2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba hanımlara.s.
bebekler ve anneler iyidirler umarım
24 ocak annesiyim,çok hızlı geçti zaman maşallah bebişleree

kontrolleri-aylik-gelisim-bilgileri/246683-ocak-bebeklerinin-boy-kilolar305-44.html[/url]

afacan buradan yazabilirsin..[/QUOTE]
tesekürler aylincim
neler yaptın bakalım batuhana annesi??
elacım senin gündemde ne var??
ben nili anca uyuttum ,kızlar sizin de uyku saatleriniz ,düzeniniz değişio mu??
hadi ben çorba içmeye gidiorumopuyorumnanaktan
evet canim bizimkiside degisti günde 2 kere uyuyordu simdik 1 düstü ama saatlerde bi degisiklik olmadi allaha sükür 3 saat uyuyor gündüzleri
evet canim dedigin gibi geceleri daha önemli
öncelikle cok gecmis olsun kuzenin gilede komsunada yuh diyorum insan moral destek verecekleri yerde köstek oluyorlar firsatci insanlar sen moralini yüksek tut allahin izniyle hersey yoluna girecek
ayşecim ben de memnun oldum:)
atladıklarım kızmasın(
sagol canim bende memnun olduma.s.

balım geçmiş olsun canım! boşver hiç canını sıkma kimne derse desin benim çok kilolu arkadaşım var onunla gezerken bile yanımızdan geçenler konuşuyo duyuyoruz çok cahilinsanlar var kavga etsen hangibirine nedicen düşün artık :mymeka:klava:
tombik ezgi kapak kızı oluyo he aman Allah nazardan saklasın
aylin e bende gelebilirim bu arada ama çekmeköye geldiğimden beri ulaşım sıkıntısı çekiyorum kızım durmuyo arabada kafamçokkarıştı

Ela,Hatice,Sepetçi,ınaysa çok teşekkür ederim..Allahım çaresiz dert vermesin.ınaysa sorun değil Başak la beni hep karıştırırlaropuyorumnanaktan
Kızlar,Zeynep Bade henüz yürümüyor yahuuu..Hamamböceği gibim bir hız emekliyor sadece..Oyun oynaken benden hemen sıkılıyor..Habire güreş tarzı oyunlardan hoşlanıyor..Azcık zeka geliştirici oyun oynayalım diyorumhey yavrum heyyyyyy
Hiç oarlı olmuyor..Tv düğmesi ,çekmece,masa altı böyle şeylerle uğraşıyor..Bi de hastalığından sonra huysuzlaştı,hanımhanımcık kız gitti süpürgeli bi cadı geldi..Kendini yormuyor,elimden tutun beni yürütün diyor..Saatlerce bunu devam ettiriyor.Tembel..BıBERONU ELıNE VERıYORUM ALMIYOR,SEN TUT BEN ıÇıııMM die veryansın ediyor..Gündüzleri uyumamak için diretiyor..Sürekli emmek istiyor.Benden yemek yemiyor,bakıcısını tercih ediyor
Ben kendimi pek bi yetersiz hissediyorum,sanki o nun için bişi yapamıyormuşum gibi..Başak la aynı duyguları paylaşıyorum

ah be güzelim bu boş boğaz insanları toptan ortadan kaldırmak lazımkötükedihüsokötükedihüsosen canını,moralini bozma,varsa bi problem hallolur işallah hemen,yoksa da ne dikkatlisin ki doktor kontrolündesiniz..boşver herkesi:içelim:
Ay baktımda kzım evde kalcak.Ne çok şikayet etmişimmmmm:bbo:

yerim onu ben:icecream:

inci kendini üme canım onlar için artık ,yeter vallaklava:
ezgi ne reye kapak kızı oluo?anlamadım ben??
kızlar biz bugün ilk defa oyun merkezinin oyuncaklarını kullandık,nil bi şaştı görmeliydinizzemuszemuszemuszemuszemuszemus şaka maka kocaman oldular ya,şaşıp kadım bugün gene,gözlerim doldu:gitme:şükürler olsun yarabbim,isteyene ver bu duyguyu:Saruboceq:
bak eline cezveyi almış onunla oynuoklava:

çokk ayıpp çokkk akılsız haa :)

balım çok geçmiş olsun..umarım geçici bir sorundur tedavi olumlu sonuç verir..
densizleride takma kafana düşüncesiz insanlar..

gelmene sevindim deryacım :) Ezgiye de maşallah kapak kızı oluyor demek allah nazardan saklasın zilliyi :)

evet emelcim yaa ,zaten naz yüzünden hep çöküntüdeler şimdi ezgide var bide duru gelirse yazık bizim yavrulara :)) naz duru ezgiyi bir odaya kapatırız bizde :jeyyar:
bu arada eguşta 3-4 adım atıyor sonra korkup oturuyor :)

Ay baktımda kzım evde kalcak.Ne çok şikayet etmişimmmmm:bbo:

alırlar alırlar merak etme,kimse almazsa biz alırıznaniknanik

Son düzenleme:
selam kızlar herkese iyi haftasonları..

ne kötü bir hava var,bütün gün evde kaldık..
bu arada buzdolabım bozuldu servis bekliyorum ,pazartesi günü göndeririz servisi demişler eşime
tekrar ben aradım 3 günde bu dolaptakiler ne olur dedim sıkıştırın bizide araya dedim yok olmaz diyor
neyse biraz ısrar edince ikna oldularda geliyorlar,inşallah çok masfar çıkarda bende değiştiririm dolabı bahaneyle :))
birazdan da eşimin kuzenine gideceğiz gayrettepeye trafik nasıldır allah bilir..

herkese ii haftasonları....umarım herkes iiidir..faziletçim sıkma canını millet ne derse desin allah büyük o görüyo herşeyi..

balımcım ya bak bişey çıkmıcak işşallah zaten senden sonra ben biraz baktım nette ilk yürümeye başlayan çocuklarda olabilirmiş o durum bir kaç aya kaybolurmuş zaten önemli bişey olsa dr sölerdi canım ama sen yinede kontrollere götür aklında soru kalmasın en azından milletide salla gitsin ya bak benim kaynanalar burda çağan yemyor ya diyolarki değişik bişeyler yap yesin çocuk sanki ben hergün aynı şeyi veriyom bide görüp duruyolar sbahta çağan ağladı biraz kucağımda çünkü almamsı gereken şeylere uzanıyordu bende kızdım alma diye ağlamaya başladı kucağımda oturuyor kaynana diyork,i kocasına al çocuğu ağlmasın ben doğurmadım ya onu sokaktan geçen biriyimya alcak benden çocuğu vermedim bende oturdular kıçlarının üstüne ay bide tüm bunların üstüne kociş hafta sonuna kadar kalın dedi boğazlıcaktım valla onu o anda bakalım benden ses çıkmayınca bişey demediler valla hafta sonuna kadar kalırlarsa dar ederim hepsine salıdan sonrayı ay bnede ne dertliyim dimi ama valla yaz yaz bitmez bunlar napim bir künye almışlar her yarım saatte bir kaça aldıklarını sölüyolar bukadarmı görgüsüz olur insan ya klava:

slm hemşocum valla ne olsun iç güveysinden halliceiyim işte
çağan iyi şükür 6 yada 7 adım gidiyor canım ama tam yürüyemiyor 1 ayı bulur bence tam yürümesi belki geçer bile babasıda yaşında yürümeye başlamaış ona çekmiş bu sıpa ben 8 aylıkken yürümüşüm diş desen hala yok topikte tek dişssiz biz kaldık galiba anam babasının sülalesinde hepsi 1 yaşında çıkarmış bende ozaman bekliyom artık
berrağım nasıl sen nasılsın bakalım

bizde iiz sukur su an berrak klavyenin yazim seklini de'stirmi's noktali basmio yaaaa herseyi karismis allah bilir nereye basti:sinifsinif:
bizimde 2 di;imiz yolu yariladi ama hala yurumuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…