2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla yine kötü serpil konuşacak. bencede yapma onlara parti marti. üçünüz yapın evide süsle giydir bebişinide sonrada büyüttür bi foto as duvarına. görüp anlasınlar kabahatlerini. bişey diycek olurlarsa da sadece sevenlere değil bakıpta sevenlere özeldi der kestirip atarsın. sanki elin bebesi seninde oğlunun çocuğu dimi ama. neyse canım ya sende onlara hakettikleri kadar değer verirsin olur biter..

daha neler kızlar..büyük olan 50yaşında bana geldi geçen bırakın kızla ilgilenmeyi otudu facebookta çifliği mi ne varmış tarlasını suluyo:)))ay bi alem benimkiler anlatsam inanmazsınız ama herkesi olduu gibi kabul etmek lazım en azından dedikoduları yok yüzüme diolar bakamayız dediler açıksözlüler napalım benim de şansıma eşim çok iyi..

memeyi kesip yerine biberon maması verirsen yine oda alışkanlık yapıyomuş. su içirin diye tavsiye ediyorlar. bebeler gündüz yemiyo yemiyo gece noluyosa aç kurt kesiliyolar sırf eğlenmek için ben buna inandım. gündüz vermesen 7 saat duruyo benim oğlan gece saat başı acıkıyo güya. oldu canım bende yedim..

ay selamlar ben geldim kimse kalmamış umarım herkes iyidir
ayşegülcüm kıs senin koca tarafın kesin karadenizli benim yengem var trabzonlu valla çağanda bende hasta oldukta çağırdımda gelmedi bir tas çorba yapmaya ama bende tavrımı koydum o ayrı mesele ne kadar ekmek okadar köfte canımcım :))

hanımlar herkese selam umarım herkes iyidir.
güzel anneler en bişey sormak isityorum c.tesi doktora gittim ve bebeğime çinko vermemi söyledi doktorum. demiri de 12 damla gündüz vercekmişim demr zaten öyle kullanıyordum ama çinko hiç vereniniz varmı boyun biraz kısa buldu gelişimi takviye edelim dedi 10. ayını bu cumartesi doldurcak.
73cm ve 9 kilo sizce çokmu zayıf hani doktorlarda bir eğri varya ona göre bakıyor eğrinin altına düşmüş biraz zayıflama var dedi birde idrar kültürü istedi napcağımı şaşırdım sizce zayıfmı bebeğim

hanımlar herkese selam umarım herkes iyidir.
güzel anneler en bişey sormak isityorum c.tesi doktora gittim ve bebeğime çinko vermemi söyledi doktorum. demiri de 12 damla gündüz vercekmişim demr zaten öyle kullanıyordum ama çinko hiç vereniniz varmı boyun biraz kısa buldu gelişimi takviye edelim dedi 10. ayını bu cumartesi doldurcak.
73cm ve 9 kilo sizce çokmu zayıf hani doktorlarda bir eğri varya ona göre bakıyor eğrinin altına düşmüş biraz zayıflama var dedi birde idrar kültürü istedi napcağımı şaşırdım sizce zayıfmı bebeğim

canim biz sadece demir damlasi kulandik cinko kulanmadik canim bisey diyemiyecem o yüzden

gamzecim neden gelişimi az dedeiki artık çok hareketliler bu aylarda az kilo alması ormal 12 aylık bir bebek ortlama 74 cm ve doğum kilosunun üç katı olmalı örneğin 3 kilo doğdu ise 9 kilo olmalı biara benim oğlumda emiyor diye dr dr dolaşırken drun biri çinko ver demişti ama ben vermedim açıkçası kan damlasınıda vermiyorum haftaya dr kontrolmüz var bizimde kan sayımı yaptırcam ona göre veririm gereksiz yere ilaç yüklenmesine karşıyım açıkçası

canım haklısın bende ilaç yüklemesine karşıyım ama böyle gelişimi geride çizgini altına düşmüş filan diye laflar edince sinirim bozuldu vallahi. işte çağan haftaya 11 aylık olcak 9 kilo 73 cm normal değilmi birde harketliler dediğin gibi yürüme çabası içinde sürekli bişeyler yapıyor ama bu aralar iştahsız da bişey yemiyor dün gec inanmıycaksınız gece uyanı mamasını bile yemedi her gece uyanırdı mama diye napcağımı şaşırdım

herkese merhabalar umarım herkes iidir...biz doğum gününü 2 gece yaptık darısı sizlere çok yoruldum ama değdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…