herkese merhabalar umarım herkes iidir...biz doğum gününü 2 gece yaptık darısı sizlere çok yoruldum ama değdi...
http://img706.exs.cx/si.php?img=1000785o.jpg
bakim olcakmı, çok cici olmuş maşallah pastacı da salak mı ne ya:)
ay selamlar ben geldim kimse kalmamış umarım herkes iyidir
ayşegülcüm kıs senin koca tarafın kesin karadenizli benim yengem var trabzonlu valla çağanda bende hasta oldukta çağırdımda gelmedi bir tas çorba yapmaya ama bende tavrımı koydum o ayrı mesele ne kadar ekmek okadar köfte canımcım :))
tşkler cnm düzelticektim bende ama elvin durmadı çıkmak zorunda kaldım sen benm yerime yapmışsın saol cnm..ayy eet yaa salakmış çok sinir olduk ama olmuş artık olan..her fotodan silicem mecburen..http://img706.exs.cx/si.php?img=1000785o.jpg
bakim olcakmı, çok cici olmuş maşallah pastacı da salak mı ne ya:)
çok saol cnm...bencede yap çünkü ilk doğum gününüz bu sonradan keşke deme..oh oh ye aifyet olsun..ama pastayı güzel yapmış burcu valla acaip özendim en iyisi ben nazın doğumgününü sadece 3ümüze yapiim bi de böle kocaman pasta, hepsini ben yiyim de rahatlıyım:)))
eet cnm yorgunluğa değioo..çok saol..biz olduk aşılarımızı çok ağladı zatüre olması lazım tam emin değilim yanlış sölemeyim..oh ne güzel yapmıssın burcucum yorgunluğa değer bzı şeyler :))
kıslar 1 yaşında hangi aşılar vardıya
amin cnm çok saol..Allah sağlıklı ömürler verisin naza çok şeker olmuş maşallah Allah nazardan saklasın
evet cnm yaa şimdi gördüm faceden aynı gün doğdular pastalarıda aynı olmuşkaydirigubbakcemile2Gamze çokta zayıf değil aslında ama doktor neden öyle demişki..
çinkü bende kullanmadım..
burcuuuu pastamız aynı olmuşşş bizimki mavi,üstünü süsleride aynı )))
saol cnm..sizinkide çok güzel olur eminim..selamlarr........
burcu pastanız süper duruo,bizde bugun siparişi verdik 1 şeklinde bizimki...
saol cnm..ohh ne güzel 2si bir arada anne kız kutlayın bakalımAy pasta gerçekten de çok güzel yazmayı unutmuşum... Kızımın doğum günü 12 sinde benimki 15 inde. Ben ortak bi pasta aldıracağım eşime kocaman... Zaten kiloları veremiyorum:)
Bence de canım,:)))))ee bunca yıl sonra adam artık televizyonuda sevmeye başladı ne yapsın
siz daha tazesiniz :)
Biz tek halamızı görüyoruz, fethiyede oturuyor.Ama sağolsun iyidir.Her gittiğimizde egenin hediyesi hazırdır.Ben ne yedirsem diye düşündüğümde hemen kalkar o yapar.Slm...
Ay ayşegül okuyunca şaşırdım kaldım... Bizim halalar aybüke acıktı desem elleri ayakları birbirine dolanır. Ne yer , neyi sever ne yapalım diye hemen mutfağa koşarlar... Doğrusu taş çatlasın senede iki kez anca görüyorlar.. Yapsınlarda...
Ama ben kendi yeğenlerimden bilirim, ablam biraz dinlensin diye hepimiz sıraya girerdik çorbasını içirmek için.. Yazları alıp dışarı çıkarırdım ablam evini temizlesin veya biraz dinlensin diye... Çok şaşırdım doğrusu..
Çok güzel oolmuş pastanız canım.Elvinde taş bebek gibi oturmuş:)))Herr gününüz böyle olsun.herkese merhabalar umarım herkes iidir...biz doğum gününü 2 gece yaptık darısı sizlere çok yoruldum ama değdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?