2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yarın görüşemeyebiliriz bir çoğunuzla.. Doğrusu ben evdeyim ama...

Hepinize iyi bayramlar...

selamlar ilk arabamı aldık kıslar gayet güzel bişey almak isteyen olursa üzerinde oynamak için dönen yerler vs var oyuncak gibi zaten ayakta arabayı sürebilir yada üzerine binipte kullanabili kısacası ben beğendim bilgi vereyim dedim

hayırlı olsun inci arabanıız..bende internetten almak zorundayım burda yok...50 tl ye alıcam bird kargo ücreti 65 ytl yi geçer...şimdi izmire gidince bakarım...

burcu kemeraltında dükkanında ismini verseydin ben yabancıyım gez gez zor bulurum...olmazsa netten alırım artık...esra bu arada o sitede 12 adetten başlıyomuş siparişler...ben o kadar yaptırcam yeter zaten bana...başka sitelerde en az 50 adetten başlıyo siparişler.

fazilet çok blmyrm bende orayı gezerken denk gelmişti görmüştüm o kadar çok dükkan var ki orda adı hatırlamak münkün değil..ama sorarsan gösterirler zatn..

fazilet çok blmyrm bende orayı gezerken denk gelmişti görmüştüm o kadar çok dükkan var ki orda adı hatırlamak münkün değil..ama sorarsan gösterirler zatn..

tamam canım...ben bebek şekeri filan yaptırdın zannettim o yüzden ismini hatırlıyorsan diye sormuştum..neyse bizde sorar buluruz artık..bende bir defa gitmiiştim kemeraltına...

merhaba kızlar şimdiden bayramınızı kutlarım kurban kesenlerin kurbanlarını Allah kabul etsin.hepinizi öptüm

iyi akşamlar hanımlar... bütün gün alttan üstten ev temizle, eczacı yalnış ilaç vermişti çarşıya git onu değiştir. Çarşıya gidip gelmek zaten 2 saatimi aldı ve iş yapmaktan daha çok yordu... Akşam altıdan sonra özürlü çocuğu olan komşuma yardıma gittim... mutfağını temizledik... biraz önce ütüleride bitirdim geriye salondaki halının bir kaç lekeli yerini silmek kaldı.. hepsini silmeyi göze alamıyorum...

ay ben dinleneyim diye geldim ama bikaç iş kaldı, onlar aklımdayken dinlenemiyorum:)

iyi geceler hanımlar ben yatıyorum...

herkesin kurban bayramı kutlu olsun...çocuklarımızla sevdiklerimizle nice güzel bayramlara inşallah..

tuğba iş hiç bitmiyor eymeni traş ettirdik banyo yaptı çamaşır astım yine...bir makinede renkli var bu çamaşır hiç bitmiyor ya..

valla fazilet ben de beyazları ütüledim daha yeni siyahları yıkamıştım yine doldu, bi makinasa aybükenin mamalı kıyafetleri var yıkanacak ama bugünlük pilim bitti.. Ben aybükeyi banyo yaptıramadım bugün. Ev biraz serindi hastalıktan da yeni çıktı üşütürüm diye korktum açıkçası...

Kimsecikler yok.. ı geceler..

herkesin kurban bayramini kutlarim arkadaslarr.iyi bayramlarr..

merhaba kizlar
umarim keyifler yerindedir, bebekler iyidir.
Hepinizin bayramini kutlarim.
bize bugun bayram yok maalesef
esim calisiyor ben evde tek pinekliyorum.
yarin Allahtan h.sonu baska bir sehire gidecegiz diger turklerle bulasacagiz.
BIraz degisiklik olur hem benim icin.
cok zor oluyor boyle ama napalim
hepinizi opuyorum.

Tükkanı açmak bana nasip oldu bu bayram sabahında.Tabii evde kimsecikler olmayınca egeyide uyutunca yapacak bişi kalmadı:))))
Herkese günaydın ve iyi bayramlar.

Hanimlar bayraminiz kutlu olsun hepinizi opuyoruz

Meralcim biz 6. Hastalik gecirdik 5 gun ates yapti sonra dokuntu yapti 1 gun surdu dokuntu ilac kullanilmiyor asla bilgin olsun cani
Sağol canım, anlattığın için.
Bizim kız kızamık çıkarmış, dr.lar anlamasa da.Dün akşam annemler gittiğinde çocuğun bütün suratı kıpkırmızı olmuş, büütn benekler birleşmiş birbiriyle.İyi ki gitmemişşim.Ben 6. hastalıksa filan gitseydim, o da çıkartır geçrdi hiç olmazsa filan diye düşünmüştüm, ama kızamık olduğunu anlayınca iyiki gitmemişim dedim.Daha aşılarınıda olmadılar.Aşısını olmuş olsa o kadar sorun olmazdı zaten.

Güle güle kullansın çağan arabasını canım.Bende almayı düşünmüştüm ama artık kendi başına adım atmaya başladı diye boşverdim.
Bu arada düşen bebeklere geçmiş olsun.Olabiliyor düşmeler ama dikkatli olmak lazım.

ıyi bayramlar... Kızımda eşimde öğle uykusuna yattı.. işler bitti bende yalnız kaldım:)

ii bayramlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben de eşimi işe gönderip evi topladım azcık,gelen giden olursa vay halime yani!!:))çamaşır bizde de dert be kızlar biri bitmeden diğeri doluo(
neys bu sabah nil'e elimi öptürdüm ama harçlık vermedimne kötüyüm di mikaydirigubbakcemile3
bebeklerimizi gözlerinden,annelerini yanaklarından öpüorumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…