2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oglum bu gece sürekli aglayarak uyaniyor hic yapmadigi bisey öyle hemende susmuyor gözlerinden nasilda yaslar akiyor bir yerimi agriyor anlamadim gitti kusura bakmayin kizlar sayfa benim yazdiklarimla dolmus acemiligime verin:kedi:

kusura bakma canim yeni gördüm ben almanyada yasiyorum burda ne vitamin ne demir hic bir ilac verilmiyor yalnizca dis icin verdikleri hap var o yüzden cok sasiriyorum :uhm: neden gerek duyup veriyorlar kücücük bünyelere bu kadar seyi

türk halkında kansızlık yaygın olarak görüldüğü için çocuklara kan ilacı veriliyo
d vitaminini sordum sağlık ocağında doktora çocuklarınızı güneşe çıkarma alışkanlığınız yok çocuğun gelişimi için gerekli bu yüzden veriyoruz dedi

huuu millet günaydın ben girmeyeli bebekler pazarları güzel uyuyo galiba....
aysegül verdigin bilgiler süper inek sütünü sulandırmadan mı vercez ben uzun zamandır demir vermiyorum zaten her sabah 1 tk. pekmez veriyorum birde flour önerdi mi....
bu arada masallah naz a
ayrıca asal sayıların yanlızlıgını aldım ve bitirdim dedigin gibi ne hayatlar var ne psikopat tipler var....

ayyy hadi gelin iki laflıcam kimse yok huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:ecrin_bebek:ashkom ki,msin nesin ocak annesi misin:kedi:

evet bende ocak annesiyim aradabir uğrarım fazla zaman ayıramıyorum o yüzden beni pek tanıyon ama takip ediyorum ocak annelerini

günaydınn...

aybüke bugün biraz daha iyi çok şükür. Ama bütün gece benimle yattı... alışacak ya da alıştı:(((

mutfak temizliyorum camasır suyu ile dezenfekte ettim birazdan da durulucam....
tugba ben metinle yatıyorum uzun zamandır alısırsa da alıssın benle yattıgında daha uzun uyuyo soguk gecellerde yatagından cıkar üstünü ört uzun iş benleyken memeyi dayıyorum agzına uyuyo....

Filiz ben ilk yatırdığında beşiğine yatırıyorum. Bazen iki saat uyusada çoğunlukla bir saat sonra uyanıyor. yanıma alıyorum babayı aybükenin odasına gönderiyoruz. üçümüz sığmıyoruz..:) dediğin gibi yanımda yattığında dokuza kadar uyuyor. beşiğinde bukadar uzun uyumuyor afacan:)

anne kokusunu hissediyo kendini güvende görüyo amaaaan yatsınlar bizle zaten adam olup akılları erince sevdirmezler kendilerini bu essek sıpaları....

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bırakalım yatsınlar valla:)) hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ahada geldi afacan:)

ayy çok hırçın bir kızım var. her yerimi tırmaladı...bide zevk alıyor ben yapma dedikçe...

selamlar herkese ay ben çok halsizim ya irde üşümeve öksürük başladı ıhlamurkaynattım içiyorum şimdi ay işlah hasta falan olmam ya

geçmiş olsun incicim..azcık dinlen eşin de evdeyken...
ben gece hiç uyumadım gene ..artık ii anne olmadığımı düşünüorum ..ama emziremiorum ,usandım ..sinirlerim laçka oldu..gece 3 tü 10 dk ağlattım bana mısın demio ya!!
bi de biş sorcam..nil bugün 2 kere kaka yaptı ama çok siyah rengi,niesini bilen var mı..(katı diil)

sewda gözün aydınn canım sağlıkla kucağına al inşallah oğlunu:nazar:

tuğbacım geçmiş olsun, umarım çarçabuk geçer.

maşallah annesi.. :nazar:erkencisiniz siz de..

ay helal olsun bu doktora, su serpiyor insanın içine.. paylaştığın için sağol canım.

ayyy.. hayırla doğur büyüt inşallah erkekinihihoyyyt

yarın temizlikçi gelecek, ortalığı toplamalıyım.. hiç yapasım yok..
ev, evlere şenlik.. bebek var, çalışıyorum diye boşverdim ama bu sefer de ipin ucu kaçtı galiba..delikafadulden

canımmm hayırlı olsun oğlun..sağlıkla gelsin işallah dünyaya:)):nazar:

ben de topladım temizlikten önce kocam dalga geçio o zaman nie gelio die:)))
kolay gelsin canım:))

ya kızlar nil gene uyumadı 15 dk oldu uyuyalı ben de yemek hazırladım hemen valla 8 den beri emio bi şi de kalmıo sinir oluorum memenin arasına parmak yerleştirio ben de acıdan kıvranıorum:oklava::oklava:

sevdacım sağlıcakla al canım kucağına
duygucum nil muhallebi vs e yemiyormu canım sadece emmek mi istiyor bende bugün temizlik yaptım heryerlerim ağrıyor neysem yatim ben iyi geceler herkese

ne güzel allah gönlünüze görere vermis salicakla alin kolariniza

slm kızlarrr nasılsınıs

saolun kızlar Allah razı olsun Aminn inşallahh

geçmiş olsun incicim..azcık dinlen eşin de evdeyken...
ben gece hiç uyumadım gene ..artık ii anne olmadığımı düşünüorum ..ama emziremiorum ,usandım ..sinirlerim laçka oldu..gece 3 tü 10 dk ağlattım bana mısın demio ya!!
bi de biş sorcam..nil bugün 2 kere kaka yaptı ama çok siyah rengi,niesini bilen var mı..(katı diil)

korkma canim üsütmüs olabilir gece sik uyanmasinin sebebi karinni agriyordur belki kakasinin rengi o yüzden degismistir bazen kayranin da öyle oluyor

Back
X