bakar mı hiç yaa..daha hamileyken yaptı açılışı biz sadece severiz bakamayız die..zaten bırakırmıyım çocuğum aç kalsın,ama tek dileğim herkes ektiğini biçsin.beni çaresiz bırakan benden beter olsun benim de o zaman kılım kıpırdamazAysegul dun kardesim bakti ezgiye gittik alisveris yaptikk gezdik valla guzeldi :))
Hava sooguk Ezgi hasta bugun tikildik evve cok bunaltici
Gonder gorumcene baksin yaa elden iyidir guzelim bekar kadin
olur valla semracım:) arada sıkışınca yapabiliriz ama tanışalım önce gelsenize bize çalışmadıın bi gün.GÜnaydın arkadaŞlar.
Nazocum baŞınız saĞolsun,allah sabır versİn.
AyŞegÜl Çok bunaltma klendİnİ,
doĞum gÜnÜ gecen bebİŞlerİmİzİn d.gÜnlerİ kutlu olsun allahım saĞlık ve huzur versİn.
Ya ben Çok zorlanıyorum mİray gece 3 den sonra sÜreklİ emmk İstİyor bende uykuya dayanamadıĞım İÇİn yanıma alıyorum ne yapcamı ŞaŞırmıŞ haldeyİm gece kalkdım emzİrdİm yerİne yatırdım sonra bİdaha kalkdı. Kesİnlİkle yerİnde yatmayı İstemİyor kafası bende ayakları babasının Üzerİnde uyumayı tercİh edİyor, ne yapmam lasım gefce bukadar emmemesİ İÇİn, bİara sÜtden kesİm dedİm ama sÜtÜm Çok varkende emsİn dİyorum, kesmessemde ben yıpranıyorum.
AyŞegÜl cmt gÜnlerİ ben evdeyİm hep sen nazı bana bırak mİrayla oynarlar :))) yok olmaz dİyorsanda ben sana mİrayı bırakayım ben gezeyİm nedersİn :)))
ya aylin abla siz şanslısınız benim koca tv de sevmiyor ( beni seviyor :))
ay ne kadar fesat bi msj yazmışım:))ay aslnda bu kadar kötü gelin diildim bu onların eseri..aylincm ctesi çok hastaydım nazı yoladım babanelerine babasıyla, halaları da vardı evde bisürü kişi, kıza bi çorba bile yapmadılar çorba yok kısaca gel al kendin yap yedir dediler..çok sinir oluorum neyse unutalım bakalım bunu da
:roflol::roflol::roflol: evet cnm o halası işte ben hamileyken demişti biz sadece severiz:)))) sadece ama sadece seviyolar..bi kere hata yaptım çok işim vardı üstüne geldiler sen verirmisin çorba dedim ben öle kaşık kaşık uğraşamam hiç bana deme dedi:))ctesi günü de özellikle aradım ymek saati geliyo çorba varsa veririmisinz die karalahana var yemez dedi mamasından veririz dedi..çok ama çok sinsidir kendisi kesin bi kere yaparsak hep baktırır diye düşünüyoduraa gerçektenmi, hani o gün gelen çok seven halasıda mı yapmamış çorba..
belki karnı tok diye düşünmüşlerdir,ayy nebiliyim yani özellikle yapamaz herhalde insan
o kadar seviyorduki halası ogün..neyse takma kafana boşver
ayşegül ben senin yerinde olsam eşimle kutlarım boşver bende sinirlendim şimdi dediğin gibi onlarımı eylendiriceksin.
bende aynısını yazacktım şimdi.. Bence de ayşegül 3 ünüz kendi aranızda yapın bencede.. Daha samimi bir ortam olur, sende daha rahat edersin.. Eğer yeğenlerine doğum günü yapmak isterlerse kendi evlerinde hazırlasınlar sizi çağırsınlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?