geçmiş olsun canım tekrar..günaydın herkese.geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim.gece 2 saat arayla uyandırdım.çok şükür bi problem yok.ama emeklemiyor kuzum.ya çok korktu yada ayaklarını acıttı.dr kırık yada çıkık olsaydı hareket ettiremezdi dedi.Allah bütün bebekleri korusun.
günaydııın... kuzum hastalandı salya, sümük dolaşıyo evde... hafif ateşi var sürekli hapşırık, burun akıntısı... genzide tıkalı.. off ateşi çıkmsa bari...
cnm ununu çok koymuşsundur, hamurun yapış yapış kıvamda olması lazım, çok zor şekil veriliyo ama öle pufidik güzel açma oluyo:)dün akşam bende ayşegülün verdiği tarifi denedim çok umutluydum ama yine eski yaptığım poğaçalarım gibi oldu...kimden tarif aldıysam hep sert oluyor ve bende düşünürken benim fırında bir problem olduğunu anladım...hep çabuk pişsin diye fanlı ayarlıyordum demekki o kurutuyor üzerini...birde şimdi 8 dakikada olan bir rulo pasta tarifi aldım onu deneyeceğim...inşallah güzel olur...
sabret canım sabret,yap bi makarna yemek işi de hallolsun..azcık dinlensen rahatlarsın ama?inş duygu teşekkür ediyorum...
sinirlerimi tepeme çıkarttılar yine alt kattaki çocuklar. Ya bukadar da olmaz ki. Evin içinde nasıl bağırıyorlar nasıl tepiniyorlarsa ses bize çıkıyor. kapılar nasıl dayanıyorsa bu çarpmalara acaba... bide onların altında oturanları düşünemiyorum...Aybüke de uyanıyor. zaten hasta zor uyuttum.. bunlar hep böyleler.. geçen konuşma arasında kadına dedim sizinde sesiniz çok geliyor, herşeyi duyuyoruz dedim ama kadın güldü geçti yaaa... zaten başım çatlıyor, yorgunum, mutfağım toplanacak olduğu gibi duruyor, akşama yemek yok ama ben hiçbişey yapamıyorum kolum bile kalkmıyor. Zaten eşim de direksiyon kursunda... offf offff , inip lafı söyleyip gelecem ama kızım yalnız kalır evde..
sabret tuğbaaaaa.... sinirlenme....
selam kızlar ..
geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir...
benim kızım yürüyooooakannehirakannehiray hiç durmuyo kafayı yemek üzereyim valla
sevindim canım kaynaştığınıza..ben de seviorum o adamı:icecream:slmlar kimsecikler yok ama yazıyım geldik dr dan baya rahatladım ya çok rahatlatıcı bi hekim artık ona götürücez çok mantıklı açıklamaları var.
gdo lu ürünler için kasmayın herşeyi verin aşılı bütün tarım ürünlerinin zaten genetiği değiştirilmiştir senelerdir yiyoruz bunları dedi
domuz gribi aşısı istiosanız olun çok önemli bişey diil dedi, 2aydır bisürü hastası geçirmiş, bebekler hafif atlatıomuş en önemli şey ateşi düşürmemekmiş asla ama asla calpol vb ateşdüşürücü hiçbi durumda kullanma ateş ii bişeydir vücudun savunma mekanizmasnı ayakta tutar dedi dom gribinden ölenlerin hepsi yanlış tedaviden ölmüş ateşlerinin düşürülmesinden ya da ateşleri çıkmamış..
dom gribinin diğer griplerden farkı kusma ve bulantıymış.burun akıntısı öksürük olmazmış, ateş ve kusma belirtiymiş...
rahat olun kızlar korkmayın yani
buarada demir ilacı asla önermiyo..bağışıklığı azaltıyomuş, hastalıklar ağır geçiriliomuş
ilaca karşı, devit hariç bişey verilmiycek
kısacası bu doktor tam benlik:)
ay yazmamışım mamalar para tuzağı dedi, artık inek sütü vericem mama yerine.4aylık torunu varmış ona bile veriolarmış.yoğurt hazır verilebilirmiş, probiyotik bişey farketmez dedi,günlük ve uzun ömürlü arasında fark yokmuş sadece ambalaj farklıymış, dayanım ondan değişiyomuş
naz 10aylık, 78cm, 9400gr..
slmlar kimsecikler yok ama yazıyım geldik dr dan baya rahatladım ya çok rahatlatıcı bi hekim artık ona götürücez çok mantıklı açıklamaları var.
gdo lu ürünler için kasmayın herşeyi verin aşılı bütün tarım ürünlerinin zaten genetiği değiştirilmiştir senelerdir yiyoruz bunları dedi
domuz gribi aşısı istiosanız olun çok önemli bişey diil dedi, 2aydır bisürü hastası geçirmiş, bebekler hafif atlatıomuş en önemli şey ateşi düşürmemekmiş asla ama asla calpol vb ateşdüşürücü hiçbi durumda kullanma ateş ii bişeydir vücudun savunma mekanizmasnı ayakta tutar dedi dom gribinden ölenlerin hepsi yanlış tedaviden ölmüş ateşlerinin düşürülmesinden ya da ateşleri çıkmamış..
dom gribinin diğer griplerden farkı kusma ve bulantıymış.burun akıntısı öksürük olmazmış, ateş ve kusma belirtiymiş...
rahat olun kızlar korkmayın yani
buarada demir ilacı asla önermiyo..bağışıklığı azaltıyomuş, hastalıklar ağır geçiriliomuş
ilaca karşı, devit hariç bişey verilmiycek
kısacası bu doktor tam benlik:)
İyi akşamlar kızlar.ay yazmamışım mamalar para tuzağı dedi, artık inek sütü vericem mama yerine.4aylık torunu varmış ona bile veriolarmış.yoğurt hazır verilebilirmiş, probiyotik bişey farketmez dedi,günlük ve uzun ömürlü arasında fark yokmuş sadece ambalaj farklıymış, dayanım ondan değişiyomuş
naz 10aylık, 78cm, 9400gr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?