2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay ne yapıodum başroldedelikafaduldennaniknanikhayırdır işallahkaydirigubbakcemile3
ah ah kader arkadaşım..nası ii anlıorum seni..hiç çaresi yok canım,yardım edecek birileri varsa onun yardımıyla memeyi keeceksin yoksa yememesi ve devamlı memelerin açık olması kaçınılmaz son,üzgünüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım..
numaramı ??ben bi bakayımm..

herkeseee ıyıı haftalarrr inşallah bu hafta hepımız ıcın guzellıklerle dolu bı hafta olur

özlem sen diyetlemi kilo vermeye çalışıyosun ay bende 5 kilo var gidecek ama boğazım durmuyo veremiyorum???

evet canım dıyetle :)) ekmegı kes sadece yemeye devam etsende verırsın tabı azıcık da yemege dıkkat ettinmi tamamdır :))

cokkkk gecmıs olsun rabbım korusun aybukeyı ve de butun bebeklerı a.s.

bugün eşimde hastalandı...eymenden fazla naz eder artık hiç çekilmez....

bu arada ne uyku düzenim kaldı ne yemek ..sersem gibiyim...

rabbım yardımcın olsun eskı gunlerım geldı aklıma :çok üzgünüm: gecip gidecek sıkıntılar az kaldı ınsallah en kısa zamanda eymenın iştahı acılır ve uzun uzun uyumaya baslar
esın ıcınde acıl şifalar dılıyorum

sanada gecmıs olsun canımcım a.s.

Teşekkür linay, özlem... Şimdi iyi çok şükür. Eskisi gibi hızlı emekleyemiyor ama.. Çok yavaş ve sakin:) korkuyor canım yanacak diye sanırım...

Neyse ben çıkayım, hastaneye tahlil sonucu almaya gideceğim.:)

iyi günler kızlar
cumartesi günü doktora gideceğimizi yazmıştım sonra bir daha giremedim
ceylincik bronşit olmuş hava makinesi verdi 3 ay kullanacağız
kilosuna gelince kilo vermiş 7 kilo geldi doktor artık pediatri gastroloğuna götürün dedi
ben çaresiz kaldım ceylin benim belalım dedi bursa çoçuk hastanesinde varmış çarşambaya randevu aldık götürecez bakalım...
büyüyene kadar insanı ne kadar yıpratıyorlar yaa inşallah birsey çıkmasın ya da basit bir sey çıksın da çaresine bakalım
bende bu yedirememe işinden kurtulayım
bu kadar kızlar haber vereyim dedim okuldan geldim ama 1 saat sonra kursa gidecem

selamlar kıslar hasta olanlara acil şifalar diliyorum bizimde bugün şofben değişti mutfak falan mafoldu koca güne sil süpür yemek yap derken bugün oldu yorulmuşum vvalla accık dinlenirken size bakim dedim buarada 2009 ocak bebeklerinin doğum günleriiçin kutlama panosu açıldı doğum günü olan bebelere mesajları ordan yazarsınız :))

oglum cok hasta bugün sürekli kusup duruyor ishali ve atesi var bi gecede ne oldu bu cocuga
geçmiş olsun bebeğime,ateşi kaç?

bugün hani yoktu sil süpürklava:gene bitirdin pilini di mi!!

merhabalar:)
nereleri geziosunuz bakayım??
egenin doomgünü partisi mi var aylin??

slm kızlar gecmişi okuyamadım metin cok hasta atesi var doktora götürdük ilaç verdi ama düşmüyo atesi mafoldumbenbu arada ben bakıcı buldum yarın baslıcak bakıcı demiyim de arkadasımızın annesi yarın nasıl gecicek merak ediyorum ben kactım öptüm

okudum gecmişi hastalara bol şifa dertlilere deva...
metin hala atesli yaaaaaaa bogazları dolmus antibiyotik verdi hasta olan diger bebeklere de doktor antibiyotik verdi mi acaba yazarsanız fikir olur kızlar esra nbr

geçmiş olsun kuzulara ya...ne oldu bööle ateşler(
filizcim hayırlı olsun bakıcı ,tanıdık olması da ii gözün arkada kalmaz..
kızlar nil acayip ısırmaya başladı valla acımdan zor uyuttum naapsak??bi de gülüo!!

kızlar yarın bilgisayara format atılacak giremem ,ne zaman gelir bilmiorum??
çekilişi bana telden haber verirsiniz aksilik olursa bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…