2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm güzel anneler,
hasta bebişlere geçmiş olsun,
diş çıkaran bebişlerimizde bi an önce atlatırlar inş.
işe başlamayı düşünen arkadaşlar gercekden çok zor oluyor, ben öğlenleri 2 veya 3 gibi çıkıyorum ve doğru eve gidiyorum inanın vakit bvulupda kaşımı bıyığımı aldıramadım, aslında vaktim çok ama evde beni bekleyen minnoşum varken boşver kaşı gözü diyip kendimi yığpratıyorum. gercekden çok zor oluyor, ben yakında işden ayrılıyorum sizlerde iş bulma çabasına giriyorsunuz,

filiz inş kafana göre birini bulursun metin için ama en güzeli bi süre annenin bakması olur, gercekden işin zor kimse sabah 7 de alıpda akşam 8 de bırakmaz. allh yardımcın olsun.

ya arkadaşlar miray sabaha karşı hep yanımızda uyumak istiyor bende uykusus kalıyorum bu alışkanlığından nasıl vaz geciricem bilmiyorum, sürekli emmek istiyor maşşallah sütümde çok ne yapımı bilmiyorum kimisi yaşına girdikden sonra kes sende rahatkla diyor ama kesmessemde ben çok kötü hastalanıcam sabah 4 den sonra sürekli memişler dışarda miray hanım emiyor bende ister istenmes üşüyorum.ne yapmam lasım bi fikriniz varmı.

inci maşallah çağanıma. yaralanmadan yürüsün inş. tüm bebişler.
benimde bakcıı sorunum devam ediyor. işe başlamadan 3 ay kadar beraber yaşamayı düşünüyodum ama bu gidişle zor. burda küçük kızlar yolluyolar bu işlere. yaşları 15-16. onlar ne anlar bebek bakımından. kadınlar ise kendi evlerine istiyorlar. onuda ben istemiyorum. evine miisafir alır hastası olur olmaz. kendi işine bakar çağanı ihmal eder. sonra yatacağı yer bile sorun. yatağına kanepeye yatrırır düşer ne biliyim işte evimde bakacak birini arıyorum bakalım nolcak.

uyku sorunu hala devam bizde de. dün gece ağlatma seromonisine başladım yine. üzülüyorum ama böylede hem o hem ben yorgun düşüyoruz. kontrollü ağlama tekniği varmış onu uyguluyorum başarılı olursam yazarım sizede.

burda 5 gün süre ile suları keseceklermiş. hemde tü m vanın. dün öldüm yorgunluktan. kociş gitmiş iki su deposu almış onları yıka su doldur. yarın büyük temizlik vardı kadına gelme dedim su olmayınca nolcak. bide o işe giriştim. ee zaten uykusuzluk hat safhada. belimde kopuyo ağrıdan ama napalım. neyse bitti o fasılda susuzda çok zor ya. bi elinle dök bi elinle yıka. allahtan kışta fazla terleme sorunumuz yok.

neyse kızlar dün lojmanlardan biri ile tanıştım. 13 aylık bi oğlu var. daha 20 gündür evlerindelermiş. doğduğundan beri hastanede yatıyormuş bebiş. inca barsağını almışlar ve daha bir sürü ameliyat geçiriş. 5 kilo filanmış. içim titredi çocuğu görünce. biz en azından dedim kendi evimizde uykusuz kaldık o kadın yer yokluğundan bebeğini masada yatırmış hastende kendi sandalyede aylarca. çocuk oyuncak oynamayı bilmiyor enjektörler röntgen kağıtlarıyla oynuyor. offf ne zorlşuklar var allahıma binlerce şükür olsun allah bu gibilerede sabırlar versin inşallah..

Çabucak patlatır inşallah dişlerini.Ne zor iş şu diş olayı.

geçmiş olsun sevdacım bizim oğlanda gece hiç uyumadı hep ağladı burnu tıkalı gibiydi bugünde biraz burnu akmaya başladı inşallah bir şeyi yoktur calpol verdim bende rahatlasın diye bakalım

geçmiş olsun canım..:(

herşey yoluna girecek ..hormonların oynuıo gene unutma tatlım:)

huzursuzluk da geçer düzelir işallah bi an evvel..

geçmiş olsun canım ama unutmaki babaanne yaşını almış biri ufak bi kutlamadan kimsenin gocunmaması lazım di mi ,ilk doom günü bu!!

ah canım,maşallah sana:)):nazar:

ah bu dişler bu dişler..hemen çıksın işallah..

geçmiş olsun:(

hehhe çağan da yürüo he maşallah:nazar:
evet burdayım ama ne birikmiş anca bitti nilin sesi de gelio kısa kısa yazdım ,kızmayın..
bu arada çok tatlı fotolar insan gerçekten orda olmak istio..:içelim:
merhabalar bu arada..
dün gelemedim,nil bi acayip devamlı meme ısırıo ee uyuyamıo bööle olunca 10 da yattı bi de misafirim vardı ..kabus oldu dün valla..

saolun kızlar yaa valla ne çektik biz bu dişlerden anlatamam duru maşallah hastalanan bi bebek deil ama diş konusunda çok canı yandı yavrumun halada yanıyo inşallah biran önce patlar dördüncü gün bugün ve artık bitti yavrum ateşten bitkinlikten.

emelcimonatımızada geçmişolsun canım burun tıkanıklığıda fena uyku uyutmaz viks koyuver canım buhar makinesinede rahat uyusun oğluş hemde rahatlar ben hep yapıyom kendimizede yapıyom hatta bizde aldık kendimize buhar makinesi çokta faydasını gördüm odadaki kuruluğa ii geliyo bide hamilelikten benim çok oluyodu tıkanıklığım

inci maşallah çağanıma. yaralanmadan yürüsün inş. tüm bebişler.
benimde bakcıı sorunum devam ediyor. işe başlamadan 3 ay kadar beraber yaşamayı düşünüyodum ama bu gidişle zor. burda küçük kızlar yolluyolar bu işlere. yaşları 15-16. onlar ne anlar bebek bakımından. kadınlar ise kendi evlerine istiyorlar. onuda ben istemiyorum. evine miisafir alır hastası olur olmaz. kendi işine bakar çağanı ihmal eder. sonra yatacağı yer bile sorun. yatağına kanepeye yatrırır düşer ne biliyim işte evimde bakacak birini arıyorum bakalım nolcak.

uyku sorunu hala devam bizde de. dün gece ağlatma seromonisine başladım yine. üzülüyorum ama böylede hem o hem ben yorgun düşüyoruz. kontrollü ağlama tekniği varmış onu uyguluyorum başarılı olursam yazarım sizede.

burda 5 gün süre ile suları keseceklermiş. hemde tü m vanın. dün öldüm yorgunluktan. kociş gitmiş iki su deposu almış onları yıka su doldur. yarın büyük temizlik vardı kadına gelme dedim su olmayınca nolcak. bide o işe giriştim. ee zaten uykusuzluk hat safhada. belimde kopuyo ağrıdan ama napalım. neyse bitti o fasılda susuzda çok zor ya. bi elinle dök bi elinle yıka. allahtan kışta fazla terleme sorunumuz yok.

neyse kızlar dün lojmanlardan biri ile tanıştım. 13 aylık bi oğlu var. daha 20 gündür evlerindelermiş. doğduğundan beri hastanede yatıyormuş bebiş. inca barsağını almışlar ve daha bir sürü ameliyat geçiriş. 5 kilo filanmış. içim titredi çocuğu görünce. biz en azından dedim kendi evimizde uykusuz kaldık o kadın yer yokluğundan bebeğini masada yatırmış hastende kendi sandalyede aylarca. çocuk oyuncak oynamayı bilmiyor enjektörler röntgen kağıtlarıyla oynuyor. offf ne zorlşuklar var allahıma binlerce şükür olsun allah bu gibilerede sabırlar versin inşallah..

canım hep aksilikler olmuş ama işte buna da şükür..susuzluk zor,nie kesiolarmış??
Allah da o bebeğe ve ailesine sabır ve sağlık versin işallah:Saruboceq:

ay memleketi kaz kaz bitiremediler. ne onlar biliyo napcaklarını ne biz. ya hastanelerde filan akmıyo düşün artık. yakında haberlerde vanda ölen domuz gribi vaka sayısını duyarsınız artık bu kadar olur valla..

bu arada denizin adresini veya telini bilen varmı. hediyesini alıcam da kendi yok ortalıklarda. yılbaşına bişey kalmadı.

herkese merhaba geçmişi okuyamadım hastalar varsa geçmişolsun
deniz bana da lazım ben de denizin kayınvalidesine alacakmışım herhalde denizin oğluna almam gerekir de mi yoksa:))
dün akşama kadar hastanedeydik kızlar serpil de anlatmış ya çoçuk hastanesinde ne hasta çoçuklar var yaa Allah hepsine şifa versin
bizim doktor çoçuk gastroloğuna gidin demişti oraya gittik doktor 3 tane tahlil istedi bunların sonuçlarına göre konusacaz dedi
ter testi yaptırdı sonucu şüpheli çıktı yani o ter tesit pozitif çıkarsa kistik fibrozist diye bir hastalık var demekmiş
o hastalığın kağıdını verdiler çok kötü bir hastalık vücudun neresine vuracağı belli olmuyor akciğer naklıne veya siroza kadar gidebiliyor
şüpheli çıktığı için 15 gün sonra tekrar yapılacakmış diğerlerinin sonucu 15 ocakta çıkacak
bayağı canımız sıkıldı yani 15 gün korkuyla bekleyeceğiz
sizlerle paylaşayım dedim

herkese mrb kızlar nasılsınız bakalım.hasta olanlara geçmişler olsun diyelim bizdede aynı sıkıntı var pazartesi sabahından beri kaç defa ateş çıkıp indi hatırlamıyorum hastalıktan deil 3 dişbirden patlamak üzere perişan oldu kuzum ne olcak böle bilmiyoruminşallah son gün olur bugün.
ah canim benim gecmis olsun herkesde ayni sorun insallah cabuk atlatir
geçmiş olsun sevdacım bizim oğlanda gece hiç uyumadı hep ağladı burnu tıkalı gibiydi bugünde biraz burnu akmaya başladı inşallah bir şeyi yoktur calpol verdim bende rahatlasın diye bakalım
insallah biseyi yoiktur canim odaya biraz su koy icinede wick koy canim odada mentol havasi rahatlatir canim
Geçmiş olsun emelcim sana da.O burun akıntısı bizde neredeyse 3 hafta devam etti.Bir başladı mı bitmiyorda.Sümüklü çocuk olmuştu oğluşum o sırada, neyse ki bir haftadır iyi.

Gece uyku düzenimizde yerine gelmeye başladı bizim kızlar.Akşam 9 gibi yatırıyorum, karnını doyurup.Bir biberon milupa aptamil süt veriyorum yatarken.Gece saat 12 gibi uyanıyor o zmanda mam hazırlıyorum sabaha kadar uyuyor şimdi.Arada 4-5 gibi bir mızıldanıyor ama tekrar uyuyor.Rahat ettim.Demek çocuğum doymuyormuş.Alışkanlığı da bitmiş oldu.İnşallah böyle devam ederiz.
Bu arada uyku tulumundan çok memnunum.1-2 haftadır kullanıyorum.Gece üstünü açtı mı, üşüdü mü diye sorun yapmıyorum.Elektrik sobasını da açmıyorum, açarsam terliyor rahatsız olup uyanıyor.Ben rahat ettim.Tecrübemi anlatayım dedim, uyku tulumu almakta kararsızlık yaşayanlar için.İlk bir iki akşam alışkın olmadığından biraz rahatsız olur gibiydi, ama alışınca sorun kalmadı.Onu giydirdiğimde yatıracağımı anlıyor, yastığına atıyor kendini:))))
ay canim ne güzel bizimkisi hic sevmiyor uyku tulumunu zaten yatakta kipir kipir onu da giyince dönmekte zorlaniyor ve sürekli uyaniyor bizim uyku tulumu dolabi bekliyor

slm, geçmişi okuyamıyorum.. Hasta enne ve bebeklere geçmiş olsun...

chef inş temiz çıkar sonucunuz

herkese merhaba geçmişi okuyamadım hastalar varsa geçmişolsun
deniz bana da lazım ben de denizin kayınvalidesine alacakmışım herhalde denizin oğluna almam gerekir de mi yoksa:))
dün akşama kadar hastanedeydik kızlar serpil de anlatmış ya çoçuk hastanesinde ne hasta çoçuklar var yaa Allah hepsine şifa versin
bizim doktor çoçuk gastroloğuna gidin demişti oraya gittik doktor 3 tane tahlil istedi bunların sonuçlarına göre konusacaz dedi
ter testi yaptırdı sonucu şüpheli çıktı yani o ter tesit pozitif çıkarsa kistik fibrozist diye bir hastalık var demekmiş
o hastalığın kağıdını verdiler çok kötü bir hastalık vücudun neresine vuracağı belli olmuyor akciğer naklıne veya siroza kadar gidebiliyor
şüpheli çıktığı için 15 gün sonra tekrar yapılacakmış diğerlerinin sonucu 15 ocakta çıkacak
bayağı canımız sıkıldı yani 15 gün korkuyla bekleyeceğiz
sizlerle paylaşayım dedim

allahim korktugunuz yerlere ugratmasim canim icini ferah tut insallah testleri temiz cikar

chef inşallah negatif çıkar canım. dua edicem sizin için

kızxlra yarın çağanı dom.grb aşısı yaptırmaya gitcez bilgi veriim dedim.

bu arada selam vermeyi unutmusum merhaba hanimlar yürüyen bebeklerimizede masallah:nazar: düsmeden sorunsuz yürüsünler insallah biz halen emekliyoruz ve siraliyoruz her yeri geziyor ama cesaret etdip ellerini birakamiyor daha

Yaa kızlar peki uyku tulumunun altından ne giydiriyorsunuz. Ben ince bir pijama takımı giydiriyorum. Bazen başı terliyor ama sırtı felan kuru oluyor. Ayakları dışarda kaldığından ince bir battaniye örtüyorum ama onu da bırakmıyor. Ayaktan soğuğu alırmı dersiniz. ıKi kat çorapmı giydirsem acaba...

Onun dışında bizde 4 gündür felan uyku tulumunu kullanıyoruz. ılk gün sıkıntı oldu şimdi biraz biraz alıştı. Bizimki büyük geliyor o yüzden çok rahat değil. Keşke bizim uykumuzda düzene girse. Hıç ders çalışamıyorum uykusuzluktan:(

annam asagisi kayniyor benim cikmam lazim bu yaramaz bana rahat vermiyor hepinizi öptükzemuszemuszemuszemus

Back
X