2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
duygucum bence koluna bişiler tak ama en iyisini sen bilirsin yine
gülcecim anam benim eşimde bir tuhaf bizim fotoğraf makinamız bozulmuştu şimdi yenisini almamız lazım dün dedimki ben biraz iceledim bir iki tane buldum diyorki annesinin babasının yanında şimdi gereksiz o alamayızdiyor neyse bunlar yattıktan sonra bana diyorki merak etme 15 inde alıcam şimdi ben bu adama ne dim annesi aman bak karısının her istediğii yapıyor demsin diyemi böle davranıyor anlamadım gitti

gülce valla maşallah eşine çok taktir ettim benim kociş öle olsa bir dediğini iki etmem adamın nerde bizde öle koca benimki aman annem üzülmesin o yorulmasın aman o ne isterse derdinde niye evlenmiş benle bilmem klava:

ay inci neler neler yaptılar neler ailemede bende artık kopma noktasına gelince tavrını koydu ama canım arada yine onları savunuyo ama benden yüz bulamıyo boşver yaramı deştin bak :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

öle düşünme be canım,senden önce hiç ayrı kalmadıysda annesinden nasıl davranacağını bilmiodur,ee aslında adamlar için de zor,biri anası,biri karısı??
boşver sen bi daha geldiklerinde makinayı görünce mor olan onlar olurdelikafaduldendelikafadulden
ayyy ne kötüyümmm..

merhaba herkese...

eymenin iğne vurulunca ateşi düştü...akşam görseniz hiç birşeyi yoktu hiç ateşliymiş gibi değildi...köpek dişleri geliyor bi tanesinin hafif ucu belirmiş doktorda boğazlarını üşütmüş dedi.şimdi iyi sabahtan yine hiç bişey yemedi ballı süt yaptımda uyku sersemiyle içirdim...

evt duygucum köpek dişleri çok zorlarmış herkes öyle söylüyo bünyeside zayıf besleyici hiç bişy yemiyor..

selam hanimlar gene kimse yok BALIM cok gecmis olsun atesi düsmüs bogazlari intahaplaninca yemeleride zorluyor dedigin gibi köpek dislerinden dir atesi insaallah cabuk atlatir yavrum

canim yerlerden bisey yemesi belki demir eksikligi vardir ondan yiyordur benim oglumda öyleydi doktora götürdügüm söyledim test yapip demir eksikligi cikmisti damlayla atlatik cok sükür

bencede koluna bisey tak canim daha sade durur bence a.s.

ıyi akşamlar kızlar...

Dün aybüke koltuğa yaslanmış tv izliyordu yan tarafa düştü, kolu altta büküldü ama yumuşak düştü yani. Sonra hiç susmadan ağladı bizimki, baktım emeklemiyorda, kolunu koyuyor ağlayarak geri çekiyor. Çıktı diye eşimi aradım acile gitti.. Birsürü röntgen çektiler, bizim kızın ağlamaktan boğazı kurudu. Cnm Allaha şükür kırık çıkı yokmuş. ıncimiş, et ezilmiş. Dün gece hiç uyumadık, bugünde bütün gün mızırdanıp durdu. Hiç keyfi yoktu. Yarın da ben doktora gideceğim, bakalım babasıyla duracak mı?

Geçmişe bi bakayım.

merhaba:))
ay bu kız beni çıldırttı bugün gene..em em em valla usandım...uyumadı da..kar yağıo şimdik,eve de tıkıldık..off offf..
afacan canım demiri ne kadar zamanda düzelttin?
evet koluma takayım hem nil de çekip parçalamaz..teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…