2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
esra doğum günü için bebek şekeri yaptıracakmısın...geçenlerde verdiğim adresi inceledinmi_?
ayrıca izmirde bebek şekeri yapan yerler ya da malzeme alacağımız yer varmı_?

bayramın 3.ya da 4. günü bizde izmire gelceğiz ama ben kararsızım eşimle babaannesi kesin gidecekte malum şu grip beni korkutuyor...

elvin gece ağlıo bende yanıma almak zorunda kalıyrm sonra uyumasına devam edio yatağa koyunca gene ağlıo neyse ortamızda yatıodu..sabah eşim işe giderken hiç duymamışım oda kalkınca bi yanı boş kaldı tabi bi uyandım elvin nasıl ağlıo baktım yatakta yok düşmüş kuzum başımdan aşağı kaynar sular döküldü...zor susturdum 2 saat uyutmadım..şimdi uyuo tuğba bişi olmadı die sevindim ama içime kurt düştü şimdi allah yavrularımızı korusun..sırt üstü düşmemiş..kafasında falan kızarıklıkta yoktu....

tuğba bu arada gözün aydın darısı demeyenlerin başına..

aylincim yıkım zordur ama yeniside hayırlısı olsun

meral abla geçmiş olsun sizede bu bayramı ayrı geçireceksiniz anlaşılan..zor olmuştur gidememek ama sağlık olsun...

hemşom biziklet gibi bişey yürümeyi kolaylaştırıyormuş aynı zamanda üzerine binip gezebiliyor muş bende borşürde gördüm yarı fiyatına düşmü burda alsammı acep diyorum

barçlicim geçmiş olsun canım elvinimizde yürümeye başlamış hayırlı olsun geçen gece bende çağanı yanıma almıştım bir baktım yok düşmüş yataktan yerde uyuyup duruyor gülsekmi ağlasakmı neyse uyandırdm baktım kontrol ettim bişey yoktu ama insanın içi içinide yiyor tabi hoş yinede buaralar yanıma alyorum yoksa uyumuyor zaten hasta birde üstünü açıyor gece boyu üstünü örtüyorum Allaha emanet artık yavrularımız napalım

inci fiyatı ne kadar olmuş...bende alacaktım ama yürümeye başlayınca almaktn vazgeçtim

burcu sizede geçmiş olsun....eymen düşünce sol tarafı morardı...

tuğba seninde gözün aydıın...o düşen çocukta ilk zamanlar bi değişiklik yokmuymuş hareketlerinde filan..şimdi benimde içime kurt düştü

canım burda özdilekte 70 ten 35 e düşmüş alim diyorum ben zaten normal oyuncaklarada okadar para veriyoz geçen bir oyuncak aldık çağana 30 ytl valla yüzüne bakmıyor arada bir gelip geçerlen yere atıyor okadar
eymen yürümeye başlamış ama üzerinde binebilir canım araba olarak kullanır evin içinde gezer onunla en azından kışın buarada şimdi sitelere baktım çoğu yerde 50 civarı yani ynede uygun

ilk arabam bizde var elvin sadece onunla uynuo başka oyuncağın yüzüne bile bakmıo bide çok güzel yürüyo onunla..fazilet kemeraltında var şekerler...

saolun kızlar inş bişi olmaz yavrularııza allah korusun bebişlerimizi...bence 35 çok iişimiş..bende 50 die biliyrm bize hediye geldi...

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım ya,çok dikkat etmek gerekıo walla,ben almıorum bu yüzden yatağa

aaa çok ucuzmuş inci. buralarda bulsam bende alırdım. bi bakıyım netten nası bişeymiş. şimdi burda gitsem sorsam adamlar abla bu deyip bana akülü araba falan satmaya kalkarlar

ay ne güzel anne demesi gözün aydin canim valla bende korktum yazdiklarindan bizmkiside dolabin kenarlarinda dolasirken masanin üzerine düsmüstü kafasinin ordan suratina kadar morluk olmustu o cocugun hareketlerinde bi degisiklik olmusmu allah ayilesine sabir versin yavrularimizda allaha emanet artik
tekrar gecmis olsun insallah distendir huysuzlugu yemiyen cocuk cok zor allah sanada sabir versin

sanki oglum kayrayi tarif etmis gibi oldun benimkiside aynisi gecen aftaya kadar yatagina koyunca kendiliginden uyuyan cocuk gitti yerine benimle yatinca uyuor yatagina koyunca uyuaniyor en sonunda birlikte yatiyoruz allah korusun yavrularimizi
tuğba bu arada gözün aydın darısı demeyenlerin başına..

bayramda ailelerinin yanina gidenlerin bayramini simdiden kutlarim ailenizle nice güzel BAYRAMLARAa.s.

Kizlar gecen gün bir arkadasim benim bebegi rüyasinda Downlu görmüs, ama hastanede ense kalinligi normal cikti. hastanenin normal dedigi ve sonradan downlu cikan bebekler duydunuz mu hic?

Teşekkürler.. ay çok güzel bişey..cadı biz söyletmeye çalışınca söylemiyor, kendiliğinden içinden gelirse söylüyor bi kaçgündür.. Ama bugün net bir şekilde dedi:)
Bu arada geçmiş olsun sizede...

Yok kızlar hiçbir sıkıntı olmayınca, götürmemişler.. tabi nasıl düştüğüde önemli.. büyün ihtimal kafasının üzerine sert bir şekilde düştü..

Teşekkürler...

Son düzenleme:
Kizlar gecen gün bir arkadasim benim bebegi rüyasinda Downlu görmüs, ama hastanede ense kalinligi normal cikti. hastanenin normal dedigi ve sonradan downlu cikan bebekler duydunuz mu hic?

Cnm nadir de olsa olabilir. Doktorun yalnış değerlendirmesine bağlı olarak.. Ama çok küçük bir ihtimal bence.. Allah sağlıklı hayırlı bir evlat nasib etsin arkadaşın a inş..

Hanimlar bayraminiz kutlu olsun hepinizi opuyoruz

Meralcim biz 6. Hastalik gecirdik 5 gun ates yapti sonra dokuntu yapti 1 gun surdu dokuntu ilac kullanilmiyor asla bilgin olsun cani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…