ay ne yapıodum başroldedelikafaduldennaniknanikhayırdır işallahkaydirigubbakcemile3Günaydın kızlar..hepimize iyi bir hafta olsun..
aybüke,ezgi,eymen hepinize geçmiş olsun yavrucuklar sizlere..
inci sana da geçmiş olsun, yarın gidiyorlarmı seninkiler..
deryacım niye zahmet ettin ,zaten taaa oralardan kalkıp geliyorsun..gelecek arkadaşlarımın hediye getirmemleri rica olunur..tema vakfına bağışta bulunabilirsiniz yerimseniben
duygu rüyamda seni gördüm,bizim ekipte vardı ama sen başroldeydin :))
ah ah kader arkadaşım..nası ii anlıorum seni..hiç çaresi yok canım,yardım edecek birileri varsa onun yardımıyla memeyi keeceksin yoksa yememesi ve devamlı memelerin açık olması kaçınılmaz son,üzgünüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:tünaydın ....
ay bukız deli edicek beni deri koltukların kenarlarını koparmış kaktüslerimi yerlere attı dikenin biri eline batmış suçunu biliyo çıtı çıkmıyo 2 dk.arkamı dönmeye gelmiyoklava:hiç bişey yemek istemiyo çorba hariç meyve yoğurt kahvaltı 1.5 haftadır yemiyo kafamçokkarıştıtabi memede sesi çıkmıyo ay sütaş ineğine döndüm memeler dışarda hepakannehir
günaydınlar canlarım bıyun ağrım sinirsel değil yastıktan olmuş viks sürdüm gecede terledim geçti zaten
aylincim valla belli değil bende gelicektim ist bunlar burda olmasaydı ama gene kısmet olmadı yaa((
çağanı uyuttum gidim yemekleri yapim bugün sadece yemek yapıcam zira kendimi yorgun hissediyom
çekilişe katılan arkadaşlar çekiliş numaralarınızı yazmayı unutmayın diğer topiğe :))
özlem sen diyetlemi kilo vermeye çalışıyosun ay bende 5 kilo var gidecek ama boğazım durmuyo veremiyorum???
ıyi akşamlar kızlar...
Dün aybüke koltuğa yaslanmış tv izliyordu yan tarafa düştü, kolu altta büküldü ama yumuşak düştü yani. Sonra hiç susmadan ağladı bizimki, baktım emeklemiyorda, kolunu koyuyor ağlayarak geri çekiyor. Çıktı diye eşimi aradım acile gitti.. Birsürü röntgen çektiler, bizim kızın ağlamaktan boğazı kurudu. Cnm Allaha şükür kırık çıkı yokmuş. ıncimiş, et ezilmiş. Dün gece hiç uyumadık, bugünde bütün gün mızırdanıp durdu. Hiç keyfi yoktu. Yarın da ben doktora gideceğim, bakalım babasıyla duracak mı?
Geçmişe bi bakayım.
bugün eşimde hastalandı...eymenden fazla naz eder artık hiç çekilmez....
bu arada ne uyku düzenim kaldı ne yemek ..sersem gibiyim...
günaydınlar canlarım bıyun ağrım sinirsel değil yastıktan olmuş viks sürdüm gecede terledim geçti zaten
aylincim valla belli değil bende gelicektim ist bunlar burda olmasaydı ama gene kısmet olmadı yaa((
çağanı uyuttum gidim yemekleri yapim bugün sadece yemek yapıcam zira kendimi yorgun hissediyom
çekilişe katılan arkadaşlar çekiliş numaralarınızı yazmayı unutmayın diğer topiğe :))
geçmiş olsun bebeğime,ateşi kaç?oglum cok hasta bugün sürekli kusup duruyor ishali ve atesi var bi gecede ne oldu bu cocuga
selamlar kıslar hasta olanlara acil şifalar diliyorum bizimde bugün şofben değişti mutfak falan mafoldu koca güne sil süpür yemek yap derken bugün oldu yorulmuşum vvalla accık dinlenirken size bakim dedim buarada 2009 ocak bebeklerinin doğum günleriiçin kutlama panosu açıldı doğum günü olan bebelere mesajları ordan yazarsınız :))
geçmiş olsun bebeğime,ateşi kaç?
cok sagol canim atesi 39,47 geldi az önce doktordan geldik mide barsak enfeksiyonu olmus mikrop kapmis birisinden birsürü ilacla eve geldik
Afacan geçmiş olsun... En kısa zamanda iyileşir yavrun inş..
sagol canim insallah ya gecmis olsun dilekte bulunanlar sagolun kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?