bı akrabamızla konuştum burd ege üniversitesinde tanıdıkları söylemiş 2 kişi aşıdan felç olmuş yaptırmayın demış,onun yerıne zatürre aşısı olun demiş,zaten yaptırma niyetım yoktu şimdi kesinlikle karşıyım aşıya,allah korusun bebişlermizi

doğumgünü konusunda fikirleriniz neler kızlar,hakkaten bi topik açsak ya az kaldı doğumgünlerine
ben bebek mewlüdü yapamadım janjanlı bi doğumgünü yapayım istıorum kısmetse

emel nasılsın oğluşun nasılsın

selam canım walla aynen dediğin gibi 6 da kalkıorum zaten iş için bu arada bizimki saolsun 5.30 gibi uyanıo gideceğimi anlıomu ne uytuncaya kadar 6 oluo zaten anlıyacağın 6 dan da önce kalkıorum artık bide gece 2-3 kere uyanmakda işin cabası

her gören aa yüzün solmuş çok yorgun görünüosun dio ,her sabah otobüste giderken okula uykuya dalıorum artık,2 gün önce ineceğim durağı kaçırmışım düşün inip tekrar dolmuşa binip geri döndüm halimi düşün artık:1no2:

oo maşallah siz 3 lemişiniz ,berrakta herşeyı ağzına sokuo yaa

hatice hoşgeldin aramıza... bir yaramas daha eklendi desene ocak bebeişlerine:)

Esra Allah senin ve çalışan annişlerin yardımcısı olsun. biz böyleken zor başa çıkıyoruz sizinki daha da zor haliyle..

Son düzenleme:
aaa esra vardı oda gitmiş. yalnız kalmışım...

aybükenin seside kulağımda çınlamaya başladı, sanırım buraya geliyor... o gelince yazamam.. hepinize iyi geceler şimdiden...

ocak bebislerinin en yaramazi cagan valla:))

Kizlar bugun dogum gunum 30 oldum yaa Ezgi en guzel hediyeyi verdi bana sabahtan anne anne pesimde geziyor ilk defa soyluyor

Oooo görüyormusun Ezgiyi nasılda bilirmiş annesinin doğum gününü... en güzel hediye Ezgiden gelmiş.. Ooo benimki doğum gününü beklerse anne demek için yaşını doldurmuş ve 3 gün olmuş olacak:)

iyi geceler..

doğum günün kutlu olsun derya ocak bebeklerinin boy kilo tablosunda görüop yazmıştım ama burdanda yazayıom nice yıllara sevdiklerinle
hemşom Allah yardımcın olsun valla biz evdeyken zorlanıyoz sen neler çekiyosundur

ay bu arada ezgiye aferim demişim ama doğum günün kutlamamışım.. doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara

arkadaslar meraba aranizda hoppala alan var mi ben cok kararsizim bebisim bensiz nefes almiyor bir arkadasim tavsiye etti sizde kullanan var mi ????

günaydın arkadaşlar,

derya doğum günün kutlu olsun allah sağlık ve huzur versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…