2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uyandı meme istedi şimdi emiyor
kusması ne sinir bozucu ceylin de şelale gibi çıkartırdı zorla yediğinde
şimdi kusmaması için 3 ilaç verdi doktoru

Aysegul dun kardesim bakti ezgiye gittik alisveris yaptikk gezdik valla guzeldi :))

Hava sooguk Ezgi hasta bugun tikildik evve cok bunaltici

Gonder gorumcene baksin yaa elden iyidir guzelim bekar kadin

lmaz:
ben başak:gitme:

afedersin başakçım

inci kolay gelsin canım sana.2 parti birden haa, valla hamaratsınız kızlar bişi demiyorum başka.

deryacım güzel model.İnşallah istediğiniz gibi bir araba alırsınız.

Ayşegülcüm, bence de haftanın bir günü hiç olmazsa kendine zaman ayırabilecek birisini bul.Gerçekten çok önemli.Ya da deranın dediği gibi hiç olmazsa yarım gün bırak görümcene:)))))Vermeden karnını doyurursun, onlara da küçük bir yoğurt ya da meyve püresi filan yedirin dersin.Aldığında yine sen ana öğününü verirsin.Ama o zaman sana çok iyi gelir.Rahatlarsın.
Faziletçim, bırak kendi haline, yemediği sürece yapılacak birşey yok.Zorladığında yediği 2 lokmayı da çıkartıyor.Bu daha kötü.
Sevdacım evinize geçtiğinizde rahatlar inşallah.ortamı yadırgadığı içinde yapıyor olabilir.

valla öyle imkanin varsa yap canim hem sen rahat edersin hem cocuk icin degisiklik olur

evet canım öle ama sabır buda işte taşıyo arada kaynanam bakar elinden geldiğincede o yok evde dr kontrolü var istanbulda kendisi o nedenle bi işe yaramadı bizde zaten onları görmek için deilde evimizi rahatlıkla yaptırabilmek ilgilenebilmek için gedik canım
nilde iiidir inşallah.

açok geçmiş olsun sevda...bizde yeni atlattık hastalığımız seni çok iyi anlıyorum

saol canım keşke hiç hastalanmasalar.

inşallah canım yaa inşallah bi bitse şu işlerr.

ay benimde bugun cok isim var INCI yalniz degilsin temizlik konusunda bende camlari sildim bi yandan da Kar yagiyor görenler kesin bu deli diyordur :kedi: perdeleri atim simdik yikanmaya ev daha süpürülüp silinecek ooooofffffffffff yaaaaaaa

ayyy bende dün mutfak camını sildim yağmur yağıp duruo,yarında salonu silicem kısmetse,salı yada çarşambaya temizliği bitirmeliyim sonrada pasta çörek hazırlığı başlayacak
kayınwalidem elde börek açıçak bide sarma getirecek,bende kek kurabiye rus salatası bide poaça düşünüorum, yaş pastası hazır olcak tabi,benim menüye çok diolar sizin menülerin yanında benımkı az geldi şimdi

selamlar kıslar umarım herkes iyidir
balımcım ben artık hiç zorlamıyorum acıkınca yer diyorum bence sende zorlama zorlayınca ters tepiyor çağanın beğendiği bişey olursa etli patates gibi yiyor bugün balkabağı yaptım zar zor bir kaç kaşık yedi bende zorlamadım akşam üstü yoğurt verdim aç olunca onu yedi öğlen çorbayı düzgün içerse yoğurdu yemiyor bu sefer aman napıcan işte böle böle büyüyecekler :))
hemşom pasta ile 11 çeşit oluyor valla eşimde çok diyor yapma okadar ama ben az az çeşit çok olsun diyorum
ay kıslar burdada bir fortına var sanki evin iinde esiyor oderece yani sözde bugün cam silcektim kaldı valla yarına işallah yarın düzgün olurda bir salon birde mutfak camları var :))
hemşom senin soyadın mestanmı kıs hediyeni yanlış ada yollamıyalım işallah çarşamba kargoya vericem beğenirsiniz umarım :))

Selam kızlar..
malum havalr buz gibi çocukları dışarı çıkarırken nasıl giydiriyorsunuz?
kısa çaplı bilgi lütfen :)
birde atkı takıyormusunuz? atkıya izin veriyorlarmı?

selam canlarım nasılsınız biz iyiyiz şükür ..

şahap ta teyzelerini seviyor ve öpüyor...

bende sizleri öpüyorum sizleri çok özledim yakında sizlerle olacağım inşallah....

Selam kızlar..
malum havalr buz gibi çocukları dışarı çıkarırken nasıl giydiriyorsunuz?
kısa çaplı bilgi lütfen :)
birde atkı takıyormusunuz? atkıya izin veriyorlarmı?

meraba:)
ben kızıma montunu giydiriorum ,beresini zor takıo atkıyı da (ince polar)fular gibi yapıorum ağzı falan açık kalıo,asla kapattırmıo.arabasının polar ayaklarını örten örtüsü var .o kadar.zaten benim kızım üşümüo sanırım!!

kızlar ben ii diilim ya saatlerdir nil emio ,ısıra ısıra bağırorum gülüo,tepki vermesem daha da çekio,zaten yara uçlarım ..3 saattir aralıksız emdi(öncesi de var)
ben ağlıya ağlıya emziriorum yeterki uyusun die dayanamıorum,yapamıorum:çok üzgünüm::a015:

duygucum, bence ısırdığı zaman çek memeni, bir süre verme
ama her ısırmaya kalktığında böyle yap ve kız
ağlasa da verme
böyle sürekli acı çekeceksin
emzirmekte acı çekmekten başka bir şey değil
eğer sütün yokta ısırıyorsa o zaman yapılacak bişey yok zaten, bir şekilde biberona alıştırman lazım.Ama oyun olsun diye ısırıyorsa ısırmanın oyun olmadığını anlatman lazım

Duygu Allah yardımcın olsun. Bizimki henüz ısırmayı keşfetmedi. Zaten gündüzleri emmiyor sadece gece uyanınca emiyor. Gündüzleri bazen emzireyim diyorum, biraz emiyor sonra cimcikliyor:) En iyisi gece emsin şimdilik...

Sen de Meral ablanın dediği gibi ısırınca emzirme... Isırılmaması gerektiğini öyle öğrenecek...

Size iyi geceler aybük uyudu:) :a015:

canım ya bu ısırılma konusu fena. benimkide ilk başlarda yaptı çok erken çıkarmıştı dişlerini anlamıyordu ben de çekiverdim mememi kıvransada vermedim bi kaç defadan sonra bidaha yapmadı. şimdi arada hafiften deniyo hemen kapatıyorum vazgeçiyo. dene bakalım inşallah vazgeçer hatunn..

inci deniz bana mesaj atamamış sana ban göndermek üzere adresini yollamış. zahmet olucak ama bana yollarmısın...

GÜnaydın arkadaŞlar.

Nazocum baŞınız saĞolsun,allah sabır versın.

AyŞegÜl Çok bunaltma klendını,

doĞum gÜnÜ gecen bebıŞlerımızın d.gÜnlerı kutlu olsun allahım saĞlık ve huzur versın.

Ya ben Çok zorlanıyorum mıray gece 3 den sonra sÜreklı emmk ıstıyor bende uykuya dayanamadıĞım ıÇın yanıma alıyorum ne yapcamı ŞaŞırmıŞ haldeyım gece kalkdım emzırdım yerıne yatırdım sonra bıdaha kalkdı. Kesınlıkle yerınde yatmayı ıstemıyor kafası bende ayakları babasının Üzerınde uyumayı tercıh edıyor, ne yapmam lasım gefce bukadar emmemesı ıÇın, bıara sÜtden kesım dedım ama sÜtÜm Çok varkende emsın dıyorum, kesmessemde ben yıpranıyorum.

AyŞegÜl cmt gÜnlerı ben evdeyım hep sen nazı bana bırak mırayla oynarlar :))) yok olmaz dıyorsanda ben sana mırayı bırakayım ben gezeyım nedersın :)))

Günaydınlar herkese:)))
Güzel bir gün ve bir hafta geçirir inşallah herkes.Burada çok güzel bir güneş var.Güneşli günlerde moralim çok iyi oluyor.İnşallah hafta boyunca devam eder.

Semracım, çok güzel bir teklif yapmışsın:)))Bence bir hafta sende kalsınlar bir hafta ayşegülde.İkinizde gezzersiniz böylece:))))))

Mirayın emmesi de alışkanlıktan ve sizin yanınızda yatmak istemesinden kaynaklanıyor.Ben emzirmeyi kestikten sonra ilk başlarda aynen emzdiği zamanlardaki gibi saat başı kalkıyordu.2 gün sonrasında gece 12-1 , sabaha karşı 4-5 gibi uyanmaya başlamıştı.Şimdi artık sadece gece 12-1 arası uyanıyor.Mamasını veriyorum, sabaha kadar uyuyor.
Ama ben odasını ayıramadım.Ona verecek odam yok şimdilik.Yeni eve taşındığımda ona bir oda ayarlamaya çalışacağım.Şimdilik benimle yatıyor.Babmız hem kendi rahatsız olmasın , hemde bizi rahatsız etmesin diye salonda yatıyor.Aslında bir taraftanda tv seyrederek uyumayı sevdiği için yatak odasında yapamıyor:)))Koca yatak ben ve oğlumun.Ama hiç olmazsa gece uykumuz düzene girdi şimdilik.Senin sütün varmış, bence de emdiği sürece emzir, ama aslında gece 3 ten sonra emmesi için bir neden yok artık.Alışkanlıktan kaynaklanıyor birazda.O saatlerde vermemeye çalış.Kucağında sallayarak, ya da ona sarılarak uyumayı dene.Ben öyle yaparak gece uyanmalarını azalttım.Sütün varsa karnı toktur, sadece alışkanlık yapıyor ve ağzında meme ile uyumak istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…