evet canim bizimkiside degisti günde 2 kere uyuyordu simdik 1 düstü ama saatlerde bi degisiklik olmadi allaha sükür 3 saat uyuyor gündüzlerineler yaptın bakalım batuhana annesi??
elacım senin gündemde ne var??
ben nili anca uyuttum ,kızlar sizin de uyku saatleriniz ,düzeniniz değişio mu??
hadi ben çorba içmeye gidiorumopuyorumnanaktan
evet canim dedigin gibi geceleri daha önemlimaşallah naza ayşegül onlar bizden akıllılar canım çağanda bizi suya götürür susuz getirir kıslar uyku düzenlerinin değişmesi normal ben nette araştırmıştım artık günde 12 saat civarı uyuyacaklar buda demekki yeni uyku düzenleri oluşacak çağan gündüzleri iki saat uyuyordu şimdi onu 1 e düşürdü mesala aman gece uyusunda gündüz az uyusun valla gece uykusuzluk çok zor oluyor :))
öncelikle cok gecmis olsun kuzenin gilede komsunada yuh diyorum insan moral destek verecekleri yerde köstek oluyorlar firsatci insanlar sen moralini yüksek tut allahin izniyle hersey yoluna girecekmerhaba herkese
dün götürdük doktora..raşitzmden şüphelendi.film çekildi kan tahliline bakıldı...şimdilik bir problem yokmuşş.ortapedi doktoru her 45 günde kontrol etcem dedi..ayağınaki eğrilik epey belli zaten.bir sürü ilaç falan işte..bu arada hastahane çıkışında hapşurmaya başladı gece ateşlendi yine grip...
emel aylin ynlış anlamadım sadece düşüncelerimi anlatmaya çalıştım..
şimdi eşimin kuzeni geldi eymen toparmışya yanına geldim diyor annesi öyle söylemiş..şimdi ben buna kızayımmı ne yapayım..bacağında eğrilik var dedim millet çocuk topar diyor..akşam ablamın komşusu kızdırdı bu çocuk topar olcaktır allahın vergisi işte diyor kadına bağırdım sen doktormusun diye sonra sustu...
sagol canim bende memnun olduma.s.ayşecim ben de memnun oldum:)
atladıklarım kızmasın(
ah be güzelim bu boş boğaz insanları toptan ortadan kaldırmak lazımkötükedihüsokötükedihüsosen canını,moralini bozma,varsa bi problem hallolur işallah hemen,yoksa da ne dikkatlisin ki doktor kontrolündesiniz..boşver herkesi:içelim:merhaba herkese
dün götürdük doktora..raşitzmden şüphelendi.film çekildi kan tahliline bakıldı...şimdilik bir problem yokmuşş.ortapedi doktoru her 45 günde kontrol etcem dedi..ayağınaki eğrilik epey belli zaten.bir sürü ilaç falan işte..bu arada hastahane çıkışında hapşurmaya başladı gece ateşlendi yine grip...
şimdi eşimin kuzeni geldi eymen toparmışya yanına geldim diyor annesi öyle söylemiş..şimdi ben buna kızayımmı ne yapayım..bacağında eğrilik var dedim millet çocuk topar diyor..akşam ablamın komşusu kızdırdı bu çocuk topar olcaktır allahın vergisi işte diyor kadına bağırdım sen doktormusun diye sonra sustu...
Ay baktımda kzım evde kalcak.Ne çok şikayet etmişimmmmm:bbo:
bizim de düzen haftasonu bozuluyo hep 10da uyurdu 12de uyudu bugün.ay bu sabah naaptı şok etti beni.kanal d de tiger die biz çizgi film vardı disney kahramanları var ilk defa rastladık açtık izlioduk ailecek eşek var ya pembe kulaklı mavi bişey ona naz uzun uzun baktı baktı gitti oyunck sandığını karıştırdı onun anahtarlığı vardı onu bulmuş kaldırdı aa uuu bişeyler dio gülüyo inanamadım demek kendince bi aklı varmış biz de onu akılsız bebek sanıoruz:))
merhaba herkese
eemelcim nasilsin salii geligorum kismetse esimm soforu veriyor
Pazaetesi Ezgi hanimin Foto cekimi var guzel poz verirse bizim dergiye ocak sayisina kapak kizi olucak :))
Insallah usutmem cocugu noel anne elbisesi diktirdim ama kafasina sapka taktirmiyor toka takicaz :))
Derya Onatda ilk önce sürünerek emeklemeye başlamıştı sonra normal emeklemeye geçti ama normale geçtiğinde hala sürünüyor canı isterse normal emekleyordu ilk 1 hafta falan öyle geçti sonra sürünmeyi unuttu Ezgininkide o misal yeni öğrendi ya zor geliyordur popişine arada emekliyordur yakında hep yürür
Ayliiiiiin duyuyormusun beni Naz yürüyor Ezgi yürüyor bizim oğlanlarla Ece psikolojik çöküntü yaşayacaklar((((
Ay baktımda kzım evde kalcak.Ne çok şikayet etmişimmmmm:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?