Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim sen gidiyorsun Meralcim iyi akşamlar sana da..
bugün çok yoğundum bakamadım doğru düzgün..
sabah yine doktora gittik kulakları boğazı iltihap olmuş antibiyotiğe başladık
ateşi çıkmıyor uzun zamandır çok şükürki..
ahu inşallah sonuçlar temiz çıkar dualarımız seninle canım..
cnm bence çok kat kat olmuş ya içinde badisi yokmu, bence onun üstüne pijama giydirme uyku tulumu giydirceksen..ben nazı hep çorapsız yatırıorum sıcacık oluyo ayakları ne biliim belki benm kızım böledir ama öle kat kat giydirsem asla uyumaz, üsüne ince penye battaniye örtüorum
Canım uykumuz düzene girdi diyorum ama, ben ne zaman evde proje yapayım, nasıl olsa çocuk uyuyor dersem o gece sürekli uyanıyor.Ben de bir bilgisayar başına bir yukarı odaya koşmaktan çıldırıyorum.O yüzden evde iş yapmıyorum:))))
Normalde uyuyor, işim olursa uyumuyor.Anlıyor mu ne benim çalıştığımı:)))))
sedakt ve monte ay işinize karışmak istemem ama domuz gribi aşısı yaptırdınızmı. yaptırmadıysanız bence yaptırın. eşim geçen gün devlet hastanesinin d.gribi kliniğini gezmiş. durum işler acısı. hamile ve lohusalar fazlalıktaymış. bu durumlarda allah korusun ölümcül olma riski çok daha fazlaymış. bi sağlıkçı olarak uyarayım dedim..
merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyorum.gündüzleri artık hiç açmıyorum.akşam yatmadan önce son sayfaları okuyabiliyorum..
ezginin fotolara bayıldımhasta bebeklere geçmiş olsun.ece de bugün hastalar kervanına katıldı
sürekli hapşuruyo burnu tıkalı uyuyamadı yavrum.offf keşke onun yerine ben hasta olsam diyorum..inş sadece soğuk algınlığıdır