güle güle kirlet canim ben temizlik isini bitirdim 2 gün ugrastimgeçmiş olsun ezgiye işallah atatır çabucak buarada boylu poslu olucak annesi oda boşverin tamayın doktorları zaten sağlıklı olsunlarda gerisi boş bizde bayadır dra gitmiyoz kilo boy haberğmiz yok yaşını doldursun diye bekliyorum zaten aşılar için mecbur gitçez ozaman baktırıım
buarada mutfak camlarını dolaplarını sildim geldim perdeleri atıcam makineye kilimini falan bir banyo kalıcak işim bitti sayılır cumada şöle bir toplayıp siliveririm artık :)))
maşallah inci. kız dur durak bilmiyon valla. iş güç arası bide kahve muhabbeti haa.. imreniyorum enerjına maşallah.
bizdede büyük temzilk var. kadın geldi o temziliyor bende ihmal ettiğim işleri yapıyorum kıyısından. kızlar yaa doğum günü için yapacaklarınızın tariflerini de yazsanız ya bende tuzlu az olacak güzel tarifler arıyorum.. bide bebişlerinize yedirirsiniz belki şu ek besin tarifleri bölümüne bi kaç kek tarifi yazayım..
ezgiye geçmiş olsun. kilosunada maşallah demekki yürümeye kilo engel değilmiş. dr.larda öğrensin bzim ocak bebişlerinden bişeyler..
slm hanımlar
ezgide öksürük başladı bugun gttik doktora faranjit olmuşuz antibiyotiğe başladık..
sinüsleri sürekli sorunlu ezginin bu genetik kimde var dedi bir bende yok ailede :)) eşim kardeşim babam annem herkeste var faranjit ve sinüs problemi
bizde 13250 olmuşuz bizede şişman dedi üzülmeyin bu doktorları sevindiremiyoruz boyunu ölçemedik ezgi durmadı maglesef...
yürümesine çok şaşırdı kilolu ve yürüyor he bravo falan dedii..
bence çok kilolu değiliz ama neyse iri bence ezgi dimi aylin emel aysegüll :)) siz gördünüz ...
Derya baykal aylinin cok begendigimiz bogreni yapiyor duyrulur :))
aylin cok güzel gesmis dogum günüz belli resimler cok güzel cikmis allah mutlulugunuzu bozmasin insallahnice güzel dogum günleri görürsünüz ailecek a.s.
merhaba ben nisan annesiyim bebeğim uyanır uyanmaz ayağa kalkıp kendini iyice uyandırıyo sizin böyle bi sorununuz oldu mu ve geçti mi şimdiden teşekkürler :)
çok saol cnm..tşlermaşallah elvin naza prenses gibim olmuş annesi pastanızda çok güzel :)
tşkler cnm..inş hepimizin günü böle olsun..Çok güzel oolmuş pastanız canım.Elvinde taş bebek gibi oturmuş:)))Herr gününüz böyle olsun.
ayy cnm çok saol..içini ferah tut bol bol dua et inş sonuçlar temiz çıkar ii düşün ii olsun..allah korusun tüm bebişleri..inş bayram yaparsınız cnm dualarım sizinle..burcucum pasta ve kına kıyafetiniz çok güzel
ama elvin ve annesi daha güzel
doğum gününüz kutlu olsun canım
aylincim eguşunda doğum günü kutlu olsun
ben ne yılbaşı planı yapabiliyorum ne de doğum günü planı
herşey tahlil sonuçlarımıza bağlı
30 unda gidecez 10 dakika içinde ya berbat bir hastalığımız olacak ya da bayram yapacaz
çok saol cnm tşkler...elvin naz tekrar doğum günün kutlu olsun...kına elbiseleride çok yakışmış.....
tşk ederim cnm benim kıyamam ben sana..sakın üzme kendini...bak allah sana önce metişi sonrada karnındaki bebişi verdi allah izin verirse nice doğum günleri var önünüzde kutlarsınız hepberaber..slm kızlar nasılsınız burcu dogum gününüz harika olmus benim dogum günü kutlucak kimsem yok senağlamaay elvin in fotolarına bakarken gözyaslarımı tutamadımmafoldumben bende cok isterdim böyle bir dogum günü hormonlardan mı ne yaaa ota .oka aglar oldum ne zaman düzelcek su hormanlarım neyse allah nazarlardan saklasın kızınıben biraz aglıyım sonra gelirim kendime....
bir dünya sey anlatcaktım bir dünya sey yazcaktım unuttum gittisenağlama
amin cnm çok tşk ederim..önce elvinin çok tatlı olduğunu söyleyip yeniden doğum gününü kutlayayım. allah gelinlik kınasınıda nasip etsin...
..
Günaydın hanımlar..
Maşallah yavruma Allah gelinlik kınasını yakmayı nasip etsin,o günleri de görelim..
amin cnm inş allah o günleri görmek nasip etsin.
çok saol dünürüm..darısı size artık merakla beklyrm damadımı..dünürüm çok güzel olmuş gelinim mutlu yıllar
çok saol tuğbacım..amin tüm bebişlerimize uzun ömürler versin..Günaydın...
Burcu elvin nasıl güzel çıkmış öyle... Allah hayırlı uzun ömürler versin Elvine bütün bebişlerimize inş..
...
geçmiş olsun cnm iinş iileşir..maşşalah ezgiye..tombik olmasına rağmen çabuk ayaklanmış..nazar değmesin..slm hanımlar
ezgide öksürük başladı bugun gttik doktora faranjit olmuşuz antibiyotiğe başladık..
sinüsleri sürekli sorunlu ezginin bu genetik kimde var dedi bir bende yok ailede :)) eşim kardeşim babam annem herkeste var faranjit ve sinüs problemi
bizde 13250 olmuşuz bizede şişman dedi üzülmeyin bu doktorları sevindiremiyoruz boyunu ölçemedik ezgi durmadı maglesef...
yürümesine çok şaşırdı kilolu ve yürüyor he bravo falan dedii..
bence çok kilolu değiliz ama neyse iri bence ezgi dimi aylin emel aysegüll :)) siz gördünüz ...
çok saol cnm..tşkler..ay burcu cok tatli masallahallah nazarlardan saklasin cok güzel olmus
amin çok saola.s.doğum gübü çocuklarına maş
bayldım ikisinede
Allah hayırlı ömürler versin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?