2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim ayşecim sen nasılsın,bugün bende bakamadım işlerim yoğundu biraz..
oğlum iyi çok şükür sadece sümükleri akıyor :)
sen nasılsın ?senin yakışıklın nasıl keyfi yerindemi ?

kolay gelsin canim sevindim oglunun iyi olmasina bizde iyiyiz teyzesi yaramazlikla ugrasiyor su an abileriyle oynuyor TARIFINI de aldim canim ellerine saglik seninde güzel börege benziyor en kisa zamanda yapacama.s.

KIZLARIN GELDıĞı GÜN YAPMIŞTIM
sağolsunlar çok beğendiler,kolay pratik bişey
at dolaba hazırda böreğin olur hiç değilse..

sen kaçtane çocuğun var ?

selamlar bugün giremedim malum çarşamba perşembe pc eşimde oluyor masa üstü zaten sorunlu
o yüzden akşam bakabiliyorum umarım herkes iyidir hasta olan bebeler iyileşmiştir öpüyorum herkesi

Ne haber aylincim, nasılsın_? Eve gitmeden bir bakayım dedim sizlere:)))

Ayşe sen nasılsın canım_?

sağol Meralcim iyiyim sne nasılsın, bende çıkacağım şimdi bir bakayım dedim..
yaa bu nasıl bir adam olmuş böyle,sık sık ye beni diyor sıpacık :)

inci ne haber ,işleri kolayladınmı ?

hadi ben kaçtım herkese iyi akşamlar..öptüm yavruları :1hug:

Sağol aylincim.Hepsi öyleler yaaa maşallah hepsine.

Sana da iyi akşamlar canım bende çıkıyorum şimdi.

İncicim sana da iyi akşamlar canım.Gündüz görüşemiyoruz.Şimdilik hoşçakal.Kendinize iyi bakın kızlar.Öptüm hepinizi.

iyiyim meralcim saol sen nasılsın , evet görüşemiyoruz malesef, onatda hastaydı toparlandı sayılır artık, asıl senin paşa çok güzel çıkmış resimde maşallah, valla bizimkinin saçı değişir dedik ama değişmedi sarı kafa kaldı
maşallah ismail paşaya
merhabalar herkese nasilsiniz hanimlar herkes yaramazlarla ugrasiyor sanirim kimseler yok buda benim sansima herkesleri öptük oglusumla sonra görüsürüzkaydirigubbakcemile2
merhaba ayşe giremiyoruzki hiç bu afacanlardan siteye

zaman su gibi geçiyor ya...

ben aranıza geç geldim ya o yüzden ilk başlarda paylaştığınız heyecanları yakalayamadım. az önce ilk 3 sayfayı okuyayım dedim water..senin doğum hikayeni okudum. neydi ne oldu dimi. hem bebişler hem biz. daha dün gibi nasıl doğacaklar sağlıklı olacaklarmı derken yaşgünlerine geldi sıra. ni diyim valla zamana hükmümüz geçmeyeceğine göre oturup büyüdüklerini izleyeceğiz.. sağlıkla büyüsünler..

Haklısın serpilcim.Zaman su gibi geçiyor.
Her yaşadığımız günden zevk alamamız için bu günlerin kıymetini bilmemiz lazım.

KIZLARIN GELDİĞİ GÜN YAPMIŞTIM
sağolsunlar çok beğendiler,kolay pratik bişey
at dolaba hazırda böreğin olur hiç değilse..

sen kaçtane çocuğun var ?
dedigin gibi aylincim zaman buldugum an fazladan yapip dolaba atacam canim tekrar tesekür ederim ...Benim 3 oglum var canim malesef kizi bulamadim belki bidaki sefere kaydirigubbakcemile3
Ne haber aylincim, nasılsın_? Eve gitmeden bir bakayım dedim sizlere:)))

Ayşe sen nasılsın canım_?
iyim meralcim sen nasilsin ? kusura bakma benim yaramazlardan firsat bulup bakamadim buraya

dogru söylüyorsun canim afacanlardan firsat bulursak iyi günden güne zorlasiyorlar bide beni düsünün 3 yaramazla ugrasiyorumdelikafadulden

günaydın

ben çok kötü durumdayım miray son haftalarda gece hep 3 gibi uyanıyor ya beni emmek istiyor yada oyun oynamak bu gece 3 de uayndık saat 5 e kadar ne yapmak istediğini tam analayamadım. altı kuru karnı tok keyfide yerinde ama uykuda yok.
saat 11 gibi uyudu gece 3de uyandıı başda oyun oynamakl istedi sonrada babasının kucağında dön sağa dön sola oturmamızada izin yok anca pofpofladık çok kötğüyüm resmen gözlerim yanıyor neyapamam gerektiğini bilmiyorum dişlerden olabilirmi sizce, bana bişeyler söyleyin arkadaşlar gercekden çok zor durumdayım işe gelmesem sorun değil işyerindede uykususluk hiç çekilmediğinden sıkıntı yaşıyorum.
bi kitap vardı uyku düzeni için falan onu okuyan arkadaşlar işinize yaradımı veya kitaptaki düşünceler gercekdede yardımcı oluyormu.

günaydın kızlar
semracım dediğin gibi kötü bir durum benimkide hala düzensiz uyuyor saat başı 2 saatte bir uyanıyor , gece yarısı bir yapışıyor memeye bırakmıyor bir kere tam 1.5 saat emdi öyle, bende çok uykusuzum ben evdeyim allahtan ama evdede hiçbir işle ilgilenemiyorum etraf darmadağınık sabahda kocişe surat yaptım zaten lafın kısası haklısın , Başak diyordu bir kitap bebek bakımında mucize çözümlerdi sanırım adı traccy diye bir bayandı yazarı soyadını hatırlamıyorum, şeydada uyku bölümünü uyguluyordu sanırım ama emin değilim

Günaydın hanımlar..

Semra alışkanlık yapmış galiba seninki o saatlerde uyanmayı
ağladığı zaman bir süre ilglinemesen kucağına almadan uyutmaya çalışsan
işe gidince uykusuzluk çok zor yaa,allah yardım etsin canım

emel çok zor valla allah seninde yardımcın olsun. şeydaya da sormak lasım işe yaradımı diye.

aylin abla ne mümkün kıyamet kopuyor sanki dersinki biyerden düşdüde ağlıuyor akşam annemler bile uyanmışlar okadar ki arsız, gündüz uykusunu azaltıcam eve gidince uyutmamayı deniycem bi süre oyundu falandı oyalayayım bakım düzelicekmi inş düzelir.

semracım benimki gündüz uykusunu azaltsamda deli gibi oynatıp yorsamda yinede zırt pırt kalkıyor inşallah senin kızda işe yarar, benimki meme arıyor uyanınca o yüzden kalkıyor bende bazen bekliyorum belki bir iki mızırdar yine dalar diye nerdeee daha çok bağırıyor

aynen valla benimkide onat gibi en güzeli biz seninle buluşalım ikisi gece baş başa ne halt yerlerse yesinler :)))

uykusuz gecelerin sabahini bana sor
yarim kalan uykumun acisini bana sor

bana sor mirayı mızırdanışını bana sor

ferdi tayfur :)) dan alıntı :gitme:

ya tatlım bizde sabahladık bugün 2 de uyandık 6:30 akadar uyumadı oyun oynamak istiyor allahtan ablam bizde kalıyor yoksa sabah işe nasıl gelirdim bilmiyorum biraz önce bi sitede okudum büyüme sancıları diye bebeğin uyku düzeni bozulur veya sebebsiz mızırdaklık yapıyorsa diyor ya emeklicektir ya yürücektir ya diş gelicektir yada büyüme periyodunda ne varsa sırada onun zamanı geliyordur yazıyor . inşallah bakalım bende yürümesini bekliyorum artık avuntum o..

valla zor allah yardımcın olsun, bende okudum öyle bi sayfa didiğin gibi büyüme gelişim aşamasında olduğundan uyku problemi yaşanabilirmiş en güzeli sabırlı olup destek olmak olucak. bizimki ya yürüyecek yada diş çıkarak.

dün akşam kızım temizlik yapmak istedi mama sandelyesinin altındaki oyuncakları hep çıkarttı. :)) kızım gündüz yaparsın dedim ama yok çok hamarat bi kızım var benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…