2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama olmuyor nerdesiniz kizlar ya en son ben yazmisim saat kacta herkesinimi isi var ya ben üc yaramazla ugrasiyorum arada buraya bakiyorum okularda 3 hafta tail siz anlayin artik benim halimi iste böyleyim-tatlicadiarzu-

slm kızlar nasılsınınız bebişler nasıl benim kızım hasta oldu kaç gündür giremiyorum oyüzden :sinifsinif: sonra görüşürüz

Afacan ben geldim sen yoksun... kızım uyudu, o uyumuşken bbiraz bakayım sonra mutfak toplanacak..

herkese merhabalar bizde pzt olduk aşlıarımızı ben ateş düşürücü vererek gittim ateşlenmedi çok şükür..herkesi çok öpyrm

aaa gerçekten nerdesiniz yahu??
aşı olanlara bravooo:))
biz de salıya sarkıttık gelelim öle olalım die:)
aylincim gene görüşemeyeceğiz çünkü pazar ya da p.tesi sabah dönüoruss
ben de eguşla konuşmak istiorum özelden numara bekliorum:)

slm kızlar nasılsınz asılar yapılmaya baslanmş yaptıranlar kurtulmş bizde öbr hafta yaptırcz bende yarn ehliyet sınavına girecm inş gecerm sınavdn

ıyi akşamlar kızlar..uzun zamandır yazamıyorum.doğum günü geçen bebişlerin doğum günlerini bi kerede burdan kutluyorum.nice nice senelere..
ecenin burnu akmaya devam ediyo ama iyi..bu günlerde iştahıda yerinde :Saruboceq:
umarım hasta olan diğer bebeklerimizde iyileşmiştir.
ben bunalımdayım doğum günü öncesi hiç keyfim yok bir hafta kaldı ama içimden hiç bişey yapmak gelmiyo..

:) evet emelciim 2 haftadır görüşemiyoruz bunaldım valla ne güzel dertleşiyorduk seninle..
kayınvaldem bende malum bir haftayı geçti sıkılmaya başladım.ecenin doğum gününden sonra gidecek galiba belli değil bu da beni bunaltıyo vs. işte
ayy sanırım regl dönemim yaklaşıyo onda bu kadar takıyorum herşeye

Herkese merhabalar....

Kızlar biliyosunuz bende ocak annesiyim bilmem hatırlayanlarınız varmı çünkü pek giremiyorum Kerem beyle uğraşmaktan...

Size bi haberim var...Hamilelere benide ekleyebilirsiniz...çok planlı bi hamilelik değil...kardeş mutlaka istiyorduk ama bu kadar erken değil...nasıl yapıcam ne yapıcam kara kara düşünüyorumm..

hayırlı olsun sennur. bu kadar erken o sizi istemiş demekki:))

allah dağına göre kar veririmiş. eminim üstesinden gelirsin..

Teşekkür ederim canım...Allah herşeyin hayırlısını versin tabiki...ama demek o sizi istemişe çok güldüm..bak hiç öyle düşünmemiştim:)

Benim ailem biraz kalabalık...5 kardeşiz ve bundan dolayı çok ama çok mutluyum..o yüzden Kereminde kardeşi olsun zaten çok isterim...tek sıkıntım araları çok az olucak...baya sıkıntılı olucak yani ikisiyle beraber uğraşmak..

2 dert üst üste binmiş canım neyseki ikisi de 1 haftaya bitio:)

Allah tamamını erdirsin canım ,motive et kendini kötü düşüncelere dalma,hayırlı oolsun:)

kıslar ben gene yokum bi kaç gün..ii bakın kendinize e mi,üzülmeyin hiç bişe,sizi seviorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Sennur hayırlı olsun.. Aralarının yakın olması daha güzel bence.. Ben yalnız olmasaydım yakınımda bana destek olabilecek birileri olsaydı ikinciyide düşünürdüm. Bizde kalabalık aileyiz ve çocuğumunda kalabalık ailede büyümesini isterim.. Ama bizim ki gibi çok kardeşi olamaz:)))

Ay aybüke kanepenin arkasından giriyor koltukların arasından çıkıyor... Biraz önce hışır hışır ses duyuyorum arkama bakıyorum kimse yok. Meğer kanepenin arkasından sürünerek diğer tarafa gidiyormuş:) Bu sıralar en büyük eğlencemiz masa, sandalye altları şimdide koltuk kanepe arkası:)

Kızımın arı mamasını yedirip yatıracağım..
Size iyi geceler.

hayirli olsun allah kucagina almayida nasip etsin insallah

:)))) ne güzel oyun bulmus kendine yaramaz . bizimkisinin de en cok sevdigi oyunlardan biri

valla bu bebişlerin hızına yetişmek mümkün değil. hergün yeniii bir adet çıkaruyorlar. bizimkide gitmek yasak ya sandalye altlarına falan oralara bi oyuncanı atıyor güya onu almak için girmiş gibi yapıyoor.

bide bizimkinden yeni huy yapmaması gerektiği şeyleri artık biliyor biz şiişşt hayır dediğimizde de anlamamış gibi yapıp kahkaha atıyor gülsek yüz bulcak beyefendi kafamı başka tarafa çevirip öyle gülüyorum..

iyi geceler

bizde hayırlısıyla ilk doğum günümüzü kutladık...tabi pastayı her ne kadar beğenmesemde neyse oldu bitti.şimdi etrafı toparlamak kaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…