canim yerlerden bisey yemesi belki demir eksikligi vardir ondan yiyordur benim oglumda öyleydi doktora götürdügüm söyledim test yapip demir eksikligi cikmisti damlayla atlatik cok süküriyide gülcecim mecbur temizlik yapmam lazım çağan heryerde tam yürümediği için emeklyopr yerde ufacık kırıntı olsa bulup ağzına atmaya çalışıyor valla bıktım hergün evi silmekten yemek desen ben yapmasam akşama kadar aç aç beklşyolar dün yaprak sar dedim biraz doğum gününe hazır olsun iki poşet sardı başına ağrılar girdi ilaç aradık 1 saat ay bide yemek yap falan desem hastanelik olur
kadın iş yapmaya değil kendine baktırmaya gelyor işte bide yaşlı falanda değil 50 yaşında haman napim ya sabah annemle konuştum yazık diyorki aman kavga etme sık dişini iyi davran diyor hala ki ona yapmadıklarını bırakmadılar hala iyi davran kızım kocanla ara bozulmasın diyor hep gene kendi annem senağlama
:roflol::roflol:
canım azcık yesin ne olcak,dün nil oyuncak kutusundan kurumuş ekmek bulmuş bi baktım yio,ellemedim yedi bitirdi,ben versem 1 saat ağlarklava:
kaynanan gençmiş daha ne bu kapris anlamadım vallakafamçokkarıştıannen dooru demiş canı sık dişini a.s
ay yerim ben onu afiyet bal seker olsun yavrumaopuyorumnanaktan
nil de 10 uykusuna yeni yattı 10 dan hatta 9,5tan beri zırlıo(em em ne buluo anlamadım,bazen fare kemirio gibi hisediorumkaydirigubbakcemile2
kızlar straplez bi elbise giycem düğüne acaba kolyemi taksam yoksa koluma mı bişiler?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?