2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

neler yaptın bakalım batuhana annesi??
elacım senin gündemde ne var??
ben nili anca uyuttum ,kızlar sizin de uyku saatleriniz ,düzeniniz değişio mu??
hadi ben çorba içmeye gidiorumopuyorumnanaktan

canım çok saol bizde seni iki kere öptük batuşun doğum günü şerefinee mutlu yıllar dileyelim oğluşumuza herşey gönlünüzce olsun canım.

aferim naz kıza...
batuşun doğum günü kutlu olsun şimdiden.

teşekkürler teyzeleri opuyorumnanaktan

duygucum bugun pastasını beğendim siparişini verdim. evi süslemek için biraz süs ve balon aldım ama daha bitmedi biraz daha alcam. pastanın yanında diğer ikramları akrabamızın yeri var ordan alcam börek kurabiye çeşitleri. doğum günü için fotograf çekilcez şimdilik bunlar daha neler olur bilmiyorum yerimseniben

dogumgunu icin partipaketi/com var ben ordan ilk yas kiz malzemeleri alicam isterseniz ordan bi bakin

ilahi çok hoşsun aylinsırnaşık şeygerçi şimdi fiyatlar ii bence de değerlendirsin kocişin:içelim:
kafamçokkarıştı:bbo:klava:
ne biçim insanlar bunlar ben anlamadım valla:uhm:hele kocan valla sinirimden ben gülüorum burdahaftasonuna daha 1 hafta var,eee sonrada doom gününe kalın der ,bence bu da planlanmıştır,ee o kadar hediye almışlar,doom gününe bi daha mı gönderecekler:roflol:
dogumgunu icin partipaketi/com var ben ordan ilk yas kiz malzemeleri alicam isterseniz ordan bi bakin

aa bi bakayım şimdik:)=)

balımcım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir ama incinin dediği gibi geçici bir durumdur boş konuşanlarıda duyma boşver insan sinirleniyor haliyle

Aylin benimde buzdolabı taşınırken sarsıldı herhalde çok gürültülü çalışıyor gece bazen rahatsız oluyoruz sesinden bizde biraz daha bağırsın da değiştirelim diyoruz :)))

iyi akşamlar..iyi dilekleriniz için teşekkürler...eymenin ateşi 39 derceye çktı iyi kötü düşürdük...kayınvalidegil vardı şimdi gittiler..yok onun ayağında birşey diyor benim eşimin babaannesi amcası kuzenlerinden iki taneside sol ayağını garip basıyor onlara çekmiş o dedi...

uyurken ateşini ölçtüm şimdi 39 derece ne yapayım uyandırayımmı acele cevap verin arkadaşlar...

fitil koymuştuk derya..şimdi doktordan geldk ateşi 39.5 olmuş..iğne yaptı..karışımlı bir su içirdi...tekrar duş aldırdım..başına soğuk havlu koyuyoruz...benim birşey yemeyen oğlan doktorun verdiği acı şeyi içti doktorda maşallah nasıl içiyor başka çocuk içmemek için ağlar diyor..gerçekten garip bu çocuk..,

ah kıyamam ben eymene ya geçmiş olsun balımcım ılık duş aldır fitil koy canım ateş hala düşmüyorsa dra gidin yine aman dikkat et sürekli bu gece ay işallah çabucak atlatır yavrum
duygucum sormaya ay ben susuyorum bakalım ama işallah ben palamadan giderler yoksa bu sfer fena canlarına okurum benim derdim bana yetiyor

kimseler kalmamış zaten bende gidp yatim malum sabah mesai gene başlıyor birde yarın temizlik yapıcam öptüm hepinizi iyi geceler

herkese i. gecelr uzun zamandır yazamıyodum özlemişm sizleri. minik kızım 1 gün sonra yaşına giriyor cok heycanlıyız. heemen durumunu anlatım 6 dişimiz var yürümeye başladık mama alıyor emmiyor beslenmesi zayıf ek gıdalarda ıyı degılız malesef neler vemelıyım bılemıyorum herşey dıyceksınız de agzına almıyo verınce değişik neler yapim...

günaydın:))
bu saat olmuş kimse yok..kalkın tembel tavuklardelikafadulden
incicim tut kendini,soona eşine konuşursun bak ben ağzımı bile açmadım diesengözlerimebaksanab
eymen umarım iidir şimdi..çok üzüldüm ya,yüksek ateş zorlamıştır onuÇok üzgünüm çoook

günaydınlar hanmlar bizde bu sbaha erkebciyiz kociş kalkmadı henüz çağan 8de kalktı şimdi yine uykuya yattı diğerleri ise yaymışlar mıçlarını keyif yapıyolar ben ise temizlik yapıcam üstüne yemek yapıcam çamaşır atmam lazım ama işler beklesin diye önce buraya bakayım dedim
balımcım işallah eymen daha iyidir canım güzel haberlerini bekliyoz ay kıslar hava b,ir soğudu pir soğudu valla benim kaynanalrda bu soğukta yürüyüşe çıkıcaklarmış ay dedim hasta olup gelirsiniz çağana bulaşır falan siz önemli değilde zaten çocuk zor atlattı yine hasta olmasın oturun oturduğunuz yerde g,dnce yürüsünüz nyse ekmek alıp döndüler yakındaki markete kadar gidip :))

tünaydın!
balım eymene çok geçmiş olsun inşallah şimdi iyidir:Saruboceq:
inci bırak işigücü ne paralıyosun kendini bari yemeği kaynanan yapsın kullansana kadını buldukları fırsatta çıkıp çıkıp geliyolar ay yüz versen napıcaklar acaba kötükedihüso
benimkiler gelemiyokötükedihüso:hooray::hooray:gerçi umurlarındada değil ne oğulları nede torunları:1shok::1shok

iyide gülcecim mecbur temizlik yapmam lazım çağan heryerde tam yürümediği için emeklyopr yerde ufacık kırıntı olsa bulup ağzına atmaya çalışıyor valla bıktım hergün evi silmekten yemek desen ben yapmasam akşama kadar aç aç beklşyolar dün yaprak sar dedim biraz doğum gününe hazır olsun iki poşet sardı başına ağrılar girdi ilaç aradık 1 saat ay bide yemek yap falan desem hastanelik olur
kadın iş yapmaya değil kendine baktırmaya gelyor işte bide yaşlı falanda değil 50 yaşında haman napim ya sabah annemle konuştum yazık diyorki aman kavga etme sık dişini iyi davran diyor hala ki ona yapmadıklarını bırakmadılar hala iyi davran kızım kocanla ara bozulmasın diyor hep gene kendi annem senağlama

:roflol::roflol:siz önemli değilde:roflol::roflol:

oğulları nie diil??

canım azcık yesin ne olcak,dün nil oyuncak kutusundan kurumuş ekmek bulmuş bi baktım yio,ellemedim yedi bitirdi,ben versem 1 saat ağlarklava:
kaynanan gençmiş daha ne bu kapris anlamadım vallakafamçokkarıştıannen dooru demiş canı sık dişini a.s

nil de 10 uykusuna yeni yattı 10 dan hatta 9,5tan beri zırlıo(em em ne buluo anlamadım,bazen fare kemirio gibi hisediorumkaydirigubbakcemile2
kızlar straplez bi elbise giycem düğüne acaba kolyemi taksam yoksa koluma mı bişiler?:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…