kusura bakma canim yeni gördüm ben almanyada yasiyorum burda ne vitamin ne demir hic bir ilac verilmiyor yalnizca dis icin verdikleri hap var o yüzden cok sasiriyorum :uhm: neden gerek duyup veriyorlar kücücük bünyelere bu kadar seyi
ayyy hadi gelin iki laflıcam kimse yok huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:ecrin_bebek:ashkom ki,msin nesin ocak annesi misin:kedi:
YEMİO CANIMsevdacım sağlıcakla al canım kucağına
duygucum nil muhallebi vs e yemiyormu canım sadece emmek mi istiyor bende bugün temizlik yaptım heryerlerim ağrıyor neysem yatim ben iyi geceler herkese
kimse kalmamış bizde çıkalım madem...:)
sewda gözün aydınn canım sağlıkla kucağına al inşallah oğlunu
tuğbacım geçmiş olsun, umarım çarçabuk geçer.
maşallah annesi..erkencisiniz siz de..
ay helal olsun bu doktora, su serpiyor insanın içine.. paylaştığın için sağol canım.
ayyy.. hayırla doğur büyüt inşallah erkekinihihoyyyt
yarın temizlikçi gelecek, ortalığı toplamalıyım.. hiç yapasım yok..
ev, evlere şenlik.. bebek var, çalışıyorum diye boşverdim ama bu sefer de ipin ucu kaçtı galiba..delikafadulden
canımmm hayırlı olsun oğlun..sağlıkla gelsin işallah dünyaya:))
ben de topladım temizlikten önce kocam dalga geçio o zaman nie gelio die:)))
kolay gelsin canım:))
ya kızlar nil gene uyumadı 15 dk oldu uyuyalı ben de yemek hazırladım hemen valla 8 den beri emio bi şi de kalmıo sinir oluorum memenin arasına parmak yerleştirio ben de acıdan kıvranıorumklava: klava:
sevdacım sağlıcakla al canım kucağına
duygucum nil muhallebi vs e yemiyormu canım sadece emmek mi istiyor bende bugün temizlik yaptım heryerlerim ağrıyor neysem yatim ben iyi geceler herkese
ne güzel allah gönlünüze görere vermis salicakla alin kolariniza
selamlar herkese ay ben çok halsizim ya irde üşümeve öksürük başladı ıhlamurkaynattım içiyorum şimdi ay işlah hasta falan olmam ya
geçmiş olsun incicim..azcık dinlen eşin de evdeyken...
ben gece hiç uyumadım gene ..artık ii anne olmadığımı düşünüorum ..ama emziremiorum ,usandım ..sinirlerim laçka oldu..gece 3 tü 10 dk ağlattım bana mısın demio ya!!
bi de biş sorcam..nil bugün 2 kere kaka yaptı ama çok siyah rengi,niesini bilen var mı..(katı diil)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?