İyi akşamlar kızlar...
Dün aybüke koltuğa yaslanmış tv izliyordu yan tarafa düştü, kolu altta büküldü ama yumuşak düştü yani. Sonra hiç susmadan ağladı bizimki, baktım emeklemiyorda, kolunu koyuyor ağlayarak geri çekiyor. Çıktı diye eşimi aradım acile gitti.. Birsürü röntgen çektiler, bizim kızın ağlamaktan boğazı kurudu. Cnm Allaha şükür kırık çıkı yokmuş. İncimiş, et ezilmiş. Dün gece hiç uyumadık, bugünde bütün gün mızırdanıp durdu. Hiç keyfi yoktu. Yarın da ben doktora gideceğim, bakalım babasıyla duracak mı?
Geçmişe bi bakayım.
canim gecmis olsun aybükeye allah esirgemis bisey olmamasina sevindimİyi akşamlar kızlar...
Dün aybüke koltuğa yaslanmış tv izliyordu yan tarafa düştü, kolu altta büküldü ama yumuşak düştü yani. Sonra hiç susmadan ağladı bizimki, baktım emeklemiyorda, kolunu koyuyor ağlayarak geri çekiyor. Çıktı diye eşimi aradım acile gitti.. Birsürü röntgen çektiler, bizim kızın ağlamaktan boğazı kurudu. Cnm Allaha şükür kırık çıkı yokmuş. İncimiş, et ezilmiş. Dün gece hiç uyumadık, bugünde bütün gün mızırdanıp durdu. Hiç keyfi yoktu. Yarın da ben doktora gideceğim, bakalım babasıyla duracak mı?
Geçmişe bi bakayım.
canim doktorun verdigi kücük damla sisesiyle 2 hafta bile sürmedimerhaba:))
ay bu kız beni çıldırttı bugün gene..em em em valla usandım...uyumadı da..kar yağıo şimdik,eve de tıkıldık..off offf..
afacan canım demiri ne kadar zamanda düzelttin?
evet koluma takayım hem nil de çekip parçalamaz..teşekkürler:)
sanada iyi aksamlar canim yat dinlen güzelce uykunu almirmirmirmirTuğbacım geçmiş olsun çok şükür iyiymiş nazar duası falan okut şu sıralar çok göze geldiniz siz galiba
benden de herkese iyi akşamlar acaip uykum geldi oğluşum yattı bende yatıyım
Gecmis olsun eymencik iyiymis cok sukur
Ezgide dann diye dustu bugun parkeye cok fena vurdu kafasi yaa kirmizi kirmizi kan oturdu patliycakti nerdeyse yurumuyo simdi yapisiyor bacaklarimiza insallah sabaha unutur devam eder yurumeye
Cok yorulmusum bugun cok gezdik egenin dogumgunu hediyesinnode aldikk
Aylincim Acikk adresini yaziver sana zahmet ozele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?