2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burcu linki tıklayamıoruz açılmıyo
inci karadenizliler uyanıklar:)

ama pastayı güzel yapmış burcu valla acaip özendim en iyisi ben nazın doğumgününü sadece 3ümüze yapiim bi de böle kocaman pasta, hepsini ben yiyim de rahatlıyım:)))

oh ne güzel yapmıssın burcucum yorgunluğa değer bzı şeyler :))
kıslar 1 yaşında hangi aşılar vardıya

Gamze çokta zayıf değil aslında ama doktor neden öyle demişki..
çinkü bende kullanmadım..

burcuuuu pastamız aynı olmuşşş bizimki mavi,üstünü süsleride aynı )))

selamlarr........

burcu pastanız süper duruo,bizde bugun siparişi verdik 1 şeklinde bizimki...

Amaniiinn benim eşimde Trabzonlu...:) Maddi açıdan onlardan hiçbir beklentimiz yok çok şükür.. Manevi olarakta destekçilerimiz...:) Herkes sen Trabzonlunun iyisine rastlaöışsın diyo:)

Ay pasta gerçekten de çok güzel yazmayı unutmuşum... Kızımın doğum günü 12 sinde benimki 15 inde. Ben ortak bi pasta aldıracağım eşime kocaman... Zaten kiloları veremiyorum:)

http://img706.exs.cx/si.php?img=1000785o.jpg
bakim olcakmı, çok cici olmuş maşallah pastacı da salak mı ne ya:)
tşkler cnm düzelticektim bende ama elvin durmadı çıkmak zorunda kaldım sen benm yerime yapmışsın saol cnm..ayy eet yaa salakmış çok sinir olduk ama olmuş artık olan..her fotodan silicem mecburen..
ama pastayı güzel yapmış burcu valla acaip özendim en iyisi ben nazın doğumgününü sadece 3ümüze yapiim bi de böle kocaman pasta, hepsini ben yiyim de rahatlıyım:)))
çok saol cnm...bencede yap çünkü ilk doğum gününüz bu sonradan keşke deme..oh oh ye aifyet olsun..
oh ne güzel yapmıssın burcucum yorgunluğa değer bzı şeyler :))
kıslar 1 yaşında hangi aşılar vardıya
eet cnm yorgunluğa değioo..çok saol..biz olduk aşılarımızı çok ağladı zatüre olması lazım tam emin değilim yanlış sölemeyim..
Allah sağlıklı ömürler verisin naza çok şeker olmuş maşallah Allah nazardan saklasın
amin cnm çok saol..
Gamze çokta zayıf değil aslında ama doktor neden öyle demişki..
çinkü bende kullanmadım..

burcuuuu pastamız aynı olmuşşş bizimki mavi,üstünü süsleride aynı )))
evet cnm yaa şimdi gördüm faceden aynı gün doğdular pastalarıda aynı olmuşkaydirigubbakcemile2
selamlarr........

burcu pastanız süper duruo,bizde bugun siparişi verdik 1 şeklinde bizimki...
saol cnm..sizinkide çok güzel olur eminim..
Ay pasta gerçekten de çok güzel yazmayı unutmuşum... Kızımın doğum günü 12 sinde benimki 15 inde. Ben ortak bi pasta aldıracağım eşime kocaman... Zaten kiloları veremiyorum:)
saol cnm..ohh ne güzel 2si bir arada anne kız kutlayın bakalım

maşallah elvin naza prenses gibim olmuş annesi pastanızda çok güzel :)
aa kimseler kalmamış gene bugün burası doluydu akşam olunca herkes mutfakta gaiba

ee bunca yıl sonra adam artık televizyonuda sevmeye başladı ne yapsın
siz daha tazesiniz :)
Bence de canım,:)))))

Biz tek halamızı görüyoruz, fethiyede oturuyor.Ama sağolsun iyidir.Her gittiğimizde egenin hediyesi hazırdır.Ben ne yedirsem diye düşündüğümde hemen kalkar o yapar.
Amaaan ayşeülcüm, boşver kocan iyi olsun.Onlarlada arada sırada görüşürsün.Ben olsam yeğenlerini bile göstermem.:)))Ben de az kötü gelin diilim:)))

herkese merhabalar umarım herkes iidir...biz doğum gününü 2 gece yaptık darısı sizlere çok yoruldum ama değdi...
Çok güzel oolmuş pastanız canım.Elvinde taş bebek gibi oturmuş:)))Herr gününüz böyle olsun.

burcucum pasta ve kına kıyafetiniz çok güzel
ama elvin ve annesi daha güzel
doğum gününüz kutlu olsun canım
aylincim eguşunda doğum günü kutlu olsun
ben ne yılbaşı planı yapabiliyorum ne de doğum günü planı
herşey tahlil sonuçlarımıza bağlı
30 unda gidecez 10 dakika içinde ya berbat bir hastalığımız olacak ya da bayram yapacaz

iyi akşamlar

bugün bende pasta siparişini verdim...1 şeklinde olsun dedim 20 kişilik yapılacağı için hoş durmazmış bende üzerine eymenin resmini koydurmaya karar verdim...inşallah güzel olur pastamız..doğum günü şekerlerimizde geldi...birde eguşun hediyesini aldık bugün en kısa zamanda göndericez inşallah...

elvin naz tekrar doğum günün kutlu olsun...kına elbiseleride çok yakışmış..

gamze benim oğlumda 77 cm 9 kg...doktor iyi dedi...

slm kızlar nasılsınız burcu dogum gününüz harika olmus benim dogum günü kutlucak kimsem yok senağlamaay elvin in fotolarına bakarken gözyaslarımı tutamadımmafoldumben bende cok isterdim böyle bir dogum günü hormonlardan mı ne yaaa ota .oka aglar oldum ne zaman düzelcek su hormanlarım neyse allah nazarlardan saklasın kızını ben biraz aglıyım sonra gelirim kendime....
bir dünya sey anlatcaktım bir dünya sey yazcaktım unuttum gittisenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…