hanımlar herkese selam umarım herkes iyidir.
güzel anneler en bişey sormak isityorum c.tesi doktora gittim ve bebeğime çinko vermemi söyledi doktorum. demiri de 12 damla gündüz vercekmişim demr zaten öyle kullanıyordum ama çinko hiç vereniniz varmı boyun biraz kısa buldu gelişimi takviye edelim dedi 10. ayını bu cumartesi doldurcak.
73cm ve 9 kilo sizce çokmu zayıf hani doktorlarda bir eğri varya ona göre bakıyor eğrinin altına düşmüş biraz zayıflama var dedi birde idrar kültürü istedi napcağımı şaşırdım sizce zayıfmı bebeğim
gamzecim neden gelişimi az dedeiki artık çok hareketliler bu aylarda az kilo alması ormal 12 aylık bir bebek ortlama 74 cm ve doğum kilosunun üç katı olmalı örneğin 3 kilo doğdu ise 9 kilo olmalı biara benim oğlumda emiyor diye dr dr dolaşırken drun biri çinko ver demişti ama ben vermedim açıkçası kan damlasınıda vermiyorum haftaya dr kontrolmüz var bizimde kan sayımı yaptırcam ona göre veririm gereksiz yere ilaç yüklenmesine karşıyım açıkçası
canim biz sadece demir damlasi kulandik cinko kulanmadik canim bisey diyemiyecem o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?