2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana da perş misafir gelcek o börekten yapıcaktım aslnda ama buzlukta sigara böreğim var fırınlasam nasıl olur acaba üstüne yumurta sürüp biraz yağ ekleyip

güle güle kirlet canim ben temizlik isini bitirdim 2 gün ugrastim

ay ne güzel valla banada göndersene o temizlikci kadini -tatlicadiarzu- canim cikti 2 gündür

ezgiye gecmis olsun canim kiloya gelince bizim doktorda bizimkini fazla buluyor ama masallah gelisimi güzel gidiyor 2 yasindaki cocuklarin gelisimi gibi diyor bence kiloyla yürümenin alakasi yok benim diger 2 numarali oglum da kiloluydu yürümede sikinti cekmedik

aylin cok güzel gesmis dogum günüz belli resimler cok güzel cikmis allah mutlulugunuzu bozmasin insallah nice güzel dogum günleri görürsünüz ailecek a.s.

Derya baykal aylinin cok begendigimiz bogreni yapiyor duyrulur :))

tarifi benden almıştı demek yayınladı :jeyyar:

aylin cok güzel gesmis dogum günüz belli resimler cok güzel cikmis allah mutlulugunuzu bozmasin insallah nice güzel dogum günleri görürsünüz ailecek a.s.

ayşecim teşekkürler,hep birlikte inşallah..

merhaba ben nisan annesiyim bebeğim uyanır uyanmaz ayağa kalkıp kendini iyice uyandırıyo sizin böyle bi sorununuz oldu mu ve geçti mi şimdiden teşekkürler :)

doğum günü çocuklarına maş
bayldım ikisinede
Allah hayırlı ömürler versin inş

Son düzenleme:
İyi akşamlar.. Aylin abla geçenlerde senin mercimek çorbanı yaptım ama teşekkür etme fırsatım olmadı. Aybükenin damak tadına uygun bir çorba oldu, arada farklı tarifler iyi oluyor. Uygun bir zamanda ismini unuttum da halleyle yaptığın pastayıda deneyeceğim. Güzel olacağından eminim..

Bende dün akşam fırında peynirli ıspanak yaptım. Aybüke çok sevdi. Bugünde haşlama ve pilav yedi.. Çok yemedi ama bir iki lokmada olsa yedi.. Bu da benim mutlu olmam için yeterli:)

merhaba ben nisan annesiyim bebeğim uyanır uyanmaz ayağa kalkıp kendini iyice uyandırıyo sizin böyle bi sorununuz oldu mu ve geçti mi şimdiden teşekkürler :)

Cnm bir ara kızım geceleri uyanır uyanmaz yatakta oturuyordu.. Onu bıraktı. Bu sıralarda sabah uyanırken hemen ayağa kalkıyor.. Geceleri uykusunun kaçmasını istemiyorsan çok ağlamasına izin verme bence.. Uyanıdığını hissettiğinde emiyorsa emzir. Ağladıkça uykuları daha çok açılıyor çünkü..

maşallah elvin naza prenses gibim olmuş annesi pastanızda çok güzel :)
çok saol cnm..tşler
Çok güzel oolmuş pastanız canım.Elvinde taş bebek gibi oturmuş:)))Herr gününüz böyle olsun.
tşkler cnm..inş hepimizin günü böle olsun..
ayy cnm çok saol..içini ferah tut bol bol dua et inş sonuçlar temiz çıkar ii düşün ii olsun..allah korusun tüm bebişleri..inş bayram yaparsınız cnm dualarım sizinle..
elvin naz tekrar doğum günün kutlu olsun...kına elbiseleride çok yakışmış.....
çok saol cnm tşkler...
tşk ederim cnm benim kıyamam ben sana..sakın üzme kendini...bak allah sana önce metişi sonrada karnındaki bebişi verdi allah izin verirse nice doğum günleri var önünüzde kutlarsınız hepberaber..
önce elvinin çok tatlı olduğunu söyleyip yeniden doğum gününü kutlayayım. allah gelinlik kınasınıda nasip etsin...
..
amin cnm çok tşk ederim..
Günaydın hanımlar..
Maşallah yavruma Allah gelinlik kınasını yakmayı nasip etsin,o günleri de görelim..
amin cnm inş allah o günleri görmek nasip etsin.

dünürüm çok güzel olmuş gelinim mutlu yıllar
çok saol dünürüm..darısı size artık merakla beklyrm damadımı..
Günaydın...

Burcu elvin nasıl güzel çıkmış öyle... Allah hayırlı uzun ömürler versin Elvine bütün bebişlerimize inş..
...
çok saol tuğbacım..amin tüm bebişlerimize uzun ömürler versin..
geçmiş olsun cnm iinş iileşir..maşşalah ezgiye..tombik olmasına rağmen çabuk ayaklanmış..nazar değmesin..
ay burcu cok tatli masallah allah nazarlardan saklasin cok güzel olmus
çok saol cnm..tşkler..
doğum gübü çocuklarına maş
bayldım ikisinede
Allah hayırlı ömürler versin inş
amin çok saola.s.

kimseler ugramamis buraya sanirsam yine sitede sorun vardi simdik düzelmis bende cikiyorum benim oglan rahat vermiyor kaydirigubbakcemile

arkadaşlaar,
duygu ankaradaymış, çabucak bir plan yaptık yarın sabah için.. sevgili kk bütün özel mesajlarımı sildiği için ankaralı kızların hiçbirinin cep telefonu yok, lajonun, özlemin şidanın başağın elifin gamzenin numarasını bilen özele atabilir mi?
kim var kim yok?
herkeş gelsin...

demet nerde buluşulacak?

burcucum d. gününüz çok güzel olmuşa belli elvinde çok güzel maşşallah anakız yakıyorsunuz.
aa bende bugün izledim derya baykalın böreğini ağzımın suyu aka aka ..aylinin tarifmiş demek
derya geçmiş olsun ezgi kıza..maşallah ayrıca ..kusura bakmayın acil çıkıyorum aklımda bunlar kalmış son sayfalardan

merhaba canlarım nasılsınız geçmişe bakamadım ama doğum günleri başlamış çok sevindim Allah hep mutlu günleriizi gösterin inşalah
haftaya işe başlayacağım iş yerinde internet vardır heralde ve bende sanırım daha sık girerim topiğe diye umuyorum

günaydın arkadaşlar,

d.günü kutlamaları çok hoşdu darısı bizlere inş.

pzt günü işdeydim miray ateşlenmişdi iki gün ateşi vardı ama allahdan fitille hemen düşürüyorduk fazla inatcı olmadı busefer, burnu akıyor burnun akması iyi diye biliyorum,

filizzz hamilelikden dolayı ağlama dönemindesindi, inş sağlıklı bi dönemden gecersin allah yardımcın olsun.

nERDE BULUŞTUNUZZZZZZZZZZ
aşkolsun Demetcim,kaydetsen ya numarayı kısssss
Gerçi ben okuldayım ,katılamazdım ama çok isterdim

lajocum, ayyy buluşamadık..
nil cadısı uyumamış gece.. :))

tel konusunda haklısın canım ya, mesajlarda kayıtlıydı sözüm ona...

başakçım aldım canım telini..
benim öğleden önce iznim bu ay sonu bitiyor, bitmeden görüşseydik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…