tünaydın herkese.ocak bebekleri yürümeye başlamışlar bile.hepsine maşallahb,zimki hala parmak ucunda yürümeye çalışıyor o nedenlede dengesini sağlaması mümkün olmuyor.geç yürüycek galiba bizim cadı.
kızlar domuz gribi aşısı yaptıranınız var mı?ben ve eşim olduk iremede yaptırıcam şu günlerde.
sağlıklı bi kızın olsun işallahzemuszemussagol duygu teyzesi daha belli degil cinsiyeti ama kız diyelim kız olsun:)
nil nasıl hala cadı mı?
maşallah naz'a ..biz artık sokaklarda el ele yürüorus nill2..çook keyifli:teytey:slm kızlar biz geldiik ne var ne yok biraz bakabildm ama aklmda pek bişey kalmadı
aslnda 1hafta daha uzun kalıcaktk ama kısa kestik bu sefer nedense pek rahat edemedik naz büyüdükçe annemin evine sığamaz olduk naz 25kasmdan beri yürüyo bütün gün ayakta nerdeyse koşucak çok ilerletti bizi de gebertti saolsun:)
Merhaba kızlar, hasta olanlara bol şifalar dilerim.
incicim, allah sabır versin güzelim sana.Daha yeni gitmemişler miydi yaaa onlar:))))
güle güle kirlen emelcim:))
egede ik başlarda elini bırakmaya çok korkuyordu.Bu bir haftada iyice korkusunu attı.Artık kendisi bırakıp gezmeye çalışıyor. Bazende bizim parmağımızı tutup peşinden bizide sürükleyerek evi turluyor.
Ben süt içiriyorum canım.Bazı sabahlar süt veriyrum kahvaltısında.Birşey olmadı çok şükür şimdiye kadar.
Maşallah şahapa denizcim.Canı iterse bizimkide çak yapıyor, burnun nerde deyinde burnunu gösteriyor.Çirkin çocuk deyince burnunu çekmeye başlayıp çirkin oluyor güya:)))
Gülcecim egede bugünlerde birşey yemiyor.Her yaptığımdan 2 kaşık alıyr bırakıyor.
Ege uyandı, ben çıkıyorum kıızlar görüşürüz tekrar:)))Öpüyorum sizi ve melekleri.
2 ne olur farklı anlamda kullanılmış farkında olmadankaydirigubbakcemile3
Şeker koymazsam egede çok seviyor.Şekerli sevmiyor.Annesine çekmiş paşa:))))))selam kıslar nasılsınız...
sütü ben de veriyorum hiç bişey yapmadı çok da severek içiyor ama
şeker atmadan verirsem daha bi çok seviyo...
su biberonunda dorduruyorum o dönüp dolanıp bitiriyo 150 cc sütü...
yemek arası gibi oluyo...
Arada çay kaşığının ucuyla veriyorum ben balı canım.Şimdilik sorun yok.Çok sık yada çok fazla değil ama az aza aralarda veriyorum.Bal cennetinde olupta vermemk çocuğa yazık:))))))slm kızlar ben sabah kahvaltısını sütle hazırlıyorum gece muhallebisini de ama biberoa koyunca içmiyo daha bal vermedim var mı veren.....
ayyyyyy umarım iyisinizdir hasta olan anneler bebişler hemen iyileşsin....
sagol kızlar bu bebek kız galiba içime öyle doguyo metin tay tay duruyo hafif gidiyo ama farkına varınca korkup emekliyo bu cocuk cok tırsak yaaaa kesin kardesinden cok dayak yer:)
kızlar nil bebe yağı içti bayaa ,netten bişi bulamadım,ne olur??acil cevap ne olur??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?