2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydınnnn

bende merale katılıyorum semracım alıskanlıkdan sankı mırayın sorunu
duygu bende sen gıbıydım hatta bı ara emzırmıcem bıle dıyordum delı oluyordum
ısırdıgında burnunu sık hemen agzını acıyor memeyı cekersen ısırırken cok canın yanar aman dıyeyım
bunu uzunca bı sure yaptım sonra elımı gorunce burnunu sıkacagımı aldı emmeye devam ettı
ınsallah sızde de ıse yarar

Aysegul dun kardesim bakti ezgiye gittik alisveris yaptikk gezdik valla guzeldi :))

Hava sooguk Ezgi hasta bugun tikildik evve cok bunaltici

Gonder gorumcene baksin yaa elden iyidir guzelim bekar kadin
bakar mı hiç yaa..daha hamileyken yaptı açılışı biz sadece severiz bakamayız die..zaten bırakırmıyım çocuğum aç kalsın,ama tek dileğim herkes ektiğini biçsin.beni çaresiz bırakan benden beter olsun benim de o zaman kılım kıpırdamaz
geçen aradım ya seni, şu burun damlası karışımını yaptırıcaktım eczacı oran sordu ama sen de bilmezsinki..neyse düzeldik biz baya iyiyiz bugün uyudu 10da çok şükür gece de kalkmadı
olur valla semracım:) arada sıkışınca yapabiliriz ama tanışalım önce gelsenize bize çalışmadıın bi gün.
ne dicem ya duygu kes memeyi cnm ya yazık sana..ne alıcak ki artık anne sütünden,yesin siz ne yiyosanız koca kız oldu.valla naz bi gece uyumadı feleğim şaştı bi de emzirenlerin halini düşünemiorum gece 10kez kalk bi de memeni ısırsın artı doyurmuyodur da..

Bende sıze katıŞlıyorum arkadaŞlar :)) en gÜzelı bı sÜre daha ıdare edıp onun bu alıŞkanlıĞından vazgecırmek olcak. Yav kocıŞımle yatakda huzurumuz kalmadı, herkesı ayırdı bu sıpalar :))

ayŞegÜlcÜm ben bı gÜn ayarlım yakınsın zaten gelırız mırayla yanınıza ınan hafta ıÇı ÇalıŞdıĞımdan hafta sonuda temızlıkdı ıŞdı vakıt bulamıyorum, ama en yakın zamanda gÖrÜŞÜrÜz ınŞ.

merhaba hanımlar,herkese iyi bir hafta olsun..
yorucu bir haftasonundan sonra işe geldim dinlenmeye :)

doğum günü partimiz çok güzel geçti,fazla kalabalıkta değildik
eguş hasta diye zaten çoğu kişiyide çağırmadım,yine 15-16 kişi olduk
ama ağlenceli keyifliydi..

ayşegülcüm iyi olmanıza sevindim,haftasonu arayamadımda fırsat bulup
bu arada ne oldu niye kızdın bu kadar?

semra bizim de huzurumuz kalmadı,yatakları ayırdık huzura kavuştuk :))
20 sene seninle aşk yaşadığım yeter artık oğlumla aşk yaşıyorum dedim
ve babayı odaya gönderdik :) gerçi Meralin de dediği gibi televizyonsuz uyuyamadığı için
çokta şikayetçi değil sabaha kadat tv açık öyle uyuyor :)

bişey yok aylincim ya ctesi biraz bunaldım iyiyiz şimdi dün çıktık biraz avm gezdik düzeldik..sevindm dgününzün ii geçmesine, ben sadece ananelere dedelere yapıcam sanırım 2kere yapmayı gözüm kesmiyo onda da çok abartmıycam diycem halalarına falan öle sabahtan akşama kadar gelmesinler bizimkilerin adeti öle 20kişi gelirler sabahın körü akşam yemeğini de yapar çıkarlar kusura bakmasınlar 3te pasta kesicez diycem bi faydaları yok zaten onlar yüzünden uyku yemek düzenimiz bozulmasın

sizin aileniz kalabalık canım ,aile arasında bile olsa kalabalık olursunuz :)

artık 1 gün katlanıcaksın boşver..

ay ne kadar fesat bi msj yazmışım:))ay aslnda bu kadar kötü gelin diildim bu onların eseri..aylincm ctesi çok hastaydım nazı yoladım babanelerine babasıyla, halaları da vardı evde bisürü kişi, kıza bi çorba bile yapmadılar çorba yok kısaca gel al kendin yap yedir dediler..çok sinir oluorum neyse unutalım bakalım bunu da

:))) dur bakim bi iki sene sonra bende yazarım kociş allahdan tv seviyor oyüzden biz kızımla uyuyoruz diye :))

ayşegül sen bence yollarken küçük bi kaba çorbasınıda yap koy, bahanede yok ısıtıpda yedirirler heralde hemde sen rahat etmiş olursun, ben öyle yapıyorum gönderdiğimde çorbasınıd akoyuyorum orda yediriyorlar.

aa gerçektenmi, hani o gün gelen çok seven halasıda mı yapmamış çorba..
belki karnı tok diye düşünmüşlerdir,ayy nebiliyim yani özellikle yapamaz herhalde insan
o kadar seviyorduki halası ogün..neyse takma kafana boşver

:roflol::roflol::roflol: evet cnm o halası işte ben hamileyken demişti biz sadece severiz:)))) sadece ama sadece seviyolar..bi kere hata yaptım çok işim vardı üstüne geldiler sen verirmisin çorba dedim ben öle kaşık kaşık uğraşamam hiç bana deme dedi:))ctesi günü de özellikle aradım ymek saati geliyo çorba varsa veririmisinz die karalahana var yemez dedi mamasından veririz dedi..çok ama çok sinsidir kendisi kesin bi kere yaparsak hep baktırır diye düşünüyodur

valla diyecek birşey bulamıyorum :)
insan zevk alır aslında, minyatür yapma bebek gibi zaten naz
hem seversin hem bakarsın ne var yani :)
neyse şekerim üzülme,anne olmadığı için bazı şeyleri düşünemiyor sanırım :)

insanlar çok sahte olmuş ben sevdiim bi insana yardımcı olmak için çırpınırım nolcak elime mi yapışıcak bulaşığını yıkarım yeri gelir bi kap yemek yapar götürürüm bunlar hala babane ya yardım edicekler die ödleri kopuyo o gün gittim yemek yemişler çay içiolar açmısın diyen olmadı biara büyük görümcem diycek gibi oldu kayınvaldem kaşgöz işareti yaptı Allaha havale ediorum anlatmıycam artık eşimi çok seviorum ama inanamıorum bunlardan çıktığına

belki de doğum günü yapmam içim karardı düşündükçe zaten naz anlamaz onları eğlendirmek istemiorum

ayşegül ben senin yerinde olsam eşimle kutlarım boşver bende sinirlendim şimdi dediğin gibi onlarımı eylendiriceksin.

Slm...

Ay ayşegül okuyunca şaşırdım kaldım... Bizim halalar aybüke acıktı desem elleri ayakları birbirine dolanır. Ne yer , neyi sever ne yapalım diye hemen mutfağa koşarlar... Doğrusu taş çatlasın senede iki kez anca görüyorlar.. Yapsınlarda...

Ama ben kendi yeğenlerimden bilirim, ablam biraz dinlensin diye hepimiz sıraya girerdik çorbasını içirmek için.. Yazları alıp dışarı çıkarırdım ablam evini temizlesin veya biraz dinlensin diye... Çok şaşırdım doğrusu..

ayşegül ben senin yerinde olsam eşimle kutlarım boşver bende sinirlendim şimdi dediğin gibi onlarımı eylendiriceksin.

bende aynısını yazacktım şimdi.. Bence de ayşegül 3 ünüz kendi aranızda yapın bencede.. Daha samimi bir ortam olur, sende daha rahat edersin.. Eğer yeğenlerine doğum günü yapmak isterlerse kendi evlerinde hazırlasınlar sizi çağırsınlar:)

aynen katılıyorum. belki kimine göre yanlış düşünüyoruzdıur ama kimse kusura bakmasın yok öyle canım ccicim diyipde hanım hanım oturmak herkes elini taşşın altına koymalı bikişiye yıkıpda öyle sevimli hareketlere gerek yok ben kimsenin yapmacık hareketleri karşısında onlara bide parti marti yapamam onlar çok isterse alsınlar bi pasta süpriz yapıp sizi davet etsinler bukadar basit hatta münübüse binip geliyorum ayşegül halasına çorba öğretmeye :)))

Bir ay önce benim iki görümcem gelmişti. Çocukları kayınvalideme bırakıp. Küçük olan (32 yaşında) her sabah ben biraz daha uyuyayım diye aybükeyi alıp bir iki saat oyalıyordu.. Bır hafta kaldılar o süreçtede her sabah o baktı. Yine aybükeyi bırakıp eşimle alışverişe gönderdiler bizi sağolsunlar...

Bu arada uzun zamandır uyumayan aybük bu gece 10,30 da yattı 12 de emdi sonra 4 e kadar uyudu.. Çoook uzun zamandır kesintisiz 4 saat uyumamıştı.. Ay ilk altı ay negüzeldi.. ılk yattığında 5-6 saat hiç uyanmıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…