günaydın kızlar
deryacım geçmiş olsun bizimde öksürük başladı 2 gündür , bugün aradım doktoru sordum iyi haber vücuttan enfeksiyonu atıyor dedi
fifoşcum bebişin ağlatıyor seni ben buradayım anne diyor bu arada geçmiş olsun hastalanmışsın
semoşcum geçmiş olsun mirayada bizimde burnumuz hala akıyor ve tıkanıyor bir tek o geçmedi ama geçen seferde 15 gün sürmüştü
İyi akşamlar.. Aylin abla geçenlerde senin mercimek çorbanı yaptım ama teşekkür etme fırsatım olmadı. Aybükenin damak tadına uygun bir çorba oldu, arada farklı tarifler iyi oluyor. Uygun bir zamanda ismini unuttum da halleyle yaptığın pastayıda deneyeceğim. Güzel olacağından eminim..
Bende dün akşam fırında peynirli ıspanak yaptım. Aybüke çok sevdi. Bugünde haşlama ve pilav yedi.. Çok yemedi ama bir iki lokmada olsa yedi.. Bu da benim mutlu olmam için yeterli:)
merhaba canlarım nasılsınız geçmişe bakamadım ama doğum günleri başlamış çok sevindim Allah hep mutlu günleriizi gösterin inşalah
haftaya işe başlayacağım iş yerinde internet vardır heralde ve bende sanırım daha sık girerim topiğe diye umuyorum
günaydın arkadaşlar,
d.günü kutlamaları çok hoşdu darısı bizlere inş.
pzt günü işdeydim miray ateşlenmişdi iki gün ateşi vardı ama allahdan fitille hemen düşürüyorduk fazla inatcı olmadı busefer, burnu akıyor burnun akması iyi diye biliyorum,
günaydın demeyi unuttum..
günaydın herkese..a.s.
Kimsecikler yok.. Bari kızımda uyurken biraz ders çalışayım...
aylin versene şu tarifi. ben izleyemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?